חנונית!ללכת על זה או לא?

Only Tango

New member
חנונית!ללכת על זה או לא?

אני בחור רחוק מלהיות חנון, להיפך אני תלמיד ממוצע,יש לי גוף יפה ומכיר הרבה בנות ולא סובל להיתקע בבית. כל הזמן אני מבלה עם חברים במסיבות,בארים,ים בקיצור הרבה אקשן אבל לאחרונה חנונית הגיעה לכיתה והיא ממש יפה אבל הקטע שהיא גורמת שמתחילים שיעור פיסיקה שהמורה אומר תנועה בורגית במישור אופקי XY היא נושמת עמוק אבל אני שבדרך כלל אין לי מושג מה זה רק בוהה בחזה המדהים שלה. אני באמת רוצה איזה קטע איתה אבל חושש שתהיה מוזרה, לגלות שהיא מתה לבלות את הלילה עם אינשטיין ממש עושה לי צמרמורת ואולי זה יפגע בי וכולם יתחילו לחשוב שאני לא הבחור הCOOL ואאבד את כל הבנות שהיו מסביבי מה אתם אומרים איך זה חנונית??היא יודעת לבלות??

Only Tango

New member
למה אתה מדבר ככה??

היא מושכת אותי אבל אני לא רוצה להגיע למצב שאנחנו לא מתאימים ואז לשבור את ליבה. היא נראית ממש עדינה

חחח.. ואם זה יהיה בדיוק להפך?

ואם היא לא תשים עליך? אתה חיי סטיגמות יותר מידי.. אני נזהר הרבה יותר משחקני שח שרק הפתיחה שלהם בעלת כלים שלובים. שמע היא יותר "אינטילגנטית" ממך, בנתיים אתה לא יודע מה היא עושה בשביל כיף. אני הכרתי בחורה שהיתה כל החיים שלה משחקת משחקי תפקידים וסטוצ'ים. כל גבר מתי שהוא נישבר ורצה להיות חבר שלה., ולא היה לה מה להגיד אז היא ניתקה איתו קשר. בסופו של דבר אתה מחפש ציצים והיא יכולה לתת לך אותם השאלה אם בך יש משהו שמעניין אותה. לא ב"קטע של בנות", אל תזלזל בבן אדם אף פעם. בעיקר באלה שאתה לא מכיר. חוץ תנסה, הפכים נמשכים. ומה יש לך להפסיד חוץ מקצת אגו שגם ככה ברמה מסויימת הוא דבר ממש רע.?

../images/Emo45.gif גם כאן

ושכחת שם ב'
"בסופו של דבר אתה מחפש ציצים והיא יכולה לתת לך אותם בהשאלה אם בך יש משהו שמעניין אותה." כן, סתם בדיחה גרועה
הפכים לא נמשכים, מנסיון...

tzaika

New member
לפעמים הפכים נמשכים../images/Emo140.gif

הפכים יכולים להמשך, אפילו מאד.מנסיון. היום אנחנו כבר גדולים, אבל אז...הוא לימד אותי לראות כדורגל, להקשיב למוזיקה טובה ולהשתולל, אני לימדתי אותו להנות מהצגות, מוזיאונים,מילים של שירים שנכתבו בחכמה ושלא אומרים שתי גולים, אלא שני... השאלה המשמעותית היחידה היא עד כמה אתם מוכנים להתנסות בדברים שונים,לחוות חוויות חדשות. הדרך היחידה לדעת את זה היא לנסות (וכמו תמיד, להגיד לשאר העולם ללכת לחפש את עצמו). אגב, לבבות הם אברים עמידים למדי, הם באמת לא נשברים כל כך מהר.

אני לא אוהבת את האמרה הזאת.

כי הרי כל בנאדם שנתקל בו הוא, בתחומים מסויימים בדיוק כמונו, ובתחומים אחרים ההיפך מאיתנו. אז איך את מגדירה מיהו ה"היפך" שלך? אם נמשכתם למרות שהעולמות התרבותיים שלכם לא חפפו, אז ייתכן שהסיבה היא שתכונות אופי אחרות או נטיות אחרות שלכם כן חפפו, ובסופו של דבר הבלגתם על הקטע התרבותי רק כי בכל דבר אחר הייתם בדיוק אותו בנאדם. אני לא אומרת שזה ככה, אני רק אומרת שזה גורף מדי להצהיר דברים כאלה, "הפכים נמשכים" כשכנראה לא באמת קיימים בעולם הזה שני אנשים שהם ההפכים המושלמים אחד של השני.

tzaika

New member
ננסה לנסח בצורה יותר מדויקת

את כמובן צודקת,לפחות בזה שאין מישהו שהוא בדיוק ההפך ממך (אני גם לא חושבת שיש מישהו שהוא בדיוק כמוך, אפילו בחלק מהדברים). אולי צריך לנסח את זה ככה: לפעמים שני אנשים,שיש ביניהם הרבה הבדלים,נמשכים זה לזה ונהנים זה מזה לא למרות ההבדלים אלא גם בגללם.

נועלולה

New member
מה זה אנשים "רגילים"?!

את אומרת שאת מיוחדת? את אומרת שאת לא רגילה? כוס אמא שלך לכי תזדייני עם ערבי מסריח!!!

נתחיל בזה שאני לא אישה...

והתכוונתי לאנשים שהם לא חנונים, פשוט לא רציתי לכתוב הודעה שלמה על זה אז פשוט כתבתי רגילים, והוספתי מרחאות כדי שיהיה ברור שאני לא מכליל או משו כזה או וואטאבר. דבר שני, אני כן חושב שאני לא רגיל, לא חוכמה בהתחשב בעובדה שאני מנסה להיות שונה כי אני נהנה מזה... ולא אמרתי שאני מיוחד, אם כי כל אדם מיוחד בדרכו שלו. ולסיום, נניח שאמרתי שאני לא רגיל, למה לקלל? כאילו, מה, העלבתי מישהו בזה? לא אמרתי שאני טוב יותר, כך שלא התנשאתי, ולכל היותר אני אומר על עצמי שאני מוזר וזה לא אמור להעליב אף אחד [מקסימום כפילים שלי ממימד אחר אבל תכלס זאת בעיה שלהם אם הם יודעים שאמרתי את זה, אין להם משהו יותר טוב לעשות חוץ מלהתעסק בחיים של הכפילים שלהם?]. בקיצור ההודעה שלך לא מפגינה יותר מדי חוכמה, חבל שטרחת לפרסם...

למעלה