עונה^_^
1. שם: אמילי השקסע כרפעליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי XDD 2. גיל: 14 3. מזל:מאזניים
יאא בייביP: 4. סגנון מוסיקה מועדף:רוק וכאלה
5. זמר מועדף:יובל מנדלסוןןן
6. זמרת מועדפת:אממ..אבריל לאבין. 7. להקה מועדפת:מיי כמיכל רומאנססססס ושייגעצצצ
8. שיר מועדף:יאוו יש הרבה... עושה ביד-שייגעצ 9. מתנגן כרגע ברקע:Green Day- She's A Rebel 10. עברי או לועזי?לועזי. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?MP4 ומערכת
12. איך קוראים לסולן של משינה?לא זוכרת
13. כוכב נולד-כן או לא?תלוי מי שםXD 14. מנגן? על מה?על העצבים
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?חרשן! ברור אני חרשנית! 16. איך הציונים?צולעים כאלה? 17. והמורים?עוד יותר צולעים! :-@ 18. עושה שעורי בית?לא
19. כיתה:ח' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אוטבוס אוטבוס הוא נוסע בטירוף^_^ 21. אוהב ללמוד?בטח..תחביב><" 22. חוגים:ריקודים
23. מבריזן?יאפ
24. משקיע בלבוש?ל'דעת ולא אכפת ליXD 25. בגדים רחבים או צמודים?רחבים
[כן זה סתם כי יש לי שומני יתר] 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?מהזבל..אני מחטטת שם לפעמים:] 27. בעד נודיסטים?שיעשו מה בראש שלהם.. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?חחח לא, מה אני משועממת?
29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לאאXDD 30. אהב לקנות בגדים?לפעמים... 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:גועל נפל
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?תלוי.. 33. משקפיים\עדשות:עש=עדשים
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?שטיח? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?דיסקים כאלה^_^ 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:מגירה
37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?*נדפקתי בארון* פרפרים מרחפים! 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אני
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?דלת של בית אחת?XD 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?כביסה
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?האור נכבה ונדלק?XD 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אופס
43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים?ייםם
45. שחור או לבן?שחור
46. כדורגל או כדורסל?כ ד ו ר ג ל
47. נעליים או כפכפים?כפכפים^^ 48. חתולים או כלבים?כלבים
49. משקפיים או עדשות?עדשים
50. חורף או קיץ?קיץ
51. סתיו או אביב? אביבב 52. משינה או שייגעצ?שייגעצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ 52. vh1 או MTV?לא שומעת MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו?מסנ
54. תמונות או ציורים?תמונות
55. מחשב או טלויזיה?מחשב XD 56. יסודי או חטיבה?חטיבה
57. ספר או סרט?ספר
58. פינק פלויד או קווין?פינק
59. על כן דבר או על לא דבר?על לא דבר, אני נדיבה
60. סרטי אימה או קומדיה?אימההההההההההההההה
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה הרבהXD 62. מדבר עם אנשים?לא..הם דוחים אותי :'( ואני לא מבינה למה! אני רק קצת פוזל, עם הרבה נזלת ואף ענק~ 63. פוגש אנשים מהאינטרנט?כןן
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:מצלמת אינטנט, סורק, מדפסת,מיקרופון,צורב
65. מוריד דברים? מה?שירים וסרטים
66. לומד דברים מהאינרנט? מה?לפעמים..כל מיני
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא... 68. בכמה פורומים אתה?אממ... פעילה בשניים, וקוראת בהרבהXD 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?קניתי! ספר של הארי פוטרXD 70. עובד על אנשים בצ'אטים?כן במיוחד כי אינלי חיים! 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך?טניס
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?עושה בדרך כלל, ולפעמים כדורגל עם בנידודים
73. טיפוס ספורטיבי?לא יודעת><" 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:סקסי בטירוף 75. שעורי ספורט זה..:עם תהילה, חרא, עם מורה אחרת הכי כייף שיש
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?שמן ומגעיל! 77. איך שרירי הבטן שלך?חזקים
78. ושרירי השכל?רופפים כאלה
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:מנופחים יותר מידי... 80. אוהב ספורט?כן... 81. שונן איי\יאוי-כן או לא?בטח בטח.. 82. קורא פאנפיקים?אם הנושא מעניין... 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?אה לא אני? :-O 84. משתמש באייקונים?כןןן
|4ו|
84. איזה סרט זכה באוסקר?השתולים אם אני לא טובה
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:מטומטמים מאוד? 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?כןן
אבל אני חושבת שמאי חמודה יותר למרות שהיא לא מומינהXD 87. מהי היבשת הכי גדולה?אסיה לא?
88. רואה אנימות\קורא מנגות?משעמםXDD 89. נכון אני משעממת?
אהמ... 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?פפיי חיים טלנובלה, אפשר להפוך את זה להתסריט ותהיה לנו טלנובלה יותר טוב ממרחק נגיעה! 91. מה השעה עכשיו?14:8 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי נורא משעמם ליXD 93. מה הצבע האהוב עליך?שחוררר ליייק
94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":כן..משתגידי! 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?*שניה בודקת* נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 96. אוהב לשחק תופסת?פעם אהבתי
97. אתה גבוה?כן... 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא, זה ארוך מדי ומשעמם מדיXDD 99. אתה במצב רוח טוב?בערך
100. איך היה?מעייף