חפש את המטמון: מתחילים!!!

תישלח לי למסר את התשובה אני ישלח לך

10 קלפים!!!! נו שלח לי פליזזז... אח"כ נדבר על כמה קלפים ואיזה אני ישלח לך...

54316

New member
הנה התשובות כי 4 ענו!!!

בפורום השמייניה ובפורום התאומות אולסון

Vin Diesel 106

New member
ודרך אגב" 54316" יכול להיות שסתם...

אמרתי אולי אני לא באמת יודע?? אבל הסר אבן מליבך אני כן שלחתי וידעתי!! תחשוב להבא!

אחים שלי איך זה מופיע?? פתחו כולם!!

בפורום השמיניה והאחים בלה בלה בלה... איך זה מופיע? בתור הודעה כאילו ששלחתי כמו זה שאתם רואים עכשיו??

הגולש טוויסט אוף פיית הורחק מהפורום

אם עוד פעם יהיו פה קללות מגעילות כמו שהיו פה היום אנחנו נעצור את התחרות! אנחנו עושים את זה למענכם ולא נסבול התנהגות ומילים מזעזעות כאלה! יש לכם צ'אנס נוסף מחר. וזהו לילה טוב

מתי יפורסמו שמות הזוכים ומה זאת

חבילת זהב ואיפה אפשר עוד להשיג אותה תענו לי בבקשה

הזוכים והתשובות

הי לכולם, יום המבצע הראשון עבר עלינו בהצלחה (למעט כמה גורמים עויינים שסולקו במהרה מהפורום המקסים הזה). קודם כל בואו נטפל בתשובות לשאלות שכולכם עסקתם בהן: 1. אם תלכו למקום הכי סודי בתפוז (של ילדים גאונים כאלה) תוכלו למצוא את אחד החלוצים הכי שווים של מילאן. התשובה היא - פורום השמינייה. (על מנת לענות על שאר השאלות בימים הבאים, תשימו לב לקידומים שלנו בתפוז ולרמזים המאוד עבים שאנחנו נותנים בשאלות). 2. קחו קלף, תכפילו ב – 2, בדקו מהו המזל האסטרולוגי שבא אחרי שור, ותמצאו את אחד האדומים של הפועל ת"א בפורום של מיליונריות צעירות במיוחד… - כל הרמזים הללו נועדו להוביל אתכם לפורום שקשור בתאומים / תאומות, כאשר הרמז האחרון בהחלט דיבר על תאומות מיליונריות במיוחד, דבר שמוביל ללא ספק אל התאומות אולסן. והזוכים המאושרים שהצליחו לעלות על התשובה באופן המהיר ביותר הם: הזוכים ב-2 המקומות הראשונים שזכו, כל אחד, בחבילה של 10 מעטפות זהב הם: 1. advaforer 2. מחליף בירושלים הזוכים ב - 2 המקומות הבאים, שזכו, כל אחד, בקופסת אספן, הם: 1. blondi rebelde 2. נדב אורי5 ברכות לזוכים
החידה החדשה תתפרסם היום בשעה 18:00 בהצלחה!!!

הוראות לזוכים../images/Emo215.gif

נא לשלוח אלינו במסר אישי את הפרטים המלאים שלכם: שם מלא, טלפון וכתובת למשלוח הפרסים תודה
ושוב - מזל טוב!!!

למעלה