חנות המפעל-פרי גליל בחצור הגלילית

חנות המפעל-פרי גליל בחצור הגלילית

שכחתי לגמרי שאין שוק באזורנו- אך שכחתי לציין את חנות המפעל של פרי גליל,בחצור הגלילית, למי שמגיע לצפון.. חצי מחיר לשימורים וקפואים שלהם- ממה שנמכר בסופר. אצלנו תירס בשימורים, הוא חלק ממנה אחרונה של הבנות, 3 קופסאות ב-10 ש"ח. אבל, צריך לקחת בחשבון שהקופסאות לרוב מקומטות... בלי מדבקה. אבל שווה, השבוע מצאתי תירס ליים, קופסאות ללא " מכות ".. וגם הקפואים שלהם, 30 % פחות מהסופר. מה לשות, שגרים רחוק ממקומות קניות לאוכל, הרבה בשימורים וקפואים... ערב טוב אריאלה

פברואר2

New member
קופסאות שימורים מקומטות

פעם קראתי שלא טוב לקנות קופסאות שימורים שקיבלו מכה ומקומטות כי יש סיכוי שבקופסאות כאלה נעשית חדירת אויר לתוך קופסת השימורים דבר שגורם לתוכן הקופסא להתחמצן ולהתקלקל קופסא שלחיצה על המכסה שלה גורם למכסה לעלות ולרדת מראה שאויר רב חדר כבר לקופסא

../images/Emo51.gifיודעת,אבל זה טרי כי אני קונה

לרוב ביום שזה יוצא מהמפעל, ולא בכמויות של שנה.... הרבה פעמים אני מוצאת אפילו קופסאום כמעט שלמות. מחסלים, הולכת לקנות שוב... זה מול הסופר שאני קונה בדיוק, תודה על הארתך אריאלה

הביתית

New member
קופסאות שימורים

אני עבדתי בעבר הרחוק בפרי הגליל במעבדה -ביקורת טיב ואני יודעת שקופסא עקומה כתוצאה ממכה או נפילה, היא בסדר וניתנת לאכילה. רק קופסאות נפוחות אסורות לאכילה והן גם מסוכנות. הן פשוט מתפוצצות ויש להזהר מהן.

פברואר נשמה שלי,יש הבדל בין קופסה מקומטת לבין

קופסה שחלקה העליון מנופח. קופסה עם חלק עליון מנופח אינה ראויה למאכל אדם, אבל אם יש קימטוטים ומעיכות בגלל פגמים בהובלה ושינוע- אז זה בסדר. יש לי חבר (טוב, הוא נכון לעכשיו בגדר:"היה"), שהיה מנהל מפעל של יכין והוא לימד אותי את זה....

פברואר2

New member
רק פה אני נרגעת....

מעכשיו אני כבר לא יעשה בלאגן במדף כדי להגיע לקופסאות השלמות

אולי אחכים ותספרי לי היכן ?../images/Emo24.gif

אשמח לשמוע, כי כאן לא שמעתי, ואשמח להארה בנושא.
אריאלה

דןודנה

New member
אם אני לא טועה

זה נמצא בסופר באזור התעשיה שמול צ. מחניים. אם אני זוכרת נכון קוראים לסופר "לב העיר"? יש שם משהו כזה?

../images/Emo13.gifאף אחד לא יודע על מה מדובר..

אני זוכרת, שהיתה חנות בבית אבנית בראש פינה, שמכרו מוצרי מזון אורגניים ובית טבע, הם סגרו מזמן. אבל ב- 20 שנה שאני כאן ולא ידוע , זה מוזר.. אין מול צומת מחניים סופר ... מבטיחה לעשות שם סיבוב כשאהיה בחצור, בשבוע הבא, השבוע כבר הייתי.. ואבדוק עם שכנות, אולי יודעות על מה מדובר באזור... יום נפלא אריאלה

