חנן מור מפרסמת דוח שנתי

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
הקופון שרוצה דודו זבידה לגזור מחנן מור: 30% מעליית השווי של החברה | כלכליסט (calcalist.co.il)

רגע רגע.
לפי כלכליסט הדילול הצפוי בחנן הישנה הוא פי 7 "בלבד", ולא פי 25 כמו שחשבנו פעם, ועל בסיס דילול משמעותי זה אורי טל טנא צפה ירידת המניה לאזור ה 50 לערך, וכנגזר מכך הריקברי אותו אנו נושי יג/יד אמורים לצפות.

אם הדילול יהיה "רק" פי 7 הרי ששער המניה הנוכחי, באזור ה 90-100, המגלם ש"ש של 17 מלשח כפול 7 קרי אזור ה 100 מלשח לחנן החדשה איננו בלתי סביר ולכן כאשר נקבל את מניות חנן החדשה לא כדאי לנו למכור את המניות בשער 50 אלא לפחות 100.
לפחות לפרטיים בינינו שאין להם בעיה עם אחזקת אקוויטי בפורטפוליו (בשונה מקרן נאמנות אגחית החייבת למכור)
בהמשך, עם הזמן, יתכן והמניה תכפיל את שוויה ואז הריקברי שנקבל יהיה כפול והתספורת תצטמצם.

dw

Well-known member
מנהל
הכסף שלנו זורם לכיס של דודו זבידה - לגופים המוסדיים אסור לאשר את התגמול המופרז | ביזפורטל (bizportal.co.il)

שותף למורת הרוח של ביזפורטל מהתגמול הנדיב מאד מאד לזבידה. אפשר להציע כי זבידה יהנה מבונוס נאה, אולם רק מהון עצמי ומעלה, קרי מרף של 200 מלשח ולא 100. כך הציבור, בעלי מניות המיעוט, ונושי יג/יד, יפגע פחות.

dw

Well-known member
מנהל
נחמיאס יוצא להליך פירוק שיתוף של הקרקע בבעלותו בשדה דב - מרכז הנדל"ן (nadlancenter.co.il)

נושי חנן, בעיקר הבנקים, ישמחו מאד לקבל 2.8 מלשח פר קרקע לדירה.
לפי תמחור זה שווי הקרקע הוא 1.26 מיליארד (ל 450 דירות), ואת המלון אנחנו נותנים במתנה. :p

בקיצור - הבנקים סחטו אותנו יפה יפה.
הם יצאו עם קופה, גם דודו זבידה זומם (אם יאשרו לו בונוס לפי רף 100 מלשח ולא 200) ואנחנו האינדיאנים בלא מובטחות?
חוטפים תספורת בשביל כולם |חבול|

dw

Well-known member
מנהל
המניה משתוללת היום. לרגע קפצה אפילו קרוב ל 30%.
זה תלוי מה יהיה היקף הדילול העתידי - האם "רק" פי 7 או פי 25?
אם זה "רק" פי 7 אז הנייר לא יקר (16 מלשח נוכחי כפול 7 זה 100 מלשח). אם פי 25 אז הנייר לא זול.

rinmat

Active member
אני לא יודע על מה אתה מדבר , ואיך הגעת לפי 7... אבל האגחים כרגע מתמחרים את המניה בשווי 45 אגורות...

dw

Well-known member
מנהל
אני לא יודע על מה אתה מדבר , ואיך הגעת לפי 7... אבל האגחים כרגע מתמחרים את המניה בשווי 45 אגורות...
ראה הכתבה בכלכליסט. לפיה הציבור יחזיק ב 14% מהמניות החדשות.
לכאורה, ובהחלט יכול להיות שאני טועה ואשמח אם יתקנו אותי, מדובר בעצם בדילול לפי פי 7.
זה אמנם לא מעט אך פחות דרקוני מדילול לפי פי 25.
כאמור לגמרי יכול להיות שאני מפרש לא נכון את המצב אולם איך אז נסביר את העניין העולה לאחרונה במניה, שנראה כי הפסיקה לרדת?

