חסימת רישיון הנהיגה ללא סיבה-אשמח לתגובות!!

רותם6311

New member
חסימת רישיון הנהיגה ללא סיבה-אשמח לתגובות!!

שלום,
עברתי השבוע טסט והגעתי למשרד הרישוי כדי לקבל את הרישיון.
קיבלתי את הרישיון ללא בעיה וכשהתקשרתי למשרד התחבורה כדי לשלם את האגרה נאמר לי שגוף חיצוני כמו הוצאה לפועל או משרד הבריאות 'חסם' לי את הרישיון.
יש לציין שאין לי חובות באף מקום,בבנק הכל בסדר,אני לא משתמטת מהצבא ומבחינה בריאותית אני בסדר לחלוטין.
מה זה יכול להיות?!אני קצת בלחץ כי לא מתעסקת ולא מכירה את הגופים האלה..
מישהו נתקל בדבר כזה?!יש מצב שהם באמת טועים או שבאמת צריך להתחיל לדאוג?!

תודה.....

shlang

New member
גשי למשרד הרשוי לברור וקבלת מידע

מי הגורם שחסם, ייתכן שמדובר בטעות הקלדה של פקידה במס' ת.ז.
אני כבר רואה שיהיה לך לא קל להסיר את החסימה, תתחילי לטפל כבר עכשיו
יתכן גם שיש משהו רפואי מהעבר שלך,
לא להזניח את העניין

רותם6311

New member
זה מוזר כי

אני בחורה צעירה בת 21 ללא עבר פליליו בלי שום בעיה רפואית בחיים לא היו לי חובות באף מקום וזה ממש מלחיץ אותי התיק הזה שהפילו עלי

shlang

New member
לכן, גשי בהקדם למשרד הרשוי לברר

את העניין
ייתכן כי חלה טעות בהקלדת מס' ת.ז שלך
תדווחי כאן איך נגמר

רותם6311

New member
המוקדנית ווידאה איתי כמה פעמים

שזה אכן מספר תעודת הזהות שלי ושנת הלידה ומספר רישיון הרכב. זה מתחיל להיות מוזר עד מפחיד ואני נלחצת כי אף פעם לא התנהלתי מול גופים כאלה..

creth11

New member
בפורום ציבורי לא תמצאי את התשובה

התשובה מתחילה בבירור העובדות במקום המתאים - משרד הרישוי
רק לאחר שתדעי את הסיבה המדוייקת והגורם שחוסם את הרישיון שלך תוכלי אם תרצי להיתייעץ מה לעשות.
כאן לא יוכל איש לגלות את הסיבה ולפיכך גם לא לייעץ לך.
גם אם תספרי לנו את כל סיפור חייך בפירוט מלא עדיין נוכל רק לנחש את הסיבה ולא לייעץ לעניין.
חלק מתהליך ההיתבגרות והפיכתך לאזרח הוא גם ההבנה והיכולת לנהל את ענייניך האישיים גם מול מישרדי הממשל השונים, יושבים שם אנשים כמוך בדיוק ולפעמים בני אותו גיל שתפקידם לתת את ההסברים והסיוע, כולל הייעוץ מה לעשות.
נכון המגע עם גופי השילטון הוא זולל זמן וסבלנות בעיקר להמתנה בתורים, הפיתרון שלי זה ספר קריאה.
סיכום
גשי למישרד הרישוי, קחי מיספר, תמתיני (רצוי עם ספר), ושיגיע תורך גשי לאשנב המתאים ותבררי.

למעלה