חצ'קונים - מה? איך? כמה?

חצ'קונים - מה? איך? כמה?

אני מתה להפטר מהחצ'קונים המגעילים על הפנים. אין לי ממש גרוע אבל מה שיש זה די מגעיל. ניסיתי כמה וכמה משחות ושוום דבר לא עוזר. אני רוצה לקבל הצעות ממכם.

i l0ve u

New member
הם רק רוצים למכור את כל הזבלה

שמביאים להם הם לא יודעים שומדבר מהחיים שלהם ובעיקר בנושאים האל הם רק יזיינו לך ת'מוח כדי שתקנה משמה את כל המשחות... עדיף קוסמטיקאית....

Adi15

New member
פשוט צריך.....

לנקות את הפנים עם מים וסבון לפנים כל בוקר/ערב.

מאחת עם ניסיון גדול בתחום....

ואחרי שנים שסבלתי מהחצ'קונים הנוראים האלה.....אני יכולה לומר לך שהתרופה הטובה ביותר היא כדורים שנקראים "ראקוטן". זו תרופה חזקה מאד, זה טיפול מאד ארוך (חצי שנה) שבמהלכו המצב מחמיר מאד מאד...... כמו שאמרתי זו גם תרופה חזקה ולכן מסוכנת - צריך לעשות כל חודש בדיקת דם של 3 מיכלים..........אבל זה פשוט שווה את זה.........עכשיו, טפו טפו טפו בלי עין הרע (חחחחחח) הפנים פשוט חלקות - והכי טוב - זה גומר את זה לתמיד, כלומר בלי עין הרע זה אמור לעולם לא לחזור.....אני מכירה מלא שלקחו לפני כמה שנים ועד עכשיו לא היה להם חצ'קון אחד......... מאד מומלץ....... רק קצת לא טוב לקחת את זה בקיץ...אם את מתחילה.....תתחילי בחורף...........דברי עם רופאת העור שלך.....היא כבר תסביר לך הכל.....בהצלחה.

../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo70.gif

יש לי ידידה טובה שמשתמשת עכשיו בכדורים האילו.. אבל צריך להיזהר זה יכול לעשות דיכאונות, מצבי רוח, אמממ כאבי ראש (אם נמצאים הרבה בשמש) ועוד כמה דברים.. אבל כמו שגוגל-מוגל אמרה - זה שווה את זה
(לפי דעתי) כי בעצם פצעי בגרות וכל החצ'קונים האילו שמתקיפים פנים רבות של בני נוער זה גם סוג של מחלה וצריך לטפל בה

dark eyes

New member
אין לי כוח

להתחיל לחפור על זה אבל בכל זאת אם המצב של הפנים שלך נוראי אז את חייבת כדורי רואקוטן זאת התרופה הטובה ביותר. זה נכון שהיא מאוד קשה מבחינת תופעות לוואי, אבל היא יעילה מאוד
במצב של פנים שפעם בכמה זמן יותא חצ'קון או חצ'קון פה ושם,אז כמובן שניקיון עם סבון פנים מי פנים ולחות להשלמה יעשו את הפעולה ינקו את הפנים ויטיבו עם המראה שלהם

fireblue1

New member
אך רואקוטין אני לא ישכח את זה...

רציתי להוציא את הפצעים שהיו לי וראיתי שחבר שלי משתמש ברואקוטין ומתחיל לעבור לו הכל{!!!} אז החלטתי להתחיל גם... הלכתי לרופא והוא הסביר לי שיש לזה תופעות לוואי והלטתי שאני ישתמש בהם אז עברתי בדיקת דם{כל חודשיים צריך לעבור מתי שלוקחים את הכדורים} ובחודש היו ימים שלא רציתי לצאת לבלות בגלל זה וזה גם עושה יובש בידיים לילדים לבנים... קיצר לא יודע אם אומרים לי היום להצחיל להשתמש בכדורים אני הייתי מסרב כי יש בזה מלא סכנות{יכול לעשות בעיות בכבד ועוד כמה דברים} לי זה לא עשה הרבה דברים חוץ מציפורן חודרנית{ועברתי ניתוח-כואב!!} ואם את חושבת על משחות אז תדעי שזה לא עוזר{ככה הרופא אמר} ואת הכדורים צריך לבלוע שלוש במכה כל יום!!!{במכה!!} ואסור להיות חסוף הרבה לשמש כי זה יכול לעשות צלקות אני חושב...

