מעניין אך זה Oם המממ יצאתי עם פקצה מתלמדת שאוהבת היפ הופ פעם... וניסיתי להראות לה את ניפלאות המטאל.. הי טענה ש"זה בסיסי מידי" ואז היא אמרה שרוב הלפורד מגודס הוא סולן "לא משהו" :| זה לא הלך בסוף :פ אז...
אני דווקא בסדר עם כל המטאל,למרות שצרחות אפלות זה לא ממש מה שאני אוהבת, יש כאלה שאוהבות רוק עדין יותר,כמו נירונה,גנז' 'אנ' רוזס,שהן חמודות ולא גותיות. אז צריך רק לשים לב,לא שמוזיקה זה כל מה שמשפיע על היחסים,כמובן.
תגיע להופעות מטאל.. ובתל אביב ישנו מועדון חביב שניקרא הוורטקס...ליד עזריאלי ככה.. ערבי מטאל\פאנק כל שבוע.. די נחמד.. ולנושא הנשים, מכיר יותר מידי בנות שאוהבות מטאל Oo אז לא ברור לי על מה אתה מדבר כל כך...איפה אתה גר? נ.ב : גותיות זה שליטה :פ מה בדיוק מפחיד בהן? oO
יש גותיות ויש גותיות מעוותת כזו, משהו מפחיד... ובקשר למטאל, אני ממש אוהב את המוזיקה, לא את הסצינה. הייתי מעדיף שאנשים מסביב לא יתפרעו ויכנסו בי בכל הכוח כשאני שומע את השיר החביב עלי... בכל זאת, אם אתה מכיר יותר מדי אולי תחלוק את השלל?
מכיר שתי חבובות במוצקין.. אבל...כזה...די בטוח שהן תפוסות או משהו.. ^^ ןלך להופעות איש.. גם אני לא בקטע של הפוזה אנד שיט...אין לי חולצה אחת של להקות.. ומקסימום אתה יכול לעמוד בצד ולא ברחבת הפוגו.. למרות שפוגו זה ממש נחמד 3=
מוזיקה זה חלק מהתרבות התרבות זאת השפה המשותפת זאת הכימיה שאתה מדבר עליה כמובן שאפשר ללמוד לאהוב סוגי מוזיקה חדשים שבן הזוג מביא לא חייבים את הכל, עדיין יש עולמות נפרדים לכל אחד אדם
יכול להיות משהו אחר משותף לשני אנשים חוץ מהטעם שלהם במוזיקה *wink*wink*nudge*nudge* מונטי פייטון>דברים.. אבל זה כבר דבר אחר.. באמת שישנם הרבה דברים שונים היכולית להוות גשר בין גבר לאישה.. *פרץ של פוליטיקלי קורקטיות* או בין גבר לגבר...או בין אישה לאישה.. ו... דברים.