חצי שאלה חצי סקר

חצי שאלה חצי סקר

עד כמה הייתם רוצים שבן זוגכם יהיה חנון? נניח ואתם פגשתם לא חנון, האם הייתם מכניסים אותו ל"עולם" שלנו? (בהנחה שאנחנו באמת לא ממש חלק מהחברה הכללית...) נניח ויש התאמה מסויימת בין מנת משכל וחנוניות... עד כמה היה מפריע לכם לצאת עם מישהו שלא יבין אתכם? ללא הגבלת הכלליות... תסלחו לי שאני מדבר מעל הראש של חלק מחברי הפורום כמו שאחת כאן אמרה לי, אהבה היא חלק מהחיים בעיני. אדם

מה זה משנה

אני לא בטוחה למה התכוונת ב"חנון" אם התכוונת לתחומי עניין ותחביבים, בקטע של לגרום לבנאדם להתעניין או לפחות להבין באותם דברים.. אז זה לא שהיה מפריע לי אם הוא/היא לא היו מתעניינים ראוי שכשאנשים מתידדים הם חושפים אחד את השני כל אחד לעולם התחביבים שלו, וכל אחד לוקח את מה שמגרה ומעניין אותו, ואת מה שלא הוא משאיר. אז אותו הדבר עם בן/בת זוג, אני מניחה, אם יש חפיפה בתחומי עניין מסויימים אז אפשר לחלוק אותם וסבבה, וגם אם אלה לא נושאים "חנוניים" אז עדיין תמיד יש על מה לדבר (בהנחה שיש כימיה בין בני הזוג), כי בתור חבורת אנשים מאותו מין (specie) יש לכולנו לא מעט דברים משותפים. בכל זאת, בתור מישהי שתופסת את עצמה כבנאדם סקרן לגבי כל מיני תחומים, אני מחבבת אנשים שהם כמוני ומסוגלת ליצור איתם קשרים טובים יותר. ונו, אני מעריצה את הסקרנות החנונית וכל מה שקשור אליה, גם יש בזה משהו מושך :). מנת משכל.. אני מניחה שדרישה ראשונית מסויימת בשביל לצאת עם בנאדם אני לא מדמיינת את עצמי מייסדת קשר רציני מדי עם בנאדם שצריך לחשוב רבע שעה בשביל לבנות משפט פשוט, או בשביל להבין אחד. היה מאוד מפריע לי לצאת עם בנאדם שלא יבין אותי. אם זה כי הוא בלטה ואם זה סתם כי הוא מגיע מעולם שיותר מדי מרוחק משלי, עד כדי כך שאף אחד לא יבין את ההומור של השני באופן קיצוני. וגם אני מניחה שאנשים שלא מבינים אותי (באופן ממש קיצוני) גם לא יאהבו אותי.

Nimst

New member
וול

המושג חנון הוא מאוד מאוד רחב. הפורום הזה, למשל, נועד לאנשים שמרגישים חנונים, וההרגשה הזו אומרת דברים שונים לאנשים שונים. לראייה, הסתכל איזה מגוון של אנשים יש כאן. אני לא רואה טעם לחפש בנזוג עם תכונות X,Y,Z, כי בסופו של דבר זה לא אומר כלום. מה שמשנה זה הקליק, הכימיה, וזה יכול לקרות עם האדם הכי לא צפוי בעולם.

מרגישים - כלומר משתייכים לקבוצה

המאפיינים של הקבוצה די מגוונים, אם מישהו מכיר את הספר "נפילת המלאכים" ההוצאה לאור הוציאה אותו לרשת באופן חופשי - http://www.baen.com/library/067172052X/067172052X.htm "כימיה" לא תקרא בין אנשים שונים לגמרי, אולי כמרד נעורים נגד ההורים או משהו בסגנון אבל במקרה כזה הקשר לא יחזיק מעמד לפי דעתי. אלא כמובן אם בני הזוג ישתנו ויתאימו אחד לשני בדרכים אחרות. מה הסיכוי להתאהב במישהו מעם אחר, גזע שונה, לא מדבר בשפה ולא באותם מנהגים, איך יכולה להווצר כימיה במצב כזה? בלי תקשורת? אדם

Nimst

New member
בוודאי שיכולה

אם אתה רוצה לדבר על סטטיסטיקה - מתי יש יותר סיכוי שתהיה כימיה ומתי פחות - זה כבר עניין אחר. אבל הפואנטה היא שפשוט אי אפשר לדעת, וזה חסר טעם לנסות ולהגדיר תכונות. לדבר על מתי קשר יצליח ומתי לא? זה ממש ממש נשגב מבינתי.

MajorWinters

New member
אני לא אחפש חנונית..

אבל אני יכול להגיד, די בודאות, שהבת זוג שלי, תהיה חנונית...

