חסידות גור פתחה בקמפיין כנגד יוצאות לשאלה

קטעים....

אני זוכר, בעודי נער צעיר, גיסי התקשר פעם בטלפון ושאל "היא נמצאת?" (כשהכוונה כמובן לאחותי/אשתו הטרייה) ואני פשוט לא הצלחתי להבין למה הוא מתכוון... משום מה עלו בדעתי כל נשות הבית כולל אמא שלי ואחיותי האחרות חוץ ממי שהוא התכוון אליה באמת...

פלא שעוד לא פגעו

בשרה איינפלד .אולי מיותר לציין שהאלימות של הגוראים היא תוצאה ישירה מהתיסכול המיני שלהם. אגב ,בתקופת הפני מנחם היו הרבה הקלות בתקונעס ,ואצל יענקל הם חזרו בכל הכח ,כמובן שיש לליצמן יד ורגל בכל התהליך .

גבעון 1

New member
מה פלא?

אביב מה פלא? החרדים לא כלך כך אדיוטים כמו שאתה מציג אותם, יש יד מכןןנת במי פוגעים ובמי לא..... יש שם אדמו"ר ואבא שלה למזלה מקורב.... ואף חוסיד לא ייקח חוק ליידים ויסתכן שהאדמו"ר יעיף אותו מהחסידות יכול להיות שה קשור לתיסכול המיני, ויכול להיות שזה קשור לדברים אחרים, הקשורים בחינוך.... שהרי תיסכול מיני ניתן לפרוק לא רק במכות....

אני חושב שזה אחת הסיבות שהיא התפרסמה

היא פחדה שיפגעו בה, ואחרי שהיא מפורסמת זה יהיה מסוכן לפגוע בה.

גנדרן

New member
ידידי

ידידי אם זו הסיבה מדוע אחרות לא מתפרסמות, זו בדיוק סיבה לתקוף.... הסיבה פשוטה היא בגור כמו בת אצולה.... הבנת וזו הסיבה שהיא מרשה לעצמה... משום שהיא יודעת שאף אחד שם לא יעיז לגעת בה.....

מתבי6

New member
מה קשור ליצמן?

לא צריך להכניס דברים לא קשורים. הלואי על נבחרי ציבור שהיו נאמנים לבוחריהם כמוה. יש מה ללמוד ממנו.

שיטות של מאפיה יש למגר בלי רחמנות

גור היום זה כת חשוכה חסרת רחמים כמו תנועת החמאס.

../images/Emo45.gif פני גור כפני ליצמן וביאליסטוצקי

הבובה על חוט שבחרו לאדמו"ר לא מבין כנראה מה עושים בשמו חבורת הליצנים ..

רק גברים יולדים בגור?../images/Emo6.gif

ככה משתמע מהחתימה שלך .. ..

כמעט תמיד הם מצליחים

כי הם טוטאלים בכל דבר שהם עושים, לדעתי כמות החוזרות בשאלה תרד, הם גם בפאניקה ממה שקרה עם ארבעת הנשים שחזרו בשאלה ביחד, ואחת מהן כמובן שרי איינפלד.

יש חדשות

לאחר פרישתה של שרה איינפלד פרשו כבר עוד כמה אחריה בסתר. אבל גם בגלוי פרשו לפני חודש אם וביתה ממשפחה גורית מוכרת בגור.. אבל דבר אחד עדיין לא הבנתי... אם הכל עניין של אמונה (כדברם) ... מדוע הם מכריחים וכופים על נשים כאלו להישאר...????????

אז ככה משני סיבות

בגלל שזה שם רע לחסידות ולדרך כאילו שהדרך נכשלה והסיבה השניה שהם רוצים לכפות על אנשים דרך חיים בעל כורחם

רקעים

New member
זה הכל אשליה

שרק כאלו שעדין חיים מתחת למישהו ממנה יכול לסבול...בפועל, עורך דין יקר או זול, לא יכול לעצור החלטה אישית לקחת על חייך שליטה.

געררס מתי תבינו שכח זה לא הכל

הם לא מבינים שבכח כלום לא ילך זה השפה היחידה שהם מבינים? אם האמת אצלם שישכרו רבנים שיסבירו את האמת שלהם לא עורכי דין וחוץ מזה איזה אישה יוצאת בשאלה תרצה עדין תבעל הגערר שלה שלא מספק אותה ורק בוגד? קיצער טיפשים חסרי מנוח

למעלה