חנונים!!

חנונים!!

מצאתי את הפורום הזה עם חבר שלי ברגע של השראה יוצאת דופן, והתערבנו על 200 ש"ח שאין כאן כוסיות. אז העתיד הפיננסי שלי עומד על כף המאזניים: נכון שאין כאן כוסיות? בכלל בכלל?? וכל הבנות החננות והגאוניות מכוערות רצח ומזילות ריר? תודה

Boldo

New member
Sigh

ציניות? טיפשות? הפתרונים לאלוהי הטמטום האינטרנטי.

LiorShap

New member
למה דווקא הוא שאל שאלה לגיטימית

אבל הקטעשלא נראה לי שיש פה באמת חנונים מהסוג הישן והטוב...מהדור שלנו אפילו חנונים כמו שצריך כבר לא נשארו

sleibtag

New member
לחנונים אמיתיים

אין זמן לענות על שאלות כאלו, הם עסוקים בלהשתלט על העולם. (עכשיו, בעידן שלנו, מי שבאמת קובע זה החנונים. ) לילה טוב. ד"א העובדה ששאלת את השאלה הנ"ל ואתה תכנס לפורום של ה"חנונים" (איכס) רק כדי לראות את התגובות, ואולי למצוא איזו מושפלת אחרת שתתחיל איתך: הופך אותך לאדם המסכן ביותר (חסר חיים, אני מרחם עלך, אזוב את ההתערבות. קנה לך איזה כרטיס למשחק כדורגל, ותהנה, כי זה מה שבאמת חשוב) שלך תמיד. ~יהורם נ.ב kt ctn, eurtho kh huro, tbh fu,c ctbdkh, fsh are nh ajfo nxphev kvgpul t, vtu,hu, hufk kerut ןמ קמעךןדי: איק ךקאאקרד שרק ןמ יקנרק' נקבשודק ןצ נםורגץץץ

מתן4ל

New member
tbh fu,c t, vvusgv vzu ctbdkh,

kt fsh anh akt nxphe fjo kt hert tkt fsh ksg, to tbh vthshuy vhjhs ahac k,rdo t, vvusgv ak דךקןנאשע

sagima

New member
,bu kh kgzur kfo

יאאפ:..'''ץפןסןקדםכאץבםצ.כךןפ.גקכשוךאץשדפ yuc bu/// t, vvusgv vrtaubv do tbh ,rdn,h fnu npdr

אביב321

New member
לא נכון!

אני מאוד קולי! אפילו גזעי! אני לא יורם אבו-ארבע כמוכם... אני בומבה חברמן!! סתם, נו, על מי אני עובד.... אבל זה לא נכון שכל מחוננן הוא חנון.

sagima

New member
כתבתי הודעה ארוכה

עם הסברים נוסחאות שירטוטים ודיאגרמות, אבל הסוף היה קצת מרושע, אז אני אכתוב רק את השורה התחתונה: הפסדת, תשלם.

MajorWinters

New member
הקישור אמור להיות להודעה הראשית

את הכוסיות שאתה כל כך נואש למצוא, תחפש בהודעות. המלצה: נסה להשיג בליינד דייטים דרך חברים, זה ילך לך יותר מהר.

pieceofmadness

New member
באמת אכפת לך?!

למה כולם פה נזעקים על איזה משיגינער מטורף שעומד לעשות כמה גרושים?? ומנסים ומתאמצים להראות כמה שהוא טועה?? משיגינער יקירי, אין כאן כוסיות. כלומר, לא כאלה שאין להן זיפים על הלחיים בכל אופן. ושיהיה לך במזל טוב! נ.ב. מסטיקים לא בולעים.

מתן4ל

New member
כשהאופציה השניה היא

לענות ל"אפשר להצטרף? משעמם לי." מתייחסים לכל דבר... נ.ב. נראה אותך גומרת מסטיקים ב200 שקל בלי לבלוע אף אחד מהם...

למעלה