למנהלת הפורוםחצי שעה הפסקה
רציתי לשאול: מגיעה חצי שעההפסקה לעובד כדי לצאת לאכול...אם אני לא יוצאת לאכול האם מותר לי לקזז את החצי שעההזאת כנגד העדרות ? הרי אחרי הכל אם אני מגיעה מאוחר ולא יוצאת לאכול כדי להשלים את העבודה זה בעצם מפצה על הזמן שלא הייתי. מה דעתך?
תבקשי זאת מהמעסיק ואם יסרבחצי שעה הפסקה
רציתי לשאול: מגיעה חצי שעההפסקה לעובד כדי לצאת לאכול...אם אני לא יוצאת לאכול האם מותר לי לקזז את החצי שעההזאת כנגד העדרות ? הרי אחרי הכל אם אני מגיעה מאוחר ולא יוצאת לאכול כדי להשלים את העבודה זה בעצם מפצה על הזמן שלא הייתי. מה דעתך?
השאלה היא מה אומר ההגיון ?תבקשי זאת מהמעסיק ואם יסרב
אז תצאי להפסקה, אינך חייבת לאכול בזמן ההפסקה, רק לא להמצא במקום העבודה.
הפסקה זה זכות. אם את לא לוקחת זההשאלה היא מה אומר ההגיון ?
האם מבחינה הגיונית מותר לי לא לצאת ולטעון שאני בעצם מקזזת את זה מהעדרות או שזה מוטעה לחלוטין. האם אפשר לטעון כך ?
מה שקובע זה החוק ולא ההגיון הפרטיהשאלה היא מה אומר ההגיון ?
האם מבחינה הגיונית מותר לי לא לצאת ולטעון שאני בעצם מקזזת את זה מהעדרות או שזה מוטעה לחלוטין. האם אפשר לטעון כך ?
אמרתי לו פעם אחת שבימים שאנימה שקובע זה החוק ולא ההגיון הפרטי
של העובד. אם המעביד יקבל את טענתך, הוא עשוי להקלע לבעיה, כי מחילה של העובד על זכות המוקנית לו בחוק, איננה מחייבת את העובד, והוא רשאי אחר כך לתבוע את זכויותיו ו/או להגיש תלונה כנגד המעסיק במשרד התמ"ת על אי מתן הפסקה, לכן סביר שהמעביד יעדיף לשמור על החוק ולא להתאים עצמו לגחמות של על עובד ועובד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.