זה כי אנחנו מסתובבים בכאלה חוגים

אם אתה נגיד אוהב ללכת למסיבות טראנסים, יש סיכוי סביר שתפגוש שם בחורה שגם אוהבת כאלה מסיבות, הסיכוי להכיר מישהי שלא אוהבת הוא די קטן, גם אם היא כן שם, היא לא תרגיש שייכת ולכן לא תבלוט. מעניין כמה זמן לוקח לאדם ממוצע להפוך להיות חנון... אדם

the last anigma

New member
גרמת לי לחשוב הרבה על הנושא

ולסקור במבט לאחור את החברים הרציניים שהיו לי... האקס, מצד אחד הוא היה מב"רניק, מצד שני, אם תשאלו אותי הוא מחונן, הוא בנאדם מבריק שהחיים די התעללו בו, הרבה בעיות מבית, שגרמו לו לאדישות כלפי הלימודים. מבחינת האופי, הוא היה די "קול" וזו אחת הסיבות גם שבגללן לא הסתדרנו, הוא הלך לכיוון המסיבות, הסיגריות ועוד, ואני לא. אה, ובקשר לסקרנות הזו שהזכירו לפני, אחד הדברים שהכי אהבתי בקשר שלנו - הוא שיכולנו לשבת ולדבר עם משמעות היקום ולהתפלסף שעות... היינו הולכים לשבת באיזה גן ציבורי בצהריים ומדברים עד שפתאום החשיך והיינו חייבים לחזור.. החבר, מבחינה לימודית.. הוא הכי חנון, ומצד שני לגמרי לא חנון, הוא למד בתיכון בטכ"ם, היו לו חברים חנונים (ועדיין יש, בין השאר), אני טוענת שהמחשב הוא הפילגש שלו, ומצד שני, הוא אף פעם לא היה מצטיין, גם לא ממש קרוב. ומהבחינה האישית, הוא די ההיפך מהאקס, הוא לא בקטע של לדבר... הוא מקשיב טוב, הוא לא קלאבר, למרות שהוא יוצא עם חברים שלו לפאבים וכאלה.. נורא קשה לתאר אותו.. הוא פשוט הוא. אה כן, והוא אוהב "מאטריקס" (והדביק אותי באהבה הזו) עד כדי כך שהוא קנה את הסרטים המקוריים (והוא אדם שלא קונה *כלום* מקורי), מצטט טקסטים, והיה בטא-טסטר למאטריקס אונליין. אז אפשר להגיד שיש בו מן החנוניות.. :) בקיצור, אף פעם לא חיפשתי חבר חנון, אבל מסתבר שמי שנמשכתי אליו עד כה הכילו מאפיינים כאלה. ובכלל אני מודה שאני סנובית לפעמים, אנשים טיפשים ממש מעלים לי את הסעיף, אני טוענת שיש להשמיד אותם.

אכן

פגשתי אנשים כמב"רניק, בזבוז. כמו שאינשטיין אמר, יש שני דברים אינסופיים בעולם, היקום והטיפשות האנושית, לגבי הראשון זה עדיין לא ברור. אדם

../images/Emo3.gif

עד כמה הייתם רוצים שבן זוגכם יהיה חנון?מאוד,אבל הרצוי אף פעם לא מצוי. נניח ואתם פגשתם לא חנון, האם הייתם מכניסים אותו ל"עולם" שלנו? (בהנחה שאנחנו באמת לא ממש חלק מהחברה הכללית...)לא ממש יורד לסוף דעתך, אבל אני מאמין בחופש לבת זוג חוץ מלהכיר חברים של הצד השני אני לא מוכן להתחבר איתם.כל אחד צריך מרחב מפלט נניח ויש התאמה מסויימת בין מנת משכל וחנוניות... עד כמה היה מפריע לכם לצאת עם מישהו שלא יבין אתכם?אני לא חנון ממוצע, כמו שציינתי אני מתאמן באומנות לחימה. אז גם שהייתה לי חברה חנונית היא לא ממש הבינה מה הכיף הגדול לחזור הביתה עם פנס.

מה הכיף בפנס? ../images/Emo122.gif

הרצוי לפעמים מצוי... הרעיון שלי הוא ע"י ספרים וסרטים להפוך את בת הזוג לחנונית מדופלמת. מאיפה הסטיגמה שחנונים לא ספורטיביים או חלשים מבחינה פיזית? אדם

לא ממש אכפת לי

הייתי עם חנוניות, וגם עם לא חנוניות, ואין לי העדפה, זה לא ממש משנה

כבעלת נסיוןןןןן בזה

אני אסכם שנה ושלושה חודשים זה היה כיףףףףףףףף (הוא היה לא חנון בכלל) אבל לפעמים הם לא מבינים דברים שלנו נראים רגילים למשל לחזור הבייתה מוקדם לחרוש למבחנים ... והיינו רבים על זה הרבה... אבל הוא גם השפיע עליי בהרבה דברים ולמדתי המון בהתחלה זה היה לי מוזר שאחד כמוהו רוצה אחת כמוני ... כי אני לא תופסת מעצמי וזה היה ממש חלומי והעלה לי את הביטחון ועד עכשיו אני לא מבינה למה הוא רוצה שנחזור ... הרי הוא יכול להשיג כל אחת והוא יכול אני אומרת לכם

אולי כי הוא יכול להשיג כל אחת

אבל כל אחת אלה בחורות שהוא לא שם עליהן, אין אתגר... איתך הוא הרגיש שונה צריך עוצמה נפשית לחרוש... אדם

למעלה