חנן גולדבלט הורשע - ומה עכשיו?

את מתכוונת מהדמות של גשש בלש, השחקן

חנן הוא אותו אדם שאנס את תלמידותיו. הדמות - גשש בלש, לא פשעה.

לא מסכים

גם אם בית המשפט החליט שחנן אנס, יתכן שהוא טועה. לא צריך ולא רצוי להכפיש שמו של אדם, אם לא הוכח בודאות שהוא ראוי לכך.

אם בית המשפט קבע, ככה זה

אם המשפט עדיין מתנהל, הנתבע נקרא "חשוד". יום טוב לך

aaa123

Member
אכן אבל בלי קשר למקרה של חנן מותר לא להאמין

בבית המשפט. אני לא מעריך שזה המקרה של חנן גולדבלט אבל לדעתי בית המשפט הרשיע לא מעט אנשים שאינם אשמים.

אונס?

לפי מה שהבנתי הוא הורשע בהטרדה מינית, כלומר בכך שהציע הצעות לתלמידות שלו וגרם להן לחשוב שכך יתקדמו במקצוע. פספסתי משהו?

amazone

New member
אתה צריך לעשות הפרדה

בין האדם לבין המקצוע שלו. בנאדם לא מנצל את השירים שהוא שר כדי לאנוס. גולדבלט לא ניצל את מעמדו בבלי סודות כדי להיות פדופיל. הוא ניצל את מעמדו כמורה למשחק. אם כבר, צריך לשלול תעודה הוראה אם קיימת ולמנוע ממנו מגע ישיר עם קטינות בעתיד ועם שחקנים צעירים. אבל זה דבר שקורה מחורי המסך. על המסך זה דבר אחר לגמרי.

the man 123456

New member
תגידי יש לך הרשאות מיוחדות לפרסם טמטום ברשת?

זה לא מספיק שמה שכתבת הוא, לחוסר מילה יותר חמורה, חולני, ולא הספיק לך לחשוב את המחשבות האלו שלעצמם הם בפשטות - קיצוניות מטומטמת, אלא את גם באה לפרסם את ההצעות המגוכחות האלה בפורם אינטרנט שאומנם לא מפורסם בזכות האינטליגנציה המוטמנת בוא אבל בהחלט בעל משתמשים איכותיים עם מוח צלול ומנסה להעביר את הדברים האבסורדים האלו, אז לסיכום תקחי את התרופות שלך אם עדיין לא עשית זאת ותתני לעצמך שתי כאפות על פרסום הזבל הזה.

אוי באמת...

אפקט גדול על כולנו? צריך להפריד בין תוכניות השחקן,למעשים שלו.כל שחקן שביצע פשע נוריד סרטים וסדרות שלו?במה הוא פוגע בילדים שרואים אותו? איזה שטויות.

גרי 541

New member
מה?? אתה צוחק נכון?

בבקשה תגיד שאתה צוחק ! ועם הוא לא אשם ועם עוד הפעם בית המשפט טועה מה אז??? מאיפה לך שהוא אשם? אתה הייתה שם? יש לך הוכחות לאשמתו?? בבקשה תשיב לי על שאלות אלו תודה !

aaa123

Member
אם אתה טוען שאדם שהורשע זכאי אז

אתה צריך לספק הוכחות לחפותו או לכל היותר הוכחות לספק סביר.

Eran De Niro

New member
אביב גפן אמר ש....

אנחנו דור מזויין ואני חושב שכל המדינה הזאת מזויינת , לא רק חנן תמן ידו בצלחת , (גם הנשיא שלנו לשעבר וגם איזה שר אחד לשעבר ) פעם זה היה נהוג אבל דור בא ודור הולך וככה זה , היה שיר כזה פעם שאת אומרת לא למה את מתכוונת ?!?!? אז הבינו פעם מה שרצו להבין ופעם חיזור היה קצת יותר חודרני והיום כל כונפילה שאתה מחמיא לה והיא לא קמה על הצד הטוב זה הופך להטרדה מינית ומעשה מגונה , אז בואו ננשום עמוק וניקח את הדברים בפרופורציה , אני באופן אישי הכרתי את חנן ורצוי לציין שבשבילי הוא תמיד ישאר המורה הכי טוב שהיה לי ואני חושב שלמדתי ממנו המון ולא דברים על סקס וזה לא הדבר שמסמל אותו עצוב שזה קרה ועצוב שפתאום כלאו אותו מחשש שהוא ימלט (היו לו שלוש שנים לערך להמלט ועכשיו נזכרו לעצור אותו במידית מחשש שימלט בית משפט או רפובליקת בננות?!?) אז לא נראה לי שאף עבריין מין לא מגדיל לי ולא מגעיל לי כל אדם לגופו !!!

Krishi

New member
ל-"רציתי שתגיד". עדיף שלא תגיד שום דבר

כזה גיבוב שטויות לא שמעתי הרבה זמן..

fmpsycho

New member
אולי בגלל זה אני מרגיש כל כך דפוק

תמיד הרגשתי בתקופת שנות ה 80 דר"כ הייתי בן 7 שהמיניות קצת יותר מפותחת ממני אסקימולימון וכל הפתיחות בנושא הזה זרמו לי לתודעה דרך הטלויזיה ששינתה את הצורת מחשבה שלי זה לא רק הוא שמיתעלל מינית זה כולם

למעלה