חסרה לי סצינת מ"מ מהתקופה שהם יחד

RobertaMia

New member
בטח לא ישדרו את זה

כי הקטע עם השמפו הוא מן פרסומת סמויה שעשו לשמפו שמוכרים אותו במקסיקו אז מן הסתם השמפו לא מוכר מחוץ למקסיקו אז בטח גם הסצינה הזו קוזזה. אני בטוחה שבאף מדינה אחרת לא יראו אותה, רק במקסיקו. תמיד יש שינויים, זה כמו שבמקסיקו שידרו קליפי פתיחה מיוחדים שלא שודרו אצלינו.

RobertaMia

New member
וזה לא נכון שהפרקים אצלינו יותר

קצרים! אצלינו כל פרק הוא 45 דקות או אפילו יותר וזה בלי פרסומות ובמקסיקו זה שעה אבל עם הפרסומות אז אם תורידו את הפרסומות תראו שזה אותו זמן.

bigmomentom

New member
זה בפירוש לא נכון!

אחרת איך תסבירי לי שאת הנשיקה של מיה ומיגל בקרון של אלמה הם ראו בפרק 89 ואנחנו רק בפרק 104. ואצלם מיה זרקה את מיגל בפרק 103 ואצלנו בפרק 117. תקשיבי, אני מורידה כל יום את הסירטונים מהפרקים ממקסיקו והסירטונים שהם מעלים הם רק של הזוגות. והרי בפרק יש עוד סצינות חוץ מהקטעים של הזוגות. אני אומרת לך שבסה"כ הפרק אצלם הוא יותר מ-45 דקות (ואצלנו ד"א הפרק הוא בכלל 40 דק' ולא 45).

bigmomentom

New member
אם מה שאת אומרת נכון

אז איך לעזאזל אנחנו נראה את השינוי בשיער שעוברות רוברטה ולופיטה. הרי שמתי בפורום סירטון מהפרק שבו זה קורה (סירטון שכמובן מצאתי בפורום מקסיקני) וכל הסירטון הזה הוא פרסומת אחת גדולה לצבע שיער. וזה נעשה בצורה הכי בוטה שאפשר. אז מה גם את זה הם יורידו לנו?

blondi rebelde

New member
צודקת!!

כל דבר שיהיה עם פרסומת יורידו לנו וישאירו רק למקקסיקנים? וחוץ מזה למה את הקטע שמיה ספרה להם על התחרות של השמפו לא חתכו? זה גם היה פרסומת.... אהה ויש לך את הסרטון של השינוי שיער של לופה ורוב? אם כן שימי אני לא ראיתי אותו

blondi rebelde

New member
../images/Emo58.gifזה בסדר כבר מצאתי אותו

ולמי שרוצה את הסרטון של השינוי מראה אני משאירה לכם אותו פה

NiM®0D

New member
בקשר לסרטון של רוברטה ולופה...

1.הוא לא נותן להוריד... 2.באיזה פרק זה היה במקסיקו?

סוכריה16

New member
הפ צריכים להראות את זה בכל מקרה

אפילו אם לא מוכרים! ועכשיו אני מבינה איך ב 406 היינו רואים כל פעם קטע של שניי הממש לא מובן .. תמי דתמי ד טענו שמורידיים לנו .. ואני מגלה שזה נכוןןןןן! קטעים שלמפיק נראים פחות מעניניים ולא ממש חשובים הוא היה שם לנו תמצית- 3 שניות מקסימום! זה מעצבן! כי הקטע הזה שלא הראו היה מדהים בנהם, עוד קצת לאהבה הקצרה הזו. וזזה בטח היה בטיול על הספינה!

סוכריה16

New member
דרך אגב אתם יודעים שרק

המקסקנים ראו את השירי פתיחה+הרליפים האמיתיים ב 406? מה אשנחנו ראינו לש דוס אנמורדוס.. זה לא היה אמור בכלל להיות ככה.. שמה היה להם קליפ מדהיםםם ומרגששששש... וגם היה קליפ אחר גם נורא מרגש לעונה השנייההההההה וגם שמו להם מידי פעם את השירים שלנו אבל להם זה היה בולט המעבר עונות ולכל עונה היה קליפ יפה

blondi rebelde

New member
זה לא הקליפ של דוס אנמורדוס?

שיוווו אני לא ידעתי על שיש גרסה בנלאומית בכלל!! למה צריך בכלל את השטויות האלה? סתם אנשים בארצות אחרות נדפקים ומעניין איך הקליפ של דוס אנמורדוס אוףףף

bigmomentom

New member
דיקלה ובתאל

קודם כל תודה שביקשתם בפורום של אנהי. אני מבקשת ממכם לא להניח לפורום של אנהי עד שהם יעלו לנו את הסירטון. תיפנו ישירות לז'אנט, או שתפתחו הודעה חדשה ותסבירו להם שקיצצו לנו אותו בעריכה ושחייבים אותו. ודיקלה, תבקשי אותו גם בפורום של מיה ומיגל. הנה שוב הכתובת: http://www.network54.com/Forum/416352

bigmomentom

New member
דיקלה, שלחתי לך מסר../images/Emo30.gif

התמונה מה יום הולדת של מיה ורוברטה

נראה לי כי הם באמת מתנשקים שם שרוברטה אומרת למיגל שמיה שיכורה והיא לא באמת שיכורה ואז מיגל ומיה מתנשקים לדעתי זאת התמונה הזאת כי זה הבגדים שמיה ומיגל לובשים שם..

shir08

New member
תגידו...

זה משנה אם שאני עושה שירשור אני לוחצת על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה"? אם לא אז על מה עדיף יותר ללחוץ? ו...עד כמה שזכור לי בארגנטינה אז המכתבים שפילר שלחה(האנונימים)אז בסוף גילו שזאת היא(עד כמה שאני זוכרת)..רציתי לדעת אם יגלו אותה?

למעלה