חחחח אהבתי..
T TiNiErBeiL New member 26/8/05 #29 יוו איזה תמונה שווה.. ../images/Emo99.gif העיניים שלו יצאו פה מדהימות (הם תמיד מדהימות..) אבל פה הם ממש..
יוו איזה תמונה שווה.. ../images/Emo99.gif העיניים שלו יצאו פה מדהימות (הם תמיד מדהימות..) אבל פה הם ממש..
S skater girl 4 ever New member 26/8/05 #27 הצלחתי לתרגם!! אני מייק. שלום לכולם, אני חן-צ'יאקי-מייק-סאנגו-אדוארד-אנימה-מנגה-בילי-פול-מטאל-אלכמיסט-ארמסטרונג.
הצלחתי לתרגם!! אני מייק. שלום לכולם, אני חן-צ'יאקי-מייק-סאנגו-אדוארד-אנימה-מנגה-בילי-פול-מטאל-אלכמיסט-ארמסטרונג.
ת תולעת אינדונזית New member 26/8/05 #28 WTF? הצלחת לגרום לי להכנס לדיון פילוסופי עם שמוליק החבר הדימיוני שלי
S skater girl 4 ever New member 26/8/05 #35 את מכירה אגודת תמיכה למחורפנים? אם כן, תתני לי את הטלפון, או כתובת או משו, אני צריכה את זה דחוף
S skater girl 4 ever New member 26/8/05 #37 ממממ.... מישהו הצליח לקרוא מה כתוב אם אתה דומה למייק? כאילו יוצא לכם בחלון שאתם דומים למייק, מישהו הצליח לקרוא מה זה אומר? תודה חן
ממממ.... מישהו הצליח לקרוא מה כתוב אם אתה דומה למייק? כאילו יוצא לכם בחלון שאתם דומים למייק, מישהו הצליח לקרוא מה זה אומר? תודה חן