albeldas

New member
חחח גם אני לא ישכח שאתה לקחה את זה

הוא עשה לי תמוות בספרד!!!!!!!!! אבל תאמת עכשיו כבר אין לי כלום למניאק הזה!!!!! ולי יש קטנים כאלה מעצבניםםםםם

S w e e t Baby1

New member
כנסו!!!

היה כתוב על זה............. על הכדור רואקוטן יענו אממ..... זה גורם לדיכאונות ועוד כל מני דברים ובמיוחד זה גורם להפלות...(היה כתוב על זה בידיעות אחרונות) ככה שלבנות זה ממש מסוכן ובחיים לא הייתי ממליצה לקחת את זה!

כנסי מותק!

תראי, אני ממליצה לך ללכת לקוסמטיקאית (אני עשיתי את זה ועדיין עושה) היא תנקה לך את כל השומנים והשחורים שיש לך כדי שלא התפתחו גם הם לפצעים! רק לאחר שהפנים שלך יהיו נקיות (וזה שווה את הכאב ואת הכסף) היא תמליץ לך על קרם לחות +משחה כלשהי או מה שלא יהיה, ואת תצתרכי להתמיד!!! בדרך הזאת הפנים שלך יראו הרבה יותר מתופחות ורעננות!

בקשר לתרופה שדיברתם עליה

התרופה היא מאוד מאוד מאוד קשה, יש לי חברה שהישתמשה בזה וזה עשה לה מלא בעיות בכב ובכליות, אז חברה שניה שלי השער התחיל לצמוח על הפנים בצורה מטריפה.... לכי לקוסמטיקאית.......... אל תקחי ת'כדורים האלו

vashla

New member
עזבי את כל השטויות היקרות האלה..

"שמן עץ התה האוסטרלי", מוכר לך? לא? טוב, אז אלה טיפות שעולות בערך 20 שקל, עם ריח חריף, תמרחי על הפצעון לפני השינה, ככה 5 ימים, ואז תמרחי על הפצעון וזלין, שהוא ידוע כמייבש.ככה לא ישאר לך סימן ממנו. אצלי זה עובד. אה, ואת "שמן עץ התה האוסטרלי", אפשר להשיג בחנויות טבע,סופר פארם וכאלה. בהצלחה

i l0ve u

New member
אם המצב ממש ממש גרוע

עדיף לקחת ת'כדורים ולהתמש בהם בדיוק כמו שצריך ולא להיחשף לשמש והכל.. אבל אם המצב לא נורא עד כדי כך אז אסור פשוט אסור רק אם המצב ממש לא דורש אופציה אחרת...ואמרת שאצלך זה לא כל כך גרוע... אז לכי לקוסמטיקאית היא כבר תנקה לך ת'פנים ותביא לך מסכה או משחה או משו........ ותגידו הכדורים האלה זה גם כדורים למניעת הריון או משו כזה??

vashla

New member
אה! ושכחתי!

אצלי מייבשת פצעונים! ה
עוזרת גם לכלבה שלי, שיש לה עור רגיש

O Boy

New member
פצעונים...

השמש באמת מייבשת את הפצעונים, אך ידועה כבעלת אחראית על מחלות כסרטן העור. אז במידה. אני נמנע בדר"כ מאכילת שומנים (ממתקים), משתדל לשתות לפחות 12 כוסות מים, משתדל להתאמן כמה פעמים בשבוע - ותתפלאי אבל מאז שהתחלתי לטפל כך בעצמי כבר אין לי חצ'קונים... מומלץ

una chiqita

New member
לכי לרופא עור! רק הוא יעזור לך.

וכמובן גם לנקות את הפנים כל בוקר וערב עם מיי פנים וג'ל לניקוי פנים וניסית פעם לנקות עם פילינג? אם לא תנסי זה גם עוזר.

למעלה