חנונים ספורט ומה שביניהם <לא הרבה>

PieOMy

New member
לא חובה

אמנם לא הייתי באף שיעור התעמלות בכיתות יא' ויב' (פעמיים קורס קיץ), אבל תמיד הייתי ספורטיבי. אם זה ג'ודו (אלוף הארץ בכיתה ז... היו ימים)בעבר הרחוק, או נינג'יצו ומכון כושר כבר כמה שנים. אפילו שיחקתי כדורגל ועד היום יש לי מכרים ערסים כבדים בזכות זה שהייתי שוער טוב. :)

הממ

צריך לעשות הפרדה בין א. ספורט ב. ספורט קבוצתי שכולל השפעה כוחנית של השחקנים אלה על אלה, כשהשחקנים מהקבוצה הנגדית הם בריונים מגודלים נראה לי הגיוני שרב החננות יסתדרו יותר עם האפשרות הראשונה

yuval k

New member
זה סבל טהור ../images/Emo3.gif

אף פעם לא הברזתי (למרות שהמורה שלי בכיתה ח' טען שכן - ואני בהחלט גאה ב-55 שקיבלתי בזה
), אבל אני לא יכול לסבול את זה. כאן (Jewton Centre) הם עוטפים את זה במעטפת Wellness פלצנית למדי, אבל זה אותו דבר, רק שאני לא אחד מהגרועים

אני כזה

וזה לא צירוף מקרים שהרוב גם כאלה פחות או יותר יש הרבה סיבות, שאין לי כוח לכתוב אותן

Deep1

New member
שחמט זה ספורט?

סתם :) אני ממש לא אוהב שחמט. בכל אופן, מאחר והאנרגיות שלנו מוגבלות וצריך לקבוע סדרי עדיפויות, בשביל חנונים הרבה פעמים ספורט יהיה בעדיפות יותר נמוכה. אני מאד רוצה לעשות ספורט באופן קבוע, אבל אין לי כוח לזה...

לי אין בעיה עם ספורט

הייתי בערך ב*כל* חוג ספורט אפשרי כשהייתי קטנה(חינוך מהבית) ונהנתי מכל רגע. מה שכן, הבי"ס די הרס לי. בתיכון התחלתי מלהיות בין הטובות בכיתה בריצה של ה-1500 לבקושי לסיים את ה-2000 בי"ב. עכשיו אבל אני רצה כל הזמן ונהנית מכל רגע. אפילו רצתי 7.5 ק"מ לפני איזה שבועיים. כמו שג'ראלד אמר, ה'חינוך' נורא לוקה ב-'חינוך גופני' בבתי ספר שלנו...

juggernaut

New member
אה...

קפוארה? אני עושה והרבה אז לאדע ספורט לא היה לי קשה מדי (אבל אנה עכשיו מערערת על היותי חנון אז יש פה בעיה קלה )

Ana1 9

New member
כי אתה פה

ולדעתי רק אני מסוגלת להיכנס ככה סתם לפורום מתוך שיעמום כדי להתחיל להיזדהות ולהבין את השונה. מה היו המניעים שלך?או מניעים פוליטיים כדי לקדם את פורום מלחמת הכוכבים. או מניעים של השתייכות לחנונים. אבל כל עוד אין לך עכבר לייזר ויש לך עכבר גלגלת, אתה לא נחשב חנון במאה אחוז. זה כמו לנסוע ברכב עם חלונות שנפתחים ידנית.

juggernaut

New member
מה סתומרת?

יענו, למה נכנסתי לפורום? כי זה הפורום של דין! ואין סיכוי שאני אפספס כזה פורום גאוני. אז מה אם אני לא מאה אחוז חנון...עצם זה שאני מנהל פורום סטאר וורס זה כבר משהו.

Ana1 9

New member
טוב, ניצחת

(למרות שאתה מנהל פורום מלחמת כוכבים אבל נבליג הזה כי אתה רוקד קפוארה.)

Ana1 9

New member
../images/Emo6.gif אוי סליחה סליחה..

באמת זה היה בטעות, לא עמדתי להפוך אותך למשהו אחר מחנון...... קפוארה זה יפה.

Ana1 9

New member
לפי דעתי

הסיבה היא שחנונים הפכו להיות חנונים בגלל שהם מעדיפים פעילויות בתוך הבית, ולכן את הפעילויות האלו הם פיתחו בניגוד לאנשים אחרים שאוהבים פעילויות מחוץ לבית, וככה פחות טיפחו את עצמם מבחינה אינטלקטואלית כמו החנונים שעשו זאת בזמנם הפנוי בקריאת ספרים, וניסיון לפרוץ למחשב של השכן. זוהי דעתי.

Theherod

New member
חולק עליך

אני אוהב פעילויות מחוץ לבית, אני אוהב ספורט (אולי לא ספורט, כי ספורט הוא ספורט בגלל התחרותיות, אבל אני אוהב פעילות גופנית), אני אוהב לטייל ובכלל, בד"כ המחשבות התהיות השאלות והתורות הפילוסופיות עולות לי ביתר קלות כשאני בחיק הטבע. אך עדיין הרוב יגדירוני כלפלף.

Ana1 9

New member
חולקת עלייך

משום שעניתי לשאלה מדוע דווקא חנונים לא מצליחים בשיעורי כושר גופני. אז עניתי שזה משום שבדר"כ חנונים מעדיפים פעילויות שמקדמות דברים אחרים מאשר את הגוף. אולי אתה חנון מיוחד, אבל רובם בדר"כ יושבים בצד על הספסל, תמיד צריך לדחוף אותם לשחק.

למעלה