חצ'קונים - מה? איך? כמה?

fireblue1

New member
השמש מייבשת את הפצעונים אבל...

אחרי שבוע ככה הם חוזרים והם חוזרים בגדול!!!!{התכוונתי יהיו יותר פצעים}

U n i c o r n

New member
אויש ../images/Emo3.gif

איזה שטויות, הכדורים מצמיחים שיער על הפנים? מה זה השטויות האלה? לפני חצי שנה, היה לי מקרה חמור של פצעי בגרות. ניסיתי הכל, משחות, פילינג, קוסמטיקאית הכל שום דבר כבר לא עזר, ואז ראיתי שחברה שלי לוקחת את רקוטאן והחלטתי להתחיל גם! אין לכם מושג כמה שזה עזר! החצ'קונים כל כך כיערו לי את הפנים, ועכשיו אני גאה לומר שאני יפה! אני ממליצה על התרופה בחום!!!

זה בכלל לא שטויות!

זה נקרא תופעת לוואי..........למה את חושבת עושים בדיקות שלוקחים את התרופה הזאת?.......אולי חשבת שהתרופה הזאת יכולה להיות מסוכנת לכל מיני אנשים? כמו שיש אנשים שאם דבורה עוקצת אותם הם מתים אז כאן זה אותו דבר ובמקרה של הילדה ההיא.....זה הצמיח לה שיער על הפנים! וסתם משהו שאני רוצה להוסיף....... מי שיותר אכפת לו מה הוא מכניס לפה, לא אוכל כל הזמן ג'אנקפוד ,עושה ספורט ושומר על נקיון הפנים אין סיבה שיהיו לו פצעים

ממש לא צודק.....

תאמין לי בתור אחת שיודעת - אני הייתי מתנזרת משוקולד וגבינה צהובה לחלוטין, במשך שנים, ממש שכחתי מה זה טעם של שוקולד וגבינה צהובה, גם אם כל החברים שלי היו מזמינים פיצה או אוכלים עוגת שוקולד ביומולדת אני לא הייתי נוגעת, הייתי הולכת לקוסמטיקאיות קבוע, שמה משחות מנקה את הפנים - וכלום כלום כלום לא עזר, תמיד היו לי מלא פצעים. יכול להיות שיש אנשים שאם הם אוכלים נגיד שוקולוד אז זה באמת מגביר להם את הפצעים, אבל יש כאלה שזה גנטי אצלהם ולא יעזור כלום - הראקוטן זה הדבר היחיד שעזר לי, זה פשוט מדהים (בלי עין הרע). בקשר להפלות - רשום בפירוש שאסור להיכנס להריון כשלוקחים את התרופה. אני מאמינה שאף אחת מכן לא מתכננת להיכנס להריון בזמן הקרוב, ככה שאני לא רואה בעיה. אם פועלים לפי ההוראות, לא נחשפים לשמש, עושים בדיקת דם כל חודש, ושמים קרם לחות על העור ועל השפתיים, אפשר לעבור את זה בשלום..... שיער על הפנים זו בטח תופעה נדירה, אני מכירה מלא שלקחו את זה בשכבה שלי ולאף אחד זה לא קרה. צריך פשוט להישאר תמיד במעקב ואז שום דבר רע לא קורה, גם אם יש בעיות בכבד - אז תופסים את זה בזמן. ראקוטן זו באמת תרופה מומלצת מאד, היא פשוט מדהימה. אם אין כל כך הרבה פצעים, אז אולי עדיף באמת רק לנקות את הפנים ולהימנע כמה שיותר משוקולד וגבינה צהובה וכאלה.... אבל כל מי שיש לו חצ'קונים באמת יודע מה זה והתרופה הזאת הכי מומלצת לדעתי.

תודה חמודים

אני יעשה אני חושבת מה שאור עושה, אני חושבתשזה יעזור, וגם אני ילך לקוסמטיקאית. תודה נשמות טובות

למעלה