חסרה לי סצינת מ"מ מהתקופה שהם יחד

bigmomentom

New member
חסרה לי סצינת מ"מ מהתקופה שהם יחד

עכשיו, שנגמר הרומן בין מיה ומיגל לפחות באופן זמני, אני מגלה שחסרה לי סצינה שלהם משותפת מהתקופה הזו, שראיתי בתמונות ורמיקסים שעשו להם. הייתכן שחתכו לנו אותה בעריכה? אני אתן הסבר קצר על הסצינה ואשים את התמונות ממנה פה. בסצינה, מיה ומיגל יחד והם מחזיקים ביד שמפו וקונדישינר של herbal essence האמת, שחשבתי שהסצינה הזו תופיע בפרק שבו מיה סיפרה ללהקה על התחרות של כתיבת שירים לפרסומת (ואז הם דיברו על השיר Liso sensual ) אבל זה לא היה שם. והנה התמונות מהסצינה: http://img173.imageshack.us/my.php?image=45455387ph.jpg http://img173.imageshack.us/my.php?image=45455437es.jpg מישהו אולי שמע על הסצינה הזאת או נתקל בה איפושהו ויודע להסביר לאן היא נעלמה בדיוק? אופציה נוספת היא שאנהי ופונצ'ו צילמו את הסצינה הזאת לפרסומת ששודרה במקסיקו ולא כחלק מפרק של רבלדה. אבל אני מעולם לא שמעתי על כך שאנהי ופונצ'ו עשו איזושהי פרסומת יחד.

סוכריה16

New member
וואלה מה עם זה!?!??!?!?!?

זה חלק מפרק!! בטוחחחחח... דיי! שהם היו חברים והיא סיפרה להם על השמפו אמרתי שבטח עוד מעט זה יהיה.. אולי זה יהיה בכל אופן?

bigmomentom

New member
איזה מוזר זה!

אני בשוק! יכול להיות שחתכו לנו את הסצינה הזאת בכלל בגירסה הבינלאומית?

bigmomentom

New member
והנה הרמיקס שכולל את הסצינה

תשימו לב לקראת סוף הסירטון יש את הסצינה. http://rapidshare.de/files/2965655/MiayMiguel_-_Suenos..made_by_Dalis.wmv.html

סוכריה16

New member
אולי הקטע עוד יהיה?!?!? עוד תמ' ספ'

אם לא זה אומר הרבה!! זה אומר שלא רק זה משחיטים מאיתנו!

תשמעו אולח יכול להיות ש..

זה יהיה אצלנו בהמשך כאילו בזוגיות הבאה שלהם..חחחחח ואולי באמת הגרסיה הבינלאומית המז*****(למקרה שאסור לקלל..לא זוכרת את התקון
) הזאת לא כוללת את זה בתוכה?!?!?! ררררררררררררררררררררררררררר זה הורס הכל!!! מה אי אפשר פשוט לקנות פרקים שלמים ולתרגם?!?!!?! רררררררררררררררר מה איכפת שזה מוגבל ל-40 דק' שיעשו יותר~!!!!!!!!!!!!!!!!

bigmomentom

New member
אין זוגיות הבאה!

הפעם הבאה שהם יהיו יחד זה ב-1/8 כשתתחיל העונה השניה במקסיקו. מעכשיו ועד סוף העונה הם יותר לא ביחד.

bigmomentom

New member
דיקלה, תנסי לשאול על זה בפורום

של אנהי ביוניבסיון. שיגידו לך מתי בדיוק הסצינה הזאת היתה ובאיזה הקשר.

bigmomentom

New member
דיקלה, ענו לך בפורום של אנהי

בבקשה תתרגמי את מה שהם כתבו לך לגבי הסצינה הזאת.

סוכריה16

New member
היא תיארה לי תסצינה חחחח

ואמרה שהם היו איפםשהו ואז אנהי הכינה שיר, שהם היו חברים. והם בעצם פרסמו תשמפו הזה!

bigmomentom

New member
אבל תשאלי אותה אם זה

חלק מפרק של רבלדה. הרי אצלם משדרים את הפרק עם הפסקות לפרסומות (כמו אצלנו בערוץ 2 נגיד). אז השאלה, האם זה היה בהפסקת הפרסומות או שזה היה ממש חלק מהפרק?

blondi rebelde

New member
קראתי מה רשמו לה

ורשמו לה שזה היה בתקופה שמיה ומיגל היו חברים והיא כתבה שיר להרבל.... יעני את השיר ליסו סנסואל אוף זה לא פייר למה אנחנו לא ראינו את הסצנה הזאת? איזה חוצפה לא מספיק שעושים פרקים יותר קצרים גם חותכים לנו סצנות ועוד של המושלמים? פשוט חוצפהההה

bigmomentom

New member
אני יהרוג אותם../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הם מורידים לנו סצינות בגירסה הבינלאומית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה! איזו חוצפה!

bigmomentom

New member
חייבים להשיג את הסירטון מהמקסיקנים!

מי שיודע ספרדית שיבקש אותו בפורום של אנהי.

למעלה