חסימת חצר

• פותח הנושא kfxz
  • פורסם בתאריך

kfxz

New member
חסימת חצר

אני נהג חדש היום בטעות חסמתי כניסה לחצר בטעות בשוגג, בלי לשים לב. כשבאתי לצאת מהחנייה, כמה מהשכנים ראו אותי וכעת הם רוצים להתלונן עלי (כנראה צילמו את מספר הרכב, וכו') אני מבין את כעסם כמובן, והתחננתי לסליחה. (מקווה שהועיל)
השאלה היא האם צילום מספר רכב זה מספיק בשביל המשטרה, ומה העונש על כך? מה גובה הקנס, האם אפשר לשלול נהג חדש על כזה דבר?

shlang

New member
לא ישללו לך כלום, במידה ויתלוננו (זכותם)

תוזמן לחקירה קצרה שבסיומה יוחלט האם לרשום לך דוח על חניה בכניסה לחצרים, אם כן, הקנס הוא 100 שח ללא נקודות
השאלה שלי שייתכן ויכולה לעזור, האם הכניסה היא לבית פרטי והאם היא נראית ככניסה והאם היה סימון על הכביש למניעת חניה (תמרור X או אדום לבן)

kfxz

New member
יתכן והיב אדום ולבן

אבל אני לא זוכר(אני זוכר שלא אבל יש מצב שאני טועה) , בדיעבד אחר כך היה ראיתי שאכן יש מחסום כניסה להיכן שהוא. סימון X בוודאות לא היה.

kfxz

New member
עוד שאלה

האם כמות הזמן שבה חסמתי את החצר רלוונטית? אם חסמתי למשל ל6 שעות או לשעה וחצי נניח? או שהעונש הוא אותו עונש?

kfxz

New member
עוד שאלה

האם כמות הזמן שבה חסמתי את החצר רלוונטית? אם חסמתי למשל ל6 שעות או לשעה וחצי נניח? או שהעונש הוא אותו עונש?

be_roo

New member
עקרונית לא, אולי רק במקרה ותחליט להשפט

ולא לשלם את הקנס, החלטה שאין סיבה לקבל במקרה הזה.

wil

New member
לא יהיה כלום.

אם היו מתקשרים למשטרה בזמן אמת אז היה סיכוי לדו"ח חניה + טלפון מהשוטר לבוא להזיז את האוטו או לחלופין גרירה.

בדיעבד הסיכוי שהמשטרה תרצה להתייחס לזה הוא קלוש.

בכל מקרה אין לסיפור הזה שום השפעה על עתיד הרשיון שלך.

סע בזהירות והימנע ממעשים כאלו בעתיד, זה הכל.

למעלה