מישהו מריח צעיר שטוחן??
H hilali1 New member 16/12/04 #24 הסבר בסה"כ הכל אמרתי שנראה שמישהו מנצל את עובדת צעירותו של אלירן ונותן לו הרבה תורנויות... 2 לילות בשבוע אחד? זה המון...
הסבר בסה"כ הכל אמרתי שנראה שמישהו מנצל את עובדת צעירותו של אלירן ונותן לו הרבה תורנויות... 2 לילות בשבוע אחד? זה המון...
ו ולנטינו לוי New member 16/12/04 #25 יש לך חוש ריח מפותח../images/Emo3.gif וללא שום קשר לצעירות, אני בפ"מ שם כמו כולם, ואף יותר פזמניק מחלקם. אני פשוט חדש, וצריך קצת יותר להשתפשף בעניינים, אז השאירו אותי 2 לילות...
יש לך חוש ריח מפותח../images/Emo3.gif וללא שום קשר לצעירות, אני בפ"מ שם כמו כולם, ואף יותר פזמניק מחלקם. אני פשוט חדש, וצריך קצת יותר להשתפשף בעניינים, אז השאירו אותי 2 לילות...
ו ולנטינו לוי New member 16/12/04 #27 אז ככה../images/Emo3.gif זה לא שאני שותק, אני פשוט באמת צריך ללמוד שאני סוגר שם לילה אני לא מתעסק במשהו, אני פשוט לומד אני לא בתפקיד... בעתיד אני אסגור לילה בשבוע ושבת ל-6
אז ככה../images/Emo3.gif זה לא שאני שותק, אני פשוט באמת צריך ללמוד שאני סוגר שם לילה אני לא מתעסק במשהו, אני פשוט לומד אני לא בתפקיד... בעתיד אני אסגור לילה בשבוע ושבת ל-6