חפיפה בין הודעה מוקדמת לימי חופשה שנתית

מצב
הנושא נעול.

okapicha

New member

האם מעסיק יכול לחפופ בהודעתו המוקדמת לפיטורין עם ימי חופשה שנתית של העובד. לפני כ -7 שנים נפסקה פסיקה כי אין לךחפוף את הנ"ל האם אפשר להפנות אותי לאתר עם הפסיקה. אודה על תשובתכם ב ב ר כ ה , ליאורה

אני לא מכירה את הפסיקה הספציפית

האם מעסיק יכול לחפופ בהודעתו המוקדמת לפיטורין עם ימי חופשה שנתית של העובד. לפני כ -7 שנים נפסקה פסיקה כי אין לךחפוף את הנ"ל האם אפשר להפנות אותי לאתר עם הפסיקה. אודה על תשובתכם ב ב ר כ ה , ליאורה
אני לא מכירה את הפסיקה הספציפית
שאת מתייחסת אליה אבל זה לא ממש משנה כי החוק מתייחס לכך באופן מפורש. ראי סעיף 5 (א)(7) לחוק חופשה שנתית: 5. חישוב ימי החופשה (א) ואלה הימים שלא יובאו במנין ימי החופשה: (1) הימים בהם שירת העובד שירות מילואים לפי חוק שירות בטחון, תש"ט-1949; (2) ימי חג שאין עובדים בהם, אם על-פי חוק ואם על-פי הסכם או נוהג - להוציא ימי המנוחה השבועית; (3) ימי חופשת לידה; (4) הימים שבהם אין העובד מסוגל לעבוד מחמת תאונה או מחלה; (5) ימי אבל במשפחה, שמטעמי דת או נוהג אין העובד עובד בהם; (6) ימי שביתה או השבתה; (7) ימי הודעה מוקדמת לפיטורים, אלא אם עלו על ארבעה-עשר, ובמידה שעלו. (ב) חלו ימים מן האמורים בסעיף קטן (א) בימי החופשה, יראו את החופשה כנפסקת לאותם הימים, ויש להשלימה ככל האפשר תוך אותה שנת עבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה