חסידות גור פתחה בקמפיין כנגד יוצאות לשאלה

חסידות גור פתחה בקמפיין כנגד יוצאות לשאלה

בחסידות גור מתגברים בימים אלה מההלם הגדול שבו היו שרויים אחרי גל הפרסום לסרט הסוררת של שרה איינפלד וריבוי המקרים של מרמור בקרב נשים צעירות מבנות החסידות ששוקלות ללכת בדרכה של שרה איינפלד. לאחר ויכוחים סוערים בצמרת החסידות, גבר הקו הניצי והוחלט לנקוט ביד ברזל כנגד יוצאות בשאלה ויוצאות בפוטנציה על מנת להטיל פחד על נשים ששוקלות לעשות את הצעד הזה. בין היתר הוחלט לממן עורכי דין יקרים לכל בעל שאשתו חוזרת בשאלה ורוצה להתגרש. זאת במטרה לטרטר את היוצאות בשאלה בהליכים משפטיים שימשכו שנים ארוכות ויגזלו כוחות ומשאבים רבים.

עם כל הכבוד לעורכי הדין...

אם האשה רק תספר לבית המשפט (ולא בית הדין שהדין-צדק-האנושי מעניין אותו כמו שאותי מעניין השלג דאשתקד) איך מתקיימים חיי המין שלה, ואת רצונה להשתחרר מהאונס המתמשך הזה, מה יועילו כל עורכי הדין???? נשים, אל תפחדנה!!!

אין לך מושג על מה אתה מדבר

אם לא הרגו אותך במכות, למה את בכלל רוצה להתגרש? למה? תראי איזה חמוד הוא, בכלל יש לו חצ'קונים עוד, לבעל המתוק. מה את רוצה ממנו?

רקעים

New member
זה הכל בראש

וכוחו של ההרגל...עובד רק על זה שלהתכופף מובנה כבר באופיו.

mister xy

New member
שיטה גוראית קלאסית

איך שזה מתאים להם. אגב, מעניין אם הם שוכרים עו"דים חסידי גור...

ככה זה בגור

כשמישהו יוצא נגדם או פוגע בהם אז מותר להם לעשות הכל גם אם זה נגד התורה ודעת תורה (ע``ע ירושלים.פרוש.ברקת) הרי מותר להשחית את המידות בכדי לטפל במי שיוצא נגדם ועוד דוגמא שהייתי עד לדבר הזה אצלהם איך התיחסו לאמנון יצחק אחרי שהוא יצא נגד מירס שזה פגע להם בכיס אז הם השמיצו אותו ולא משנה מה הוא ומה הוא עושה

מידיעה:זו רק ההתחלה

יש לי מידע שהחליטו שם ללכת בכל הכח נגד התופעה!וכשאני אומר בכל הכח הכוונה למילים כפשוטם!כמה כואב!איך שר מ,ב,ד?עד מתי?????? אגב,מישהו ציפה לתגובה אחרת מצידם?...

מתבי6

New member
המלחמה החזקה על האינטרנט

קשורה לזה? המודיע מוצא כל יום עוד איזה אחד (שיום קודם לא ירקו לכיוונו) שמתריע נגד התופעה של `כל באיה לא ישובון` (על סכנת האינטרנט) אגב, שלא תחשבו. גם אני נגד שיהיה למשל אינטרנט לילדים כי הסכנות שם הן איומות. אבל זה שמנהלים מלחמת חורמה בזה, מדליק לי נורה אדומה. כשאני באינטרנט אני לא מגיע לכל המקומות שהסוטים למיניהם מגיעים. אצלי הוא בראש ובראשונה כלי עבודה. אם יישאר זמן אני יעשה גם קצת שטויות, אבל לא נשאר זמן. כדי למצוא סרטים כחולים אני מסתדר בלי הנט.

אפרופו רעבצין בגור... קבלו בדיחה

לצורך הבדיחה - בגור אסור לקרוא לנשים בשם המגונה "אשה", אלא אומרים: "נשומה". פעם חסיד חילה את פני רבו, הגערער רעבע. נכנס החסיד באימה וביראה לחדר הרבי, אך אויה! הרעבצעין הייתה אף היא בחדר. עמד החסיד, ראש מושפל, כתפיו רועדות קלות. אומר הרבי: נו, החסיד - שותק. "פאר וואס שוויגסטו" [מדוע אתה שותק]? "איך ווארט אז די נשומע פון דעם רבין גייט ארויס" [אני מחכה ש'הנשמה' של הרבי תצא...]

אסור להם גם

ללכת עם האשה ברחוב . פעם איזה גרר הלך ברחוב עם אשה ,פתאום הוא רואה את חבר שלו , אז הוא מיהר להגיד ,זה בסדר ,היא לא אשתי .

mister xy

New member
ופעם אחת הרבי קבל שושנה ברגל ושכב במיטתו

הגבאים המסורים שדאגו למנוחתו של הרבי כתבו שלט באותיות קידוש לבנה: ====== נא לא להפריע, הרבי שוכב עם שושנה ======

על פי השמועה

האשה מתקרית "שקית" (יש לך שקית מאחורה? דיאלוג שכיח באוטובוס) הגבר מתקרא "ארון ספרים" (עדות מפי תלמידה למורה גורית) מה הזריקו להם?

הבדיחה ששמעתי

חסיד גור צעיר בכל פעם כראה אשה דופקת אצלו בדלת, היה אומר "היא לא הגיעה" פעם אשתו הגיעה והוא כמובן לא הכיר אותה, פתח ואמר "היא לא הגיעה" אמרה היא "עכשיו היא הגיעה"

למעלה