חנונים!!

just 20 f

New member
חחחחחח...

אז זהו- שזה לא כזה נכון. לפחות במקרה שלי... לא יודעת אם אני כוסית אבל אמרו לי שאני יפה (ועוד כל מיני מחמאות) ואני נראית טוב. לא יודעת כמה אני חננה אבל ראיתי את הפורום הזה ונגנבתי. ולצערי אני לא גאונית אבל לפני כמה ימים קראו לי "דעתנית" שזה גם משהו...
ולגבי המזילת ריר- אל תדאג לי, אני מסתדרת...

../images/Emo5.gif

לא רוצה לפגוע או משהו, אבל בחורה "דעתנית" ש"אומרים לה שהיא יפה" ו("עוד כל מיני מחמאות") לא נחשב!!! לא נחשב בכלל!!! ואם גם אני ראיתי את הפורום הזה ונגנבתי, זה הופך אותי לכוסית?? יש לי הרגשה שאני עומד להיות ממש עשיר. אתם יודעים כמה מסטיקים אפשר לקנות ב200 שקל?

MajorWinters

New member
מה אתה שואל?

אם יש חנוניות כוסית בכלל או בפורום!? כי בפורום יכול להיות שאין, כמו שיש המון מכוערות בפורום דוגמנות, אבל על מה זה מעיד?!

MajorWinters

New member
תלוי מה זה כוסיות

בטח אצלכם כוסיות זה בחורות סופר רזות, שתמיד הולכות עם נעלי עקב, צובעות לבלונד מגעיל כזה, מעשנות, הולכות עם משקפי שמש של טייסים וסקיני ג'ינס. אני לא קורא לזה כוסיות. מצד שני יש חנוניות כוסיות, אבל לא רק בגלל זה אנחנו מסתכלים עליהן.

הנה מה זה כוסיות:

סופר רזות זה איכס. צריך בשר, אבל רק במקומות המשובחים. נעלי עקב לא מחייב אבל מוסיף נקודות. בלונד זה חרא מזעזע, משקפי שמש זה בשביל להסתיר את הקמטים בעיניים וסקיני ג'ינס זה כבר לא באופנה. צא מזה, בנאדם!! אני מדבר על יופי אמיתי, וכמו שזה נראה מהתגובות הבהולות שלכם, אני גם מנצח בהתערבות ההזויה הזאת. מגניב לי

אני58

New member
אתה מוזמן לטייל בפקולטות החכמות באוניברסיטאות

וגם להכנס לחברות הייטק, מעבדות, וכו' וכו', ולהסתכל קצת על הבנות האלו.... על ה"חננות" שלומדות מתמטיקה, מדעים מדוייקים... אני מצטערת לבשר לך שתפסיד בהתערבות
אגב, הבת הכי יפיפיה שאני מכירה- היא גאון אמיתי. אחת מאלו שבגיל 10 פותרים בגרויות של האחים הגדולים....

למעלה