חצ"ב-8200- מישהו שירת ויכול לספר?

חצ"ב-8200- מישהו שירת ויכול לספר?

הבן שלי קיבל זימון ליחידה זו, מתלבט, רוצה לשמוע אם באמת מענין, חשוב וניתן להתקדם, כולל לתפקיד קצין, אז משהו ששירת ביחידה, אנא: פרטים במסגרת המותר, תודה מראש על הטרחה,

קודם כל זה שהוא קיבל זימון,לא אומר שהוא יתקבל

אז שלא יחשוב יותר מדי . דבר שני, את יחידה במודיעין, כמה אתה כבר חושב שאפשר לספר? אז בבקשה, בלי שאלות טיפשיות .

לא תוכן אלא מאפיינים

מאחר ומסווג השאלה- האמנם מי שמשרתים שם באמת מרוצים מרמת הדרישות מהם? האם בסופו של דבר הם באמת שותפים לצוותי דיון וחשיבה או רק מעבירים משהו הלאה? הרבה מרוצים ומבקשים תפקידי קצונה ביחידה? זו הכוונה בשאלה ולא תכנים, שהם כמובן סודיים,

Lady McBeth

New member
כל השאלות ששאלת הן..

מאוד אינדיווידואליות ומשתנות מאדם לאדם (כמו בכל מקום בצבא ובכלל).

Jan22

New member
בנאדם

הבן שלך הגיע לגיל 18. זה אומר שהוא הולך להיות גבר בפני עצמו ,והוא צריך לדאוג לעצמו. הצבא זה לא מקום קדוש וגם לא מקום קל ,אבל הוא יצטרך להסתדר בלי אבא שלו כי אחרת ,הוא יישאר תמיד הילד של אבא. בנוגע ליחידה ,אתה לא תמצא יותר מדי מידע עליה מכיוון שזו יחידה מסווגת . מכיר את המונח מסווג ? אין טעם לחפש מידע ,כל מה שיש זה רק סיפורים ומעשיות. האם יהיה קצין ? זה תלוי בו. ראיתי קצינים בעלי כושר מנהיגות ששואף לאפס ,אבל מסיבה כלשהיא הצבא החליט להוציא אותם לבה''ד 1.

Jan22

New member
עדכון קטן

ומצד שני יש אנשים שבאמת מתאים להם להיות קצינים. היותך קצין לא נובעת בגלל שבה''ד 1 עשה אותך קצין ובגלל שהיית צוער טוב - זה תלוי בבנאדם. יש אנשים שהם קצינים מעולים ויש אנשים שהם קצינים גרועים ,הכל תלוי בבנאדם וברצונות שלו (וזה מוקדם מדי בכלל לחשוב על זה.... וסתם תהיה לו שנה ביציאה!)

Lady McBeth

New member
נכון! תראו אותי! אותי שלחו למבד"קים!

אותיייייי!!! בטח הייתי הקצינה הכי לא ייצוגית בצה"ל.. אחרי אייריש.

IrIsH BaBe

New member
למה ישר אני?

דווקא אני הייתי הכי יצוגית על א'. כולל סיכות ודרגות וחולצה בפנים. אבל בתור קצינה הייתי יוצאת בדיחה חחחח תמיד אפשר לנסות להיות קצינה, רק צריך לשאול את אורית איפה היא קנתה את כל המרצ'נדייס הצבאיים שלה

הטRולית

New member
בריקושט..

שמעי, יש לכן את אותו הפטיש.. מי שחלמה גבעתי!!#!#%^%^$%&**)*&)*)(^$

Lady McBeth

New member
אני רוצה לדעת מאיפה היא השיגה את הנשק..

אני רוצה אחד כזה בבית!! אני אוכל להסתובב באוטובוסים על אזרחי ונשק מפלסטיק ששווה 4000 שקל! מזל שהתעודת לוחם שלי פגה רק בסוף השנה.. יאללה, המלצות למוכרי נשקים מפלסטיק (אפשר גם נשקים אמיתיים. אני בפנים.)

Jan22

New member
בחיים לא אלף ..

90 אחוז מהזמן הייתי יוצא הביתה על ב'. א' פשוט מדים לא נוחים ,נקודה. ב' כבוד !!

Jan22

New member
מי אמר שהיה פטור

הלוואי פטור. אבל אין על ב'. אחלה מדים !

IrIsH BaBe

New member
ג'אן אתה רוצה להגיד שיצאת

הביתה 100 פעם על ב' ולא תפסו אותך? אלא אם כן היית נגד\קצין
ויצאת עם רכב

mass

New member
לי היה פטור מא'.

בבה"ד 1 אפילו היה לי פטור לשיער.

הטRולית

New member
נו, אז בואו נסכם מה שאנחנו יודעים עד כה

על שירותו הצבאי של ג'. או בקיצור ג'אן. ג' מכיר את תמי מאמי, והודה בעצמו שהיה ברצועה. לג' היה פטור מא', אך הוא לא דיבר כאן על לצאת על אזרחי, כמו קרבי אמיתי. ג' אוהב לשמור על חשאיות וענן אבק סביב שירותו הצבאי... האם ג' הוא ה' של רמון? האם הוא ג'ובניק במסווה של לוחם על ובכלל, חברים יקירים, יאללה, תעלו ניחושים.....

IrIsH BaBe

New member
יצאתי הביתה על ב' רק פעמיים

בחיים שלי, וזה גם היה בהתנתקות כשהיה בלגן ואף אחד לא שם לב. עם כל הכבוד, אח"כ הייתי חוטפת את הריתוק של הלייף טיים. תודה אבל לא תודה.

Shaycus

New member
אהבתי את ה-א'..

ל2 בחודש שאתה לובש את המדים זה פשוט כיףלשים אותם, זה מה שסימל לי בערך ב90% מהשירות שלי את הבית.. השקעתי שחבל על הזמן כשעליתי על א'.. אין מצב שלא הייתי מדוגם טיפ טופ.. בסוף השירות שזה נהיה כבר חמשושים אז התחלתי לזרוק

למעלה