חפר"י -אמצע שבוע

חפר"י -אמצע שבוע../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

חברי פורום רבלדה י|וצרים תהנו
לא ראיתי שיש שרשור של אמצע שבוע..

ג ב ש ו ש

New member
אלמוג../images/Emo35.gifסוניה../images/Emo35.gifחח איפה אתם../images/Emo88.gif

בד"כ הם מפעילים את הפינה הזו מעולה

bigmomentom

New member
עברו יותר מ-24 שעות אז הוצאתי צו

חיפוש! נורא מוזר. אלמוג בטח עדיין בחגיגות הבר מצווה אבל איפה לעזאזל סוניה?

ג ב ש ו ש

New member
אה וואלה הבר מצווה..טוב אבל../images/Emo88.gif

באמת הכין סוניה.. חחח יצא לנו חפר"י משלנו.."צו חיפוש אחר 2 ילדים"

TuTyBoP15

New member
יותר מסתורי ומתאים--->

החיפוש אחריהם.. ככה לא יודעים אחרי מי ולמה ומי הם...סיבה לקרוא סיפור..תכתבו באמת חפר"י

s h a r o n 7

New member
גבי ואורית..../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

בדר"כ לא פותחים שרשור חפר"י אם אין מישו שכותב באותו רגע
פותח מישו שיכול לפרסם, לא סתם
ככה לפחות זה בחפט"י

התחלתי../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אם בפורום טלנובלות יאהבו, אני אפרסם גם פה.. אני אפרסם בחפט''י סופ''ש כנראה..

../images/Emo124.gifכל קוראי "אהבה חרוטה בנשמה"

בימים הקרובים לא אוכל לפרסם את הסדרה בשל עלייתי לתורה ואת ענייני מסיבת הבר-מצווה
מקווה שהצליח לפרסם עבורכם את פרק 7 בסביבות יום א'-ב'
ואם לא אצליח, סלחו לי

TuTyBoP15

New member
אתה נשמע כמו אלכסס

דיי להיות פורמליםםםם ככה אתה צריך לכתוב ת'הודעה---> בימים הקרובים אני לא יכול לכתוב פה ת'סדרה שלי בגלל שאני עולה לתורה ויש בר מצווה ובלה בלה בלה אולי אני אצליח לפרסם את פרק 7 ביום ראשון או שני אנערף ואם אני לא אצליח אז תחכו בשקט בפינה..מובן??? יפה חחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםם כפרה איזה נשמה אתה קוצ'י פוצ'י שוצ'י מוצ'י חוצ'י לוצ'י כוצ'י רוצ'י אוצ'י גוצ'י דולצ'ה וגבאנהה ווג וכו' חחחחח סתםם אני לא במיטבי היום משום מה...

פרומו-הזדמנות שניה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

החלטתי שאני אפרסם גפ פה. ----------------------- פרומו הזדמנות שניה. האם הם יקבלו הזדמנות שניה? האם כסף יקנה את האושר? האם המוות מהווה להם הזדמנות שניה? האם הגורל יפגיש בין הנשמות בודדות? קראו כל זאת והרבה יותר "בהזדמנות שניה".

הדמויות-הזדמנות שניה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

הדמויות: סולדד ריוורה: בת 38 , מתמודדת עם קשיים.אישה יפה מתחת לשכבות בגדים.. היא רווקה דחויה בחברה, מעמד הכספי בינוני, אם חד הורית לג'ונתן. נאנסה על ידי איש מאפיה ,חואקין פמלס. ג'ונתן ריוורה: בן של סולדד, בן 17 , עוזר לאימו להתאושש מרגעי הקושי,עוזר,נאמן. --------------------------------------------------------------------- קרלוס אדונלס: איש בן 40 ,איש עסקים-עשיר. אשתו מתה בתאונת דרכים. {נאה לגילו} יש לו 2 ילדים: ג'סיקה ואורלנדו. ג'סיקה אדונלס : בת של קרלוס בת 16 ,חברותית .*חוליה ילדה אותה בגיל 23* אורלנדו אדונלס: בן של קרלוס בן 19,אדיש ופגוע ממות אימו *חוליה ילדה אותו בגיל 20* חוליה אדונלס:אשתו של קרלוס, שמתה בגיל 39. **חוליה וקרלוס התחתנו בגיל 18, בשל אהבתם העמוקה** --------------------------------------------------------------------- חואקין פמלס: בן 41 ,איש מאפיה מתחת לטוקסידו, חבר טוב ושותף לעבודתו של קרלוס. --------------------------------------------------------------------- משרתים בביתו של קרלוס: אניטה-טבחית ,לורנה- משרתת, חואן- הנהג החתיך. כולם אנשים טובים,כמו בני המשפחה. --------------------------------------------------------------------- מזכירה בעסק של קרלוס: חואנה-מזכירה, מעבירה מידע חואקין פמלס והמאהבת שלו. --------------------------------------------------------------------- חברים של ילדי אדונלס: מישל ואשלי- חברות קרובות של ג'סיקה. ג'קי-חבר ההכי טוב של אורלנדו. הם בגילאי הילדים. --------------------------------------------------------------------- במשך הסדרה: יבואו עוד דמויות.

הקדמה-הזדמנות שניה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

מילות פתיחה שהמצאתי {כאילו שיר}: "יש בי את הכוח, להחזיר את הזמן האובד בו אני אצא לחפש את עצמי וביום שאני אמצא, אני אנצל את הזמן בשביל להחיות את החלק המת בי.." ------------------------------------------------ מקום העלילה:מקסיקו, מקסיקו סיטי. דת הדמויות: נצרות ------------------------------------------------ תיאור קצר של המקומות של הדמויות: בית ריוורה -דירה בעלת 2 חדרים , עיצוב ישן. בית אדונלס- וילה גדולה, בעלת 7 חדרים .גינה+בריכה.עיצוב מודרני. בית העסק של אדונלס- 3 בתי קפה בראשות קרלוס+משרד ראשי. בית פמלס- פנטהאוז גדול, עיצוב מודרני. בית פמלס 2- דירה קטנה משמשת לעסקים שחורים. הבתים של חברי ילדי אדונלס- בתים גדולים ומפוארים. -------------------------------------------------

למעלה