חנות המפעל-פרי גליל בחצור הגלילית

קודם כל, כנראה בשבוע הבא, אהיה באיזור../images/Emo13.gif

אני צריכה לנסוע עם בעלי לרמב"ם.. לא יודעת אם יהיה לי זמן, לקפה, אבל, בכל אופן, אני מחזיקה מפרי גליל, אתה מדבר עליהם? ומה יותר טוב, מאשר לקנות ישר מקו הייצור? שניצל תירס- מבצע- 20 ש"ח של זוגלובג,אז לשלם בכל זאת 70 ש"ח דלק ? מותר לערבב גם בפרי גליל, לא שאני עושה פרסומת, אבל זה מה שיש כאן... ככה זה שלא שמים לב, שבכל זאת יש מבצעים, כמו בשוק. פיצה- אין כמו בצק שהבת שלי עושה, ואני מוסיפה את הטעמים.. ואורז, אין על סוגת- ועכשיו ירד פלאים- 10 ש"ח.... ערב טוב כבר אמרתי? קפה שחור, לא שותה כבר יובלות, כך שאם אתה מגיע לקפה שחור, נא להודיע שבוע מראש, כאן יש רק נס קפה של עלית ( ככה הבנות שלי רוצות)

kdr

New member
עכשיו אני צריך להירגע

נס קפה זה רק ואך ורק של נסטלה. אין ולא יהיה לעלית משהו שמתקרב לנס קפה. יש להם איזו אבקת קפה נמס שהלוואי ופעם יבדקו אם זה מכיל קפה או עשוי מפלסטיק של בקבוקים ממוחזרים. הבעיה ששמות מקור של יצרנים נתפסו כשם המוצר. למשל "פריז'ידר", ראיתי רק בחנויות, אבל כל אחד אומר על התדיראן המרטיב שלו שזה "פריז'ידר". יש עוד כמה דוגמאות כאלה. אז שאני לא אתרגז, נס קפה זה רק של נסטלה. המשך במסר אישי, נרגעתי.

אז במקרה הזה, תביא את הקפה איתך../images/Emo152.gif

בחצר יש מרווה, רוזמרין,לבנדר, וזעתר, לימונית ונענע מהשכנה לא הולך לי, היה נענע , ומליסה, מתו בקור, לימונים ננסיים, ועץ שזקוק לרייקי כי הוא חלה,, אבל, יש זייתים מהעץ שלנו- סורי אמיתי, עץ של מעל 100 שנים... טיול שנתי, לילה קסום אריאלה

חולפת2

New member
תגידו,זו רק אני או שגם

אתן שמתן לב לאפונה הקפואה של פרי גליל,נכון שהיא יוצאת "מקומטת" בבישול לעומת הסנפרוסט? בהתחלה חשבתי שאני מבשלת אותה יותר מדי,אבל לא... גם בפעם השניה יצאה כזו.

למעלה