חסימת כותב

כל התגובות שאת מצטטת

הן תגובות (לא ראויות אמנם) לפרובוקציה המתמשכת של דריה, בשמה הזה או בשמות הקודמים לכך.
היא, לעומת זאת, לא הייתה זקוקה לשום תירוץ כדי לרדת לרמות אישיות ופרטניות תוך סירוס מילות הנמען עצמו. כאשר היא לא הצליחה לגלות אמפטיה אפילו ברגעים קשים ביותר של אנשים מול שברו של חלום.

המרחם על אכזרים יתאכזר אל רחמנים.
לזה מובילה הגישה הטוענת שצריך להכיל את תגובותיה של דריה. כי מי שתמוך בזכותה של דריה לרמוס כל אחד בדרכה אל המסקנה הבלתי נמנעת שכל אחד מאיתנו הוא (כן, כולל כל אחד ואחד מאיתנו, כולל אותי ואותך בתוך זה) הוא סוחר ילדים נקלה ונאלח, תומך גם בתגובותיה חסרות הרגישות מול אנשים כואבים.

year of the cat

New member
בדיוק

נוני 75

New member
היא משלנו?

בתגובתך את חושפת את דעותייך החשוכות, האם עובדת היותי מורה או סופרת הופכת אותי שונה מדריה? מאיפה את יודעת מה עברתי בחיי? באילו קשיים אני מתמודדת יום יום, האם קשיי מקנים לי את הזכות לפגוע וכן לא פעם היא הוציאה אותי משלוותי והגבתי בצורה לא מתאימה. אנושי. אני בן אדם וכשפוגעים לי ביקר מכל לא אתחבא מאחורי מילים של בית מרקחת.

נתנאלה2

New member
אגב אני חושבת ותקנו אותי שמלח הארץ

הגיבה כך רק לדריה, עקב התבטאויותיה, הפוגעניות, הקיצוניות והאישיות.
והפרובוקציה שהיא עוררה.
נכון, זה בהחלט לא בסדר ( למרות שנכתב בעברית ספרותית רהוטה....) , נו נו נו!
ואילו דריה הגיבה כך לכולם ובכל עניין.

לכל אחד זכות לדעה, אבל אין זה אומר שצריך לדרוך או להעליב אחרים בשל דעתם השונה ,
האמת, אף פעם לא ממש קראתי את הפוסטים או התגובות שלה
אבל אלו של אתמול היו פשוט, אפס, איך לאמר
אכזריות ופוגעניות עד כדי כאב.

קשה לי עם התביעה מאתנו להכיל כל דבר בשל

היותנו הורים מאמצים ועם כל הכבוד, איני מקבלת את ההשוואה בינה לבין ילדינו. דריה אינה ילדתי ואיני חייבת לסבול כל התנהגות וכל השתלחות שהיא בוחרת בה.
לא זכורה לי מעולם בפורום זה (במשך כעשר שנות השתתפותי בי) התנהגות מסוג זה. אני סבורה שגילו כאן אורך רוח מעל ומעבר להתנהגותה. אולי דווקא התנהגות זו מצד משתתפי הפורום ומנהלותיו גרמה לה לחשוב שמותר לה הכל.
אינני מוכנה לשמש חוויה מתקנת לקשיים שאולי חוותה (ואגב, כל הספקולציות כאן באשר לקשייה/כאביה אינן במקום. היא מעולם לא הסכימה אף לומר מה הקשר שלה לעולם האימוץ.).העבודה שהיא כותבת "בדם ליבה" כלשונך, לא יכולה לאפשר לה להקיז את דמם של אחרים.
קבלת תשובה מצ'יינה לגבי האזהרות שקיבלה. יתרה מכך, זכור לי כי אזהרות אלו הושמעו לא אחת גם מעל דפי הפורום.
צר לי שאינך גאה להיות חלק מהפורום היום. מעולם לא חשתי הרגשה זו. חוסר הנעימות שהיתה אצלי, הופיעה רק כל אימת שנתקלתי בהודעה ממנה.

KallaGLP

New member
ואגב גם מילדיי לא אסבול השתלחויות משולחות רסן

מבלי שיחולו עליהם סנקציות בשל התנהגות זו.
אישית, אני ממש לא רואה קשר בין היותי אמא מאמצת לבין הציפייה להפנות את הלחי השנייה למי שנוהג לסטור לי באופן קבוע.

לא היה בדברי משום הסכמה להשתלחויות חסרות

רסן מצד בתי. כוונתי היתה לכך, שמה שאהיה מוכנה לקבל/להבין מצד בתי - ולא מבלי שתבוא עליו תגובה מצדי - לא אהיה מוכנה מצדו של זר.

KallaGLP

New member
למה יום עצוב לדמוקרטיה?

חלק מדמקורטיה היא אכיפת החוקים או הכללים וענישה של מי שהתנהגותו אינה עומדת בכללים אלה ולכן פוגעת בזכויות של אחרים. למעשה, בלי זה אין ולא יכולה להיות דמוקרטיה. בלי זה יש אנרכיה ורמיסת הזכויות של הרוב. הגולשת באופן שיטתי וממושך התעלמה מכללי הכתיבה הרשמיים שבתקנון הפורומים של תפוז, וגרמה בכך לפגיעה אישית קשה בגולשים רבים. למיטב הבנתי, זה יום ניצחון לדמוקרטיה.

fannyd

New member
לי עצוב כשאדם אינו מסוגל להציב לעצמו גבולות

כולנו הסכמנו לתקנון של תפוז שעה שנרשמנו. הייתי רוצה להזכיר כמה מהסעיפים הרלוונטיים שגם דריה התחייבה להם:
-לא להעלות תכנים שיש בהם לשון הרע
-לא להציק או להטריד גולשות אחרות ובכלל זה (בין היתר) לא לערוך "משפטי שדה" לגולשות אחרות
-לא להעלות תכנים בעלי אופי בוטה, מגונה, גס או בלתי הולם
-לא להעלות תכנים שעלולים לפגוע ברגשות הציבור או שיש בהם כדי להעליב
אני בטוחה שאלה לא הדברים היחידים שהגולשת הזאת התעלמה מהם.
אין ולא הייתה לי בעיה עם הצגת כל אספקט של עולם האימוץ, גם לא פוטוגני. גם אני איני מכירה את דריה. את סבורה שהיא כותבת מדם לבה ואילו אני סבורה שהיא כותבת מתוך אובססיה ואם אנשים כאלה לא יודעים לכבד גבולות יש מקום להגביל אותם. מקווה בשבילה שתעשה בדק בית ותשנה את דרכיה. ולא, אין בי כל נכונות להכיל אדם בוטה וגם רוח.

OK דבר אחד הבנתי מדבריכן: אני במיעוט פה

וכמו שנאמר פה, אם אני רוצה דמוקרטיה אז עלי לקבל את חוקיה עד הסוף: אם זו דעת הרוב בפורום, אין לי אלא לקבל אותה, גם אם בכאב.

tuttifrutti

New member
תומבת בהחלטה לחסום את דריה

הכתיבה שלה לא הלמה בכלל מי שרוצה להביע דעה.
אפשר להביע דעה בדרך ארץ.
ואני חושבת שטוב שנכנסים לכאן כותבים עם דעות אחרות משל הרוב.
אבל יש דרך להביע את עצמך.

אבי351

New member
אכן משתפרת היקרה דעט מיעוט לגיטמית ביותר אבל

תלוי באיזו צורה מציגים אותה ואיך ולא בצורה בוטה כפי שהבחורה עשתה שכללה העלבות אישיות חמורות

למעלה