תראי, גם לי השפה העברית מאד חשובה
וצורם לי מאד כשמישהו משתמש בה בדרך לא תקנית- אמא שלי מורה ללשון ואצלנו להגיד 'שתי שולחנות' היה גרוע יותר מלהיכשל במתמטיקה.
אך בואי נעמיד דברים על דיוקם. מה שקרה כאן בצהריים היה התנפלות מטורפת על גולש שנוטה להשתמש בשפה קלוקלת וכותב בשגיאות כתיב באופן תדיר. את לא הואשמת שאת מטרידה בתיקוני שפה בלתי הכרחיים, אני ציינתי שההתעמרות באותו גולש (התעמרות שלחלוטין לא באה מכיוונך וגם ציינתי זאת, את פשוט הצטרפת לחגיגה) היא לא במקום. ציינתי שבמקום להתייחס לדבריו, צוחקים עליו ולועגים לו על שגיאות הכתיב. את לא צחקת, לא לעגת, את כתבת בהרבה כבוד ונראה שבאמת רצית להסביר לו איפה טעה. אני לא נגד זה, אני פשוט חושבת שהוספת שמן למדורה, גם אם לא התכוונת לכך, וכאב לי לראות את ההתנפלות האכזרית הזאת לנגד עיני. לא יכלתי לשתוק.
מעבר לכך, את לא חייבת דבר לאף אחד, גם לא לי. את חופשיה לנהוג כפי שתראי לנכון. את בהחלט לא חייבת לברך את גולשי הפורום ביום הולדתם, ואת מוזמנת להמשיך לתקן לכולנו את שגיאות הכתיב. אני אישית לא אוהבת לתקן אחרים, ולא אוהבת שמתקנים אותי אם שגיתי. אני לא במבחן כאן, והתוקף של דברי לא צריך להימדד לפי התחביר בו בחרתי. מי שבוחר להגיב לגופו של דקדוק ולא לגופו של עניין לדעתי חוטא למטרה, אבל זאת כבר בחירה שלך לנהוג כפי שתראי לנכון.
בכל אופן, לא התכוונתי לפגוע בך או להקטין אותך. אני פשוט אמרתי את דעתי על כל הסיטואציה, זה בסדר אם את חושבת אחרת.