חצי
ל-

khaydarin

New member
אתה יודע...

מודיעין זו עיר קטנה יחסית, אין בעיה לעשות חיפוש מדלת לדלת כשברקע מלוות אותי שתי מיכליות גדולות, אחת עם זפת ואחת עם נוצות.

ilsites

New member
אני אוהב מודיעין

במיוחד את הכביש לכיוון נילי אחרי המחסום אפשר לדפוק 175 קמ"ש

khaydarin

New member
הייתי שם במילואים.

תמשיך ככה ותמצא את עצמך מרוח על חמור...

khaydarin

New member
לומד שדות אלקטרומגנטיים

באתר המצויין של MIT.
מיותר לציין שאני לא מרוכז כל כך בטקסט כרגע.

khaydarin

New member
כן, זה יותר גרוע ממה שאתה חושב...

חוק אוהם וחוקי קירכהוף הם פיקציה אחת גדולה.

khaydarin

New member
בינינו, גם אני לא מבין... ../images/Emo12.gif

אני חושב שניר קצת כועס עלי כי עזבתי את הפורום (לפחות את הויכוחים על התקן ואיזה דפדפן יותר טוב). אולי תסדר לו איזה בת של לקוח? שירגע קצת.
ד"א, פתרו לך את הבעיה עם החפיפה של המרובעים?

alexparks

New member
עזוב בת של לקוח..

תן לו תמונה של אנסטסיה (עסיסית כזאת שהוא עדיין לא ראה) והוא כבר ידאג לעצמו

alexparks

New member
אני אחזור לעיסוקיי... יבש פה מידי

סוג של חרוז לא
ואני אחסוך לניר ירידה עליי >>> כן אני מושפע

xyxyxy

New member
../images/Emo3.gif

הלקוחות שלי בדרך כלל מנכלי"ם של חברות גדולות מה שאומר שהגיל הממוצע שלהם הוא 50 פלוס.. אז לא יודע.. ניר מה דעתך על מישהי בת 25 ?
שיבוא ללונה פארק בתל אביב.. יש לי מלא כרטיסי כניסה חינם (הפארק שייך לגני התערוכה.. אז יש לי גישה לתוכנה שמדפיסה את הכרטיסים ונחשו גם מי בנה את התוכנה
) ושם הוא יוכל להכיר כמה קטינות שהוא רוצה.. ובקשר לבעיה על החפיפת מרובעים.. לא.. אין פיתרון רוצה לפתור ? אני מוכן לשלם..

khaydarin

New member
משהו מהשרוול...

אני אשאיר לך את המתמטיקה.
אפשר לדעת אם נקודה נמצאת בתוך צורה מסויימת לפי מס' החיתוכים בין קו ישר היוצא ממנה לבין הצלעות של הצורה. שלב א' - בונים מלבן מסביב לצורה, אם הנקודה לא נמצאת בתוך המלבן הזה אז אין סיכוי שהיא בתוך הצורה, אם היא בפנים ממשיכים לשלב ב'. שלב ב' - בודקים אם הנקודה נמצאת על אחת הצלעות של המלבן (אתה קובע אם זה נחשב בפנים או בחוץ). אם היא לא בתוך הצורה ממשיכים לשלב ג'. שלב ג' - מעבירים ישר אופקי מהנקודה עד הגבול הימני או השמאלי של המלבן וסופרים את מס' החיתוכים. אם המספר זוגי - הנקודה בחוץ, אם אי-זוגי - הנקודה בפנים. הבעיות האלה קיימות מהימים שה-3D נכנס למשחקים, אפשר למצוא עוד המון אלגוריתמים כאלה ברשת.

למעלה