חצי שאלה חצי סקר

Greebo

New member
המממ לא יצאתי עם חנונית אף פעם...

מעניין אך זה Oם המממ יצאתי עם פקצה מתלמדת שאוהבת היפ הופ פעם... וניסיתי להראות לה את ניפלאות המטאל.. הי טענה ש"זה בסיסי מידי" ואז היא אמרה שרוב הלפורד מגודס הוא סולן "לא משהו" :| זה לא הלך בסוף :פ אז...

צריך למצוא כאלו שאוהבות מטאל...

ומסתבר שאין יותר מדי מהן... (ואלה שכן בדר"כ הולכות כמו מפלצות גותיות מפחידות)

אני מכיר אחת חמודה

הכירה בחור שלא אוהב מטאל אז הם לא ממש יכולים לצאת ביחד למסיבות, הוא לא אוהב את שלה והיא לא את שלו אני באופן כללי מעדיף לשמוע מוזיקה בבית

Nici13

New member
לא מחייב.

אני דווקא בסדר עם כל המטאל,למרות שצרחות אפלות זה לא ממש מה שאני אוהבת, יש כאלה שאוהבות רוק עדין יותר,כמו נירונה,גנז' 'אנ' רוזס,שהן חמודות ולא גותיות. אז צריך רק לשים לב,לא שמוזיקה זה כל מה שמשפיע על היחסים,כמובן.

Greebo

New member
dude... ><

תגיע להופעות מטאל.. ובתל אביב ישנו מועדון חביב שניקרא הוורטקס...ליד עזריאלי ככה.. ערבי מטאל\פאנק כל שבוע.. די נחמד.. ולנושא הנשים, מכיר יותר מידי בנות שאוהבות מטאל Oo אז לא ברור לי על מה אתה מדבר כל כך...איפה אתה גר? נ.ב : גותיות זה שליטה :פ מה בדיוק מפחיד בהן? oO

אני גר בקריות, פה אין את זה

יש גותיות ויש גותיות מעוותת כזו, משהו מפחיד... ובקשר למטאל, אני ממש אוהב את המוזיקה, לא את הסצינה. הייתי מעדיף שאנשים מסביב לא יתפרעו ויכנסו בי בכל הכוח כשאני שומע את השיר החביב עלי... בכל זאת, אם אתה מכיר יותר מדי אולי תחלוק את השלל?

Greebo

New member
lol

מכיר שתי חבובות במוצקין.. אבל...כזה...די בטוח שהן תפוסות או משהו.. ^^ ןלך להופעות איש.. גם אני לא בקטע של הפוזה אנד שיט...אין לי חולצה אחת של להקות.. ומקסימום אתה יכול לעמוד בצד ולא ברחבת הפוגו.. למרות שפוגו זה ממש נחמד 3=

noname202

New member
מה נסגר, כל החנונים מהקריות או מה?

זה עד כדי כך משנה מה הבנאדם שומע?

אם יש כימיה אז למי אכפת, לעזאזל במקום ללכת למסיבה/הפעה תלכו ל..מקום אחר. ועם חברים שלך לך לשמוע מטאל

זה משנה...

מוזיקה זה חלק מהתרבות התרבות זאת השפה המשותפת זאת הכימיה שאתה מדבר עליה כמובן שאפשר ללמוד לאהוב סוגי מוזיקה חדשים שבן הזוג מביא לא חייבים את הכל, עדיין יש עולמות נפרדים לכל אחד אדם

Greebo

New member
לא ממש...

יכול להיות משהו אחר משותף לשני אנשים חוץ מהטעם שלהם במוזיקה *wink*wink*nudge*nudge* מונטי פייטון>דברים.. אבל זה כבר דבר אחר.. באמת שישנם הרבה דברים שונים היכולית להוות גשר בין גבר לאישה.. *פרץ של פוליטיקלי קורקטיות* או בין גבר לגבר...או בין אישה לאישה.. ו... דברים.

דיברתי על משהו יותר רחב....

המוזיקה היא רק מסמלת את התרבות באופן כללי. השפה היא הגשר, לא חייב מילולי כל כך, כמובן שגם מילולי. אדם

Greebo

New member

אני עדיין לא חושב שזה אמור להפריע.. אבל, זה כניראה כן פריע לך.. אז אני יעזוב את זה...לכל אחד יש את העדפויות שלו...

juggernaut

New member
מוזר, אני יודע,

אבל אני וחברה שלי משחקים ביחד במחשב. היא גיימרית יותר כבדה ממני אבל היא מאגניבה כזאת.

אכן, אחוז הנערות שמשחקות במחשב נמוך

אבל אלה שכן משחקות, בהחלט מגניבות. אבל זה כבר לא ממש מוזר, זה היה מוזר לפני עשור, הדברים משתנים. אדם

למעלה