הווליום במניה איננו אפסי (מאות אלשחים ליום) ולכן אם השוק היה סבור שהיא הולכת להיחתך בחצי סביר שהיתה ממשיכה לרדת, גם אחרי שירדה לשער דו ספרתי, ולפחות בינתיים נראה שזה לא המצב.
ומצד שני - אגח חנן יג' יורד עכשיו לראשונה לקידומת 1X. אמת, בווליום נמוך, ועדיין, תמוה. :unsure:
מישהו פה טועה.

rinmat

Active member
מסתבר שהאג''ח יורד בגלל מכירות של בעל עניין, חשבתי שהנאמן אסר על הבעלים למכור וכך להשפיע על מחירי הניירות

• Like
Reactions: dw

Reem88

Well-known member
מסתבר שהאג''ח יורד בגלל מכירות של בעל עניין, חשבתי שהנאמן אסר על הבעלים למכור וכך להשפיע על מחירי הניירות
אז האם יש הזדמנות באג"ח?

עוד לא ברור לי מה הולך להיות הדילול פי 7 או פי 25 כפי ש dw כתב.

Reem88

Well-known member

dw

Well-known member
מנהל
המסחר באגחי ט/טו חודש היום, והאגחים קופצים לאזור הפארי, בווליום גבוה.

צילו-בלו (שם מצחיק :D ) של האינדיאנים (יג/יד) נסחר ב 1X.

dw

Well-known member
מנהל
זהו? נגמרו הקלמנטינות?
אין יותר מוכרים בבוק של שתי האינדיאניות באזור מחיר השוק.
שני האגחים עולים ל 2X ויש מוכרים באגח יג' ב... 40 עד 60 למשל :p כפול מהשוק.
מה שכן הווליום נמוך.

זה אכן היה קצת משונה שהמניה פחות או יותר התייצבה אך האגחים ירדו וירדו וירדו.
יתכן והמוכר הנחוש (איזשהו בית השקעות שלא מתאים להכנס להסדר החוב? ) סיים למכור. :unsure:

Reem88

Well-known member
יגאל דמרי מפחיד את המתמודדים - איך הוא מצליח לקנות את הקרקע בשדה דב בזול

דמרי צפוי לרכוש את הקרקע של חנן מור ב-1.1 מיליארד שקל, כחצי מיליארד של מתחת למחירה בספרים; הבנקים והמוסדיים יקבלו את התמורה ובתוספת המניות בחנן מור-צ'או בלו הם יחזירו את רוב כספם, אבל כולם יודעים שהקרקע שווה יותר, אז למה נותנים מתנה לדמרי?

נערך לאחרונה ב:

dw

Well-known member
מנהל
יום נוסף של עליות אצל שתי האינדיאניות, כלומר אולי אולי נגענו בתחתית ומכאן עליות? :unsure:
היום גם המניה עולה, 16%, ומאחר וימירו את האינדיאניות למניה זו בשורה טובה למחזיקי יג/יד.

dw

Well-known member
מנהל
יום נוסף של עליות אצל שתי האינדיאניות, כלומר אולי אולי נגענו בתחתית ומכאן עליות? :unsure:
היום גם המניה עולה, 16%, ומאחר וימירו את האינדיאניות למניה זו בשורה טובה למחזיקי יג/יד.
עוד יום של עליות במניה. הפעם הזעטוטה כבר מנתרת 26% (!) :oops: , לשער 140, ועוד בווליום מכובד של 2.4 מלשח
גם שתי האינדיאניות עולות, אבל הרבה יותר במתינות.

איפה אפשר לקרוא ולהבין בדיוק מה יהיה יחס ההמרה? ומתי היא צפויה להתבצע?
אם יש לי 100,000 יחידות של אגח יג, מה אני אמור לקבך אחרי ההמרה

270552

Active member
תקבל עבור 100,000 אגח יג כ 0.01059% מהון המניות של החברה.

למעלה