חצי
שרשור אירועי חנוכה

אלירן..

הבנתי מה הבעיה בחידון החדש.. בשאלה 6 הגדרת בטעות שהתשובה הנכונה לשאלה תהיה דפנה ערמוני, וכל מי שסימן חלי גולדנברג לכאורה טעה, לתשומת ליבך עודד

hilali1

New member
חצי ../images/Emo32.gif שרשור אירועי חנוכה

שרית, התוכלי להסביר מדוע חשקה נפך דווקא בפסטיגל? למה למה למה? האירוע המושחת ביותר של החג? ובכלל מי שהיה באיזשהו אירוע נחמד שיבוא לספר כאן... אני יכולה לספר לכם על חנוכיית האור המדהימה שהציבו בכניסה לעיר הבירה. מדהים. זה כל כך יפה!! חוץ מזה נתקעתי בפקקים לפני ואחרי בנייני האומה (איפה שמתקיימים כל המחזמרים של חנוכה) ו..זהו נראה לי. אה אכלתי סופגניה אחת תמימה. אכן חנוכה שמח לי וגם ולכם הילה

שרית7

New member
חנוכיה מדהימה

נפשי חשקה דווקא באלאדין אבל... לא אכנס לזה למה פסטיגל... לפה יש לי הזמנה. אני אהנה מהראל סקת זה בטוח

hilali1

New member
התכוונת סקעת לא?

בכול מקרה הוא בנאדם נחמד אבל האירוע כוו כמו שאמרתי מושחט. שיהיה... למה אלאדין? מי באלאדין?

עדי 345

New member
לגבי שני ההראלים

הכוונה לסקעת ומויאל - לשניהם יש שירים ממש יפים!!! בפסטיגל

שרית7

New member
אני מאוהבת אנושות בהראל סקעת

ואני כל כך מצטערת שאני לא צעירה ב10 שנים...

hilali1

New member
שרית,

קחי את עצמך בידיים!! נו באמת הראל סקעת? סתם סתם אני מבינה אותך לגמרי. בדרך לא דרך היית חלק מהפקת אירוע שהנ"ל, וחבריו לכוכב הופיעו, והנ"ל ואני שוחחנו לא מעט על הא ודא. אכן יצור פילאי...(אבל כמויות של עשן סיגריות נטפות ממנו לכל עבר) ואל תצטערי על כלום.. אי שם, אני בטוחה, נמצא גם הכוכב שלך
הילה

שרית7

New member
איזה חמודה את

באמת היית קשורה להפקה של הפסטיגל? נשמע נחמד אבל הפקה זו עבודה לא קלה התנסתי בכך כסטודנטית וגם בתום לימודיי עבדתי תקופה במשרד הפקות. באשר להראל סקעת את בגיל המתאים כמדומני... בכל אופן הידעת שאסף דרעי (ששמו הולך לפניו) מנהל גם את הראל סקעת? חבל שהוא מעשן הוא עלול להרוס לעצמו את מיתרי הקול ולהצהיב את השיניים המושלמות שלו... מה לעשות לכל אחד יש דפק...

hilali1

New member
מכחישה כל קשר לפסטיגל

התכוונתי לאירוע אחר שסקעת וחבריו לכוכב השתתפו בו. אולי אני בגיל המתאים אבל הוא לא הבנאדם המתאים. בכל זאת אני בכוכב כדור הארץ והוא רק נולד

נכון מאוד

הייתי בפיסטגל , השנה הפסטיגל מאוד יפה , שירים יפים במיוחד להראל סקעת מקווה שהפעם הוא ינצח.

שרית7

New member
הפסטיגל היה מדהים!!!

נהנתי מאוד. הראל סקעת בעיניי הוא אל מהלך על פני האדמה. הוא יפהפה, אצילי, סקסי וכריזמטי. לתלוש שערות ריסים וגבות. השיר שלו היה אחד היפים. מאיה בוסקילה גם כן היתה נהדרת והשיר שלה היה מאוד יפה (אני מתלבטת בין השיר שלה לבין זה של הראל סקעת) כמובן שהצבעתי בעד הראל כי אני מכורה...

בוקר טוב לכולם

אוף איזה לילה היה לי! כמה אנשים חולים יש דווקא מתי שהרופא לא נמצא...
מזל שיש לי את ההפניה היום, כך שיצאתי מוקדם "להפניה"
אני בחנוכה אכלתי 7 סופגניות: יום חמישי 4 ברצף, ויום ראשון 3 ברצף
יום טוב לכולם

שרית7

New member
בוקר טוב ויום טוב שיהיה לך

ומקווה שכולם יהיו בריאים כמו שור הלילה...

למעלה