דןודנה

New member
זה מקום חדש

יחסית......היה פרסום שלו במידע 8 לפני כמה חודשים. ואני גרה ליד קריית שמונה

../images/Emo6.gifהבנתי, רק שמידע 8-מתעצלים להגיע לכחל

ואם החנות עדיין קיימת, אז אכנס... מה שכן, מוזר שהבת שלי נוסעת על הקו, לכפר בלום לבית ספר כל יום, והיא לא מכירה כזה דבר.. אבל לא בעיה אעשה סיבוב קטן, ואבדוק. מה אמור להיות שם ? ירקות אורגניים וכד' תבלינים, צמחי-מרפא? אשמח לשמוע תודה חיום נפלא אריאלה

הביתית

New member
סופר-מרכז קניות

אכן הסופר שנמצא באזור התעשייה בחצור הגלילית קוראים לו סופר לב העיר ולא רחוק משם, גם באזור התעשיה יש גם את סופר בירכת השם. המחירים שם זולים יותר ובימי שישי יש המון מבצעים.

הייתי בברכת השם לפני שבוע../images/Emo13.gif

זה באזור התעשיה של חצור, התבלבלתי כי זה לא באזור מחניים, אבל, הסתובבתי שם באזור, ולא היה סופר לב העיר, ולא הבנתי עד עכשיו- מה מוכרים שם... אגב, ממש לא זול שם בברכת השם, כי הרבה דברים כשר למהדרין- וזה יותר יקר מהסופרסל, דווקא יש בצח"ר מול ראש-פינה, מרכז קניות, עם מבצעים על בשר, ובימים ג' וד' אולי, ירקות ופרות ב-2 ש"ח לק"ג, תודה בכל אופן, ואשמח לדעת מה מוכרים בלב העיר.... אם זה עדיין פעיל . תודה וערב טוב אריאלה

הביתית

New member
לב העיר

את צודקת שבברכת השם יותר יקר אבל זה רק לגבי דברים שכשרים למהדרין. אני מכירה את מרכז הקניות בצח"ר, גם שם יש לפעמים מבצעים. סופר לב העיר הוא סופר לכל דבר. מוכרים שם הכל.אין לי מושג אם הוא עדיין פעיל כי לא היתי שם לאחרונה. אני מתארת לעצמי שהוא כן פעיל.

אני קונה שם../images/Emo13.gif

זו מחלקה אורגנית בתור סופר לב העיר (א.ת. קרוב לצומת מחניים באמת. ליד מכון הכושר אנרג'י). יש להם מגוון והמחירים טובים למדי. לאט לאט המחירים יורדים לכיוון מחירי אורנה (בחנות האורגנית בכרכום). אם את רוצה לקנות ירקות - ביום שלישי בד"כ מתחדשת הסחורה.

איזה יופי הגיעו צפוניים../images/Emo3.gif

גם את חנות אורנה לא מכירה , האמת, שחנות אורגנית בכרכום אני מבינה, זה פרות ירקות אורגניים, ביצים, מה יש שם? האורגני, מאוד יקר, לכן, ואם לא אוכלים אוכל בריא בארוחות אחרות, אז אין טעם לאוכל האורגני. ושמעתי על מכון הכושר, בעל הבית הוא בעלה של מישהי שאני מכירה, אבל, בכל הישוב שלנו לא שמעתי על סופר לב העיר, אבל דווקא כן שמעתי על זה שלפעמים הולכים בימי שני לשוק בחצור, השכנות שיש להן צימרים, קונות שם יינות זולים, וכל מיני פיצפקעס- סוכריות וכד'.. אבל זה רק כמה שעות ביום ב' בבוקר, פעם עברתי שם, לא מסודר, ודי מעצבן, אין חניה וכל השוק, כמו במי הביניים. ולא יותר זול ,אולי אפשר למצוא מציאות כצריך ,אבל לא באוכל... ערב טוב ותודה אריאלה

kdr

New member
קודם כל תירגעי

אלה המחירים הרגילים, 3 ב10 תירס, מלפפונים חמוצים, אפונה, אפונה עם גזר, פטריות (קופסאות קטנות) ועוד. מותר לערבב. 3 ב12 פטריות (קופסה רגילה), רכז עגבניות, לא זוכר מה עוד 1+1 שניצל תירס (מאמה טבע) 23 ש"ח פיצה משפחתית 7 ש"ח אורז יסמין 6 ש"ח לק"ג לשים מים לקפה ? נראה לי שאת באה ראשונה

למעלה