חקירת תוכנית

axnholic

New member
קישורים

שרשרו קישורים לכל מה שקשור לתוכנית. אנא השתדלו לתת שם לקישור ומידע קצר על מה שיש באתר. דוגמא: פורום ערוץ 3 בתפוז http://forums.tapuz.co.il/channel3 בקישור זה תוכלו למצוא מידע רב על הערוץ בצורת מידע, תמונות וקישורים. בפורום תוכלו לדבר עם אנשים אחרים על הערוץ ולהשתתף בפינות הקבועות.

axnholic

New member
תאריכים חשובים

שרשרו תאריכים חשובים הקשורים לסידרה, כמו תאריכי לידה, תאריכי שידור וכדומה.

axnholic

New member
אד../images/Emo99.gif

אחלה סדרה. יש הרבה מה לכתוב עליה, ואני כבר הכחלתי מספיק את השרשור הזה, אז אני סומך עליכם.

danielle23

New member
../images/Emo99.gifסדרה מעולה../images/Emo99.gif

אחת הסדרות האהובות עלי בערוץ!
מתה על הדמויות והעלילה לא מרוחה. פרקים חמודים ומצחיקים..
אני מניחה שהדמות האהובה עלי היא קרול וסי (היא ודניס ממש חמודים יחד
) וג'ולי באוון שחקנית ממש טובה!
(ממה שמשודר בהוט- משחקת גם באבודים, בוסטון ליגל וג'ייק מתקדם) אני גם דיי אוהבת את ג'ון סלטרי - דניס מרטינו (ממה שמשודר בהוט- משחק גם בג'ק ובובי)

ואווו שחר../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

סחטיין על השרשור
אהבתי
תודה רבה
אני אומנם לא ראיתי ת'סדרה הזו חוץ מרבע פרק חח אבל חברה שלי אמרה לי שזו סדרה סוף

Blue Aura

New member
וואו. :O ../images/Emo189.gif

כל הכבוד!!! אני לא רואה את הסידרה אבל ידיד שלי אמר שהיא די טובה. מה הקטע שלה