אז זהו- שזה לא כזה נכון. לפחות במקרה שלי... לא יודעת אם אני כוסית אבל אמרו לי שאני יפה (ועוד כל מיני מחמאות) ואני נראית טוב. לא יודעת כמה אני חננה אבל ראיתי את הפורום הזה ונגנבתי. ולצערי אני לא גאונית אבל לפני כמה ימים קראו לי "דעתנית" שזה גם משהו...
לא רוצה לפגוע או משהו, אבל בחורה "דעתנית" ש"אומרים לה שהיא יפה" ו("עוד כל מיני מחמאות") לא נחשב!!! לא נחשב בכלל!!! ואם גם אני ראיתי את הפורום הזה ונגנבתי, זה הופך אותי לכוסית?? יש לי הרגשה שאני עומד להיות ממש עשיר. אתם יודעים כמה מסטיקים אפשר לקנות ב200 שקל?
בטח אצלכם כוסיות זה בחורות סופר רזות, שתמיד הולכות עם נעלי עקב, צובעות לבלונד מגעיל כזה, מעשנות, הולכות עם משקפי שמש של טייסים וסקיני ג'ינס. אני לא קורא לזה כוסיות. מצד שני יש חנוניות כוסיות, אבל לא רק בגלל זה אנחנו מסתכלים עליהן.
סופר רזות זה איכס. צריך בשר, אבל רק במקומות המשובחים. נעלי עקב לא מחייב אבל מוסיף נקודות. בלונד זה חרא מזעזע, משקפי שמש זה בשביל להסתיר את הקמטים בעיניים וסקיני ג'ינס זה כבר לא באופנה. צא מזה, בנאדם!! אני מדבר על יופי אמיתי, וכמו שזה נראה מהתגובות הבהולות שלכם, אני גם מנצח בהתערבות ההזויה הזאת. מגניב לי