*חסר שם*

*חסר שם*

בגלל שהצטרפו מלאמלאמלא חדשים, וסתם כי בא לי להביא שאלון(וגם כי בא לי לענות עליו..
) אז מי שרוצה מוזמן לענות
: (לקוח מפורום סקרים ושאלונים) 1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה? 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות: 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה?

עונה!D:

1. שם:עמית 2. גיל: 15 3. מזל:מאזניים(שליטה!) 4. סגנון מוסיקה מועדף: אהה..הכל חוץ מאימו ומזרחית...
5. זמר מועדף: עברי לידר 6. זמרת מועדפת: אבריל לווין\פרגי 7. להקה מועדפת: בלאק אייד פיז או רד הוט צ'ילי פפרס 8. שיר מועדף: GIRLFRIEND!!! השיר הכי יפה שקיים!!D: 9. מתנגן כרגע ברקע: פרגלישס(
) של פרגי.. 10. עברי או לועזי?לועזי... 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? יאפ... 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא יודעת..:S 13. כוכב נולד-כן או לא?תלוי איזה עונה.. וזה נהיה כבר נדוש אז...
14. מנגן? על מה?ניגנתי, על מפוחית(שנתיים
) ועל פסנתר(7 שנים) 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלית.. אלא אם כן יש איזה בחינה ענקית כזאת... יאק 16. איך הציונים?טובים..D: 17. והמורים?גרועים!!
18. עושה שעורי בית?יאפ.. 19. כיתה:ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? רגל.. -.- 21. אוהב ללמוד?לפעמים.. 22. חוגים: אנגלית מוגבר 23. מבריזן?אהה.... לא...|שורקת כאילו לא עשיתי כלום| 24. משקיע בלבוש?מ-א-ו-ד!! 25. בגדים רחבים או צמודים?צמודים...סקיני!!!
26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה.. בטח שקונה!D: 27. בעד נודיסטים?יאפ... 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא שופטת לפי זה, אבל כן.. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לאא!!! 30. אהב לקנות בגדים?מ-א-ו-ד!!1 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: כן ולא 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?באמצע..D: 33. משקפיים\עדשות:עדשות.. יש לי!! 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?פרקט...
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?זבל...D: אני חייבת לנקות אותה..:S 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:סלון...
37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?עוד פרקט...
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?קרוב פיזית-אחותי, קרוב ריגשית-אבא&אמא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?מדרגות...
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?מה?! 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?המסך שלי נכבה ונדלק...
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?כן... זה לא שהרגתי את אחותי או משהו!!:0 43. תן חיוך, הכל לטובה. : ...D: ...? 44. בריכה או ים? בריכהבריכהבירכהבריכה!!!D:D:D:D:D:D: 45. שחור או לבן? לבן.. שחור זה אימואי כזה...
46. כדורגל או כדורסל? כדורסל ..D: 47. נעליים או כפכפים? כפכפים... אבל לא כאלה של פרחות!! 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?לא שאלתם כבר?:0 50. חורף או קיץ? קיץ!! 51. סתיו או אביב? אביב.. 52. משינה או שייגעצ? משינה..D: 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו?שניהם 54. תמונות או ציורים? שניהם...^^ 55. מחשב או טלויזיה? עוד פעם שניהם^^ 56. יסודי או חטיבה? יסודי.. פחות מבחנים ופחות עומס... -.- 57. ספר או סרט? סרט.. 58. פינק פלויד או קווין? קווין.. למרות שאני אוהבת גם פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר... 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה... 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?3...4.. 62. מדבר עם אנשים? יאפ 63. פוגש אנשים מהאינטרנט?לא!! 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: יש, אין, יש, יש, יש, יש, יש, יש, ויש... 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה...:0 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? ויקיפדיה...;] 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?כן..:S זה היה מלחיץ... 68. בכמה פורומים אתה? לא הרבה.. נראה לי רק זה.. ומידי פעם שאלונים וסקרים 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא. מסוכן מידי... 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חח כן... הכי שווה!
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדור יד 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא? 73. טיפוס ספורטיבי? לפעמים..
רק כשבא לי...D: 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 11(זה לא מילה!!) סתומים רודפיםאחריכדוראחדמזורגגזהלאספורט D: 75. שעורי ספורט זה..: שיעור חופשי...;] 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לא יודעת... 77. איך שרירי הבטן שלך? אחלה!!;] 78. ושרירי השכל? קצת חלודים אבל...
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: הוטיהוטיהוטיהוטיהוטיהוט!!D: 80. אוהב ספורט? לפעמים... 81. שונן איי\יאוי-כן או לא?הא..? 82. קורא פאנפיקים? לא. 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? הא?! 84. משתמש באייקונים? מלא!!D: 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת... פיספסתי..:S 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: טעים מעוד!D:(בכוונה..
) 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? בהחלט.:| 87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקהD: 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לאאא!! שונאתשונאתשונאתשונאת!! 89. נכון אני משעממת? יאפ!!D: 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? יש חבר חדש, בייביסיטרים חמודים, הרבה בגדים חדשים.. החיים אחלה אנשים...D: 91. מה השעה עכשיו? 00:16 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי ואני לא עייפה..חח 93. מה הצבע האהוב עליך?תכלת או סגול יפה..D: 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": מה שתגידו...
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?כן!! זה נראה לי מוזר!! 96. אוהב לשחק תופסת?יאפ... 97. אתה גבוה?מאודמאודמאוד!!D: 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא...
99. אתה במצב רוח טוב?מאוד!!! 100. איך היה?אחלה... סיימתי!!D:

