בלי להשתחצן .. אבל בלהיות הקצין הכי לא ייצוגי בצה"ל אני לקחתי את כולם בהליכה. ויש עדים.
J jhhopkd1 New member 13/8/07 #22 בלי להשתחצן .. אבל בלהיות הקצין הכי לא ייצוגי בצה"ל אני לקחתי את כולם בהליכה. ויש עדים.
J jhhopkd1 New member 13/8/07 #27 זה מצחיק בדרך כלל אנשים נוטים לזלזל בנגדים.את ממש מפתיעה בהערכה כלפיהם.
J jhhopkd1 New member 14/8/07 #29 מה נסגר בהודעה הקודמת דיברת אליי בתור בן ועכשיו נהייתי בחורה פתאום .אני גבר גבר.
M meiritamir New member 13/8/07 #25 חצ"ב היא יחידה של מודיעין גלוי... די היו עליה איזה 3 כתבות כבר בטלויזיה, בעיתונות... הייתה אפילו כתבה בערוץ 10 שדיברה על הייעוד של היחידה, מה היא עושה, וכשעמדה בפני פירוק (לאן בדיוק היא מתפרקת, כמה למה ואיך) הקיצר, חפש בארכיון של ערוץ 10.
חצ"ב היא יחידה של מודיעין גלוי... די היו עליה איזה 3 כתבות כבר בטלויזיה, בעיתונות... הייתה אפילו כתבה בערוץ 10 שדיברה על הייעוד של היחידה, מה היא עושה, וכשעמדה בפני פירוק (לאן בדיוק היא מתפרקת, כמה למה ואיך) הקיצר, חפש בארכיון של ערוץ 10.
J Jan22 New member 13/8/07 #26 זה כי המדינה מטומטמת דברים כאלה צריכים לשמור בסוד. הם דואגים לביטחון של המדינה ? יופי ,אז המדינה צריכה להביא לעיתונות 0 !
זה כי המדינה מטומטמת דברים כאלה צריכים לשמור בסוד. הם דואגים לביטחון של המדינה ? יופי ,אז המדינה צריכה להביא לעיתונות 0 !
M MrAnderson New member 13/8/07 #19 יש ויש.מי מה שאני יודע 8200 היא יחידה גדולה ויש בה הרבה מסלולים ותפקידים. תלוי לאן הוא יגיע.
B bella21 New member 14/8/07 #30 שירתתי שם שנתיים + שירות מילואים פעיל. אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אלי במסרים, ואנסה לעזור עד כמה שאוכל.
שירתתי שם שנתיים + שירות מילואים פעיל. אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אלי במסרים, ואנסה לעזור עד כמה שאוכל.