חנונית!ללכת על זה או לא?

תמיר1991

New member
אתה פאתטי.

לך עם הלב, למה לסבך את המצב ולא לעשות מה שאתה מרגיש? תמיר.

Julian Delphiki

New member
אוי, אתה מעצבן.

תכף תתחיל לעשות לי טבלת יתרונות וחסרונות, ההערצה לאיינשטיין מול החזה השופע, האהבה לדרווין מול התחת החמוד. פשוט תעשה מה שאתה רוצה.

Vegetable Salad

New member
אתה ממש חיי בסרט ../images/Emo42.gif

תכיו תגיד לי שאחותה הקטנה שילמה לך כדיי לצאת עם אחותה הקטע והחנונית.

monster11

New member
לך עליה ,תעלה לכאן תמונה שלה

בטי אל תיהיה חנון ,שלא יחסמו אותך גם פה

monster11

New member
בטי יה חנון

.

rocket

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיי הרגת אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח !!!

תתקע אותה.

למקרה שיווצר חשש שהיא תגיד או תעשה דברים של "מוזרים", כבול אותה למיטה וחסום את פיה במטלית המקופלת ככדור. לאחר מכן איים עליה בקריעת כל ספרי הפיסיקה שלה שלא תספר לאף אחד על מה שקרה, פן תגרום לך חלילה לרדת בסולם החברתי.

הו,

ביקורת חברתית נוקבת בצורת מוגשת בצורה הומוריסטית-צינית מרירה. סאטירה. ח"ח. (פלאשבקים מהתפוז המכני.)

Only Tango

New member
ואייי ואייי ואייי

בקיצור היום בצהריים יצאנו ביחד כדי להכיר, את האמת הכרת אותה יותר מדיי. היא הפתיעה אותי הביאה איתה אביזרים מיוחדיים למשל משהו שקרה לו "אורגזמון" זה סוג של ויברטור ששולח אותות חשמליים בקיצור זיינה לי בשכל רבע שעה מסבירה לי איך זה פועל וכל הזמן כמו ילד טוב התעניינתי במה שאמרה ואמרתי נחמד מאוד אבל בטח התכוונתי לחזה שלה והפירוט נגמר פה. החנונית של החיים שלי, ניפצה את המיתוס של חנוניות

בחיי שאתה אדיוט...

וחשבתי שזה די מוכר האורגזמתרון הזה... מדובר פה על המכשיר הזה ששמים על הראש, לא? עם הזרועות מתכת האלה. בכל מקרה אתה נשמע פתטי ומגעיל. "בקיצור זיינה לי בשכל רבע שעה מסבירה לי איך זה פועל וכל הזמן כמו ילד טוב התעניינתי במה שאמרה" מה זה אמור להביע? עוד אחד שהשכל שלו נמצא בתחתונים... כמה פתאטי ועצוב.

למעלה