../images/Emo9.gif

מה זה "אימו"
סגנון מוזיקה חדש?
*שורקת כאילו לא עשיתי כלום* אהבתי
פספסת את האוסקר??
אם את מעוניינת עשינו ספיישל ענקק בפורום.. תוכלי למצוא קישור לספיישל בטאגליינס שלנו
את גבוהה? איזה כיף לך חח אני גמדה
למה נראה לך שלא? הנה, קראתי
יום טובב

נחמד לדעת שקוראים את התשובות שלי..

D: אהה... אימו, זה כאלה שהולכים עם שחור וכאלה, ו.. הם כמו פריקים, רק פריק כבד..
אהה... תודה, תודה אני אכנס, תודה- אני יודעת שכיף לי...D:, ו... נחמד שקראת!D: גם לך!
D:

or sss

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. שם: אור 2. גיל: 13.5 3. מזל: אריה 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל חוץ ממזרחית!!! 5. זמר מועדף: ג'סטין טימברלייק 6. זמרת מועדפת: אבריל לווין 7. להקה מועדפת: פול אאוט בוי, סימפל פלאן, פאניק! את דה דיסקו, מיי כימקל רומאנס וכו'... 8. שיר מועדף: יש מלאאאאאאאא!!!! 9. מתנגן כרגע ברקע: girlfriend של אבריל לווין 10. עברי או לועזי?לועזי! ברורר!! 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אייפוד... 12. איך קוראים לסולן של משינה?אין לימושג..! (אתמול הייתי בהופעה שלהם) 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? שום דבר.. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי 16. איך הציונים? בסדר.. 17. והמורים? חראות!! 18. עושה שעורי בית? לא בדיוק..טוב שהזכרת לי... 19. כיתה: ח' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הסעה..(חצי שעה נסיעה!) 21. אוהב ללמוד? לא ממש 22. חוגים: כדורעף, טניס 23. מבריזן?לא 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? ...?... 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה... 27. בעד נודיסטים? חחח...למה לא? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן..אבל זה לא מה שקובע.. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? כן ..בדיוק אני.. 30. אהב לקנות בגדים? לא..אבל אין ברירה 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: ..... 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: עדשות..אבל אני לא צריכה.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? כל מיני שטויות... 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: על המיטה... 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? ספה.. 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? פיזית- אמא שלי וחבר שלה.. ריגשית- אחותי\חברה שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? גינה? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לאדעת.. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נכבה האור ונדלק.. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? הוא ישן אז אני לא יעשה את זה!! 43. תן חיוך, הכל לטובה. : אני אזכור את זה
44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור...או לבן.. 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים....וגם כפכפים 48. חתולים או כלבים? חתולים.. 49. משקפיים או עדשות? עדשות..זה לא היה כבר? 50. חורף או קיץ? חורף.. 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה...לא סובלת את שייגעצ!!! 52. vh1 או MTV? mtv! 53. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה.. 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין?לא זה ולא זה... 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר...חחח.. 60. סרטי אימה או קומדיה? תלוי מתי... 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 6+ 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? אפשר להגיד.. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל...! 65. מוריד דברים? מה? שירים , סרטים וסדרות 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא בדיוק... 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא.. 68. בכמה פורומים אתה? 3 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא ולא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורעף!!! 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם... 73. טיפוס ספורטיבי? מאוד! 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: כמה יצורים שרודפים אחרי כדור (טיפה יותר משתי מילים ) 75. שעורי ספורט זה..: זמן להוציא אנרגיות...וציון טוב בתעודה... 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? כולם שמנים ! 77. איך שרירי הבטן שלך? לא משו.. 78. ושרירי השכל? חזקים! 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: זה לא יפה בהגזמה.. 80. אוהב ספורט? מאוד! 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אמממ... 84. משתמש באייקונים? לא.. 84. איזה סרט זכה באוסקר? אין לי שמץ! 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אממ אממ.. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? נכון! 87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקה, לא? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא.. 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל טוב.. 91. מה השעה עכשיו? 1:08 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי... 93. מה הצבע האהוב עליך? כל הצבעים... 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":...אומר לי הרבה... 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? חחחחהחחהחהחה!! לא! 96. אוהב לשחק תופסת? כן 97. אתה גבוה? לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? טוב...

בכל השאלות שצריך לקפוץ וכדומה..

עשית את זה באמת?
מה שלושת הפורומים שאת משתתפת בהם? אם אפשר לדעת
גם את לא ראית את האוסקר
חבר'ה מה קורה לכםם יום טובב

or sss

New member
אממ..

אני לא באמת קופצת והכל...פשוט מסתכלת בערך מה יש שם...אם הם רוצים לדעת אז למה לא לענות
אממ... 1. עולם הבידור והזוהר 2.פול אאוט בוי 3.סימפל פלאן אבל אני יותר קוראת מאשר מגיבה...

or sss

New member
חחח..בטח שאפשר...

אני משחקת לא הרבה בזמן...כמה חודשים...במעלה אדומים זה התחיל לשעמם אותי...וגם אני צריכה לנסוע בישביל זה חצי שעה הלוך וחצי שעה חזור! קיצור זה יותר מדיי השקעה בישביל משהו שאני גם ככה לא כ''כ נהנת [אופסיי...חפרתי] ובכללי אני משחקת כדורעף מכיתה ד'...ולא נמאס לי...אז זה מספק אותי...

יסמין122

New member
../images/Emo26.gif

אההה חח חצי שעה זה וואחד נסיעה בשביל חוג
לי יש מזל שזה 10 דקות הליכה מהבית שלי
ואני דווקא נהנת
למרות שהמאמן שלי נראה ליל לבד לא יודע לשחק
חח הוא כן יודע רק שהוא ארגנטינאי ויש לו מבטא ממש מצחיק וכול השיעור אנחנו רק צוחקים איתו

or sss

New member
אהה...סבבה..

אני פשוט גם מכירה אחד כזה ... אז לרגע פחדתי שזה אותו אחד...

Aviyush

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. שם: אביה 2. גיל: 15ומשהו חח 3. מזל: בתולה 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ, רוק, קנטרי 5. זמר מועדף: סטינג נראה לי חח 6. זמרת מועדפת: מדונה
, סלין דיון 7. להקה מועדפת: דיקסי צ'יקס 8. שיר מועדף: Not ready to make nice של הדיקסי צ'יקס 9. מתנגן כרגע ברקע: לא מתנגן כלום 10. עברי או לועזי? באאארור שלועזי
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אייפוד 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי
הקלידן של משינה הוא אבא של ילד מהכיתה שלי 13. כוכב נולד-כן או לא? כן בעונות הראשונות, עכשיו ממש לא 14. מנגן? על מה? לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? משקיענית אפשר לומר 16. איך הציונים? טובים 17. והמורים? תלוי מי! 18. עושה שעורי בית? כן 19. כיתה: י' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל.. אני 3 דקות מהבי"ס 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: קרמיקה
23. מבריזן? בעיקר בסוף שנה 24. משקיע בלבוש? ברור
25. בגדים רחבים או צמודים? תלוי על מי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? |כן
בעיקר מזארה 27. בעד נודיסטים? לא
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? ברור 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? עם סוודר ממש לא אבל עם חולצה קצרה כן 30. אהב לקנות בגדים? מאוד 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: יקר וסתמי אבל זה לא מונע ממני לקנות הרבה
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים. אין לי מושג מה אני יעשה כשהגבוהים יחזרו לאופנה (והם חוזרים
) 33. משקפיים\עדשות: בנתיים לא 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? מיטה
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דיסקים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? הנוף מהחלון שלי 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שביל? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מאיפה אני יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נדלק האור 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן אני לא מהמוחצים 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? ים רק בלי המדוזות 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? חתוליםםם
49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? אמטיוי.. אבל אני אוהבת את שניהם 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט
58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? לא 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעתיים 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? פגשתי בעבר.. אבל אחרי שהם נעשו חברים טובים שלי 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל חוץ ממכונת צילום ופקס 65. מוריד דברים? מה? שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? רק קוראת על סרטים/שחקנים/במאים אם זה נחשב חח 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא תודה לאל 68. בכמה פורומים אתה? 4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חח לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ריצה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? עושה 73. טיפוס ספורטיבי? כן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: כייף לשחק פחות כייף לראות 75. שעורי ספורט זה..: סיוט 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן
77. איך שרירי הבטן שלך? לצערי כבר לא משהו 78. ושרירי השכל?
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: כל הכבוד על ההקשעה
80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? השתולים
חח אני יודעת איזה סרט זכה באוסקר כל שנה מאז שהוא התחיל בערך 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: שיהיה להם בכייף 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? אני מתה על סנופקיןןןןןן 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? איכ לא 89. נכון אני משעממת?
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל טוב 91. מה השעה עכשיו? 14:25 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? אין לי תשובה הגיונית 93. מה הצבע האהוב עליך?ורוד 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": סבבה 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא
96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? ככה אומרים לי 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? ממש לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? ארוך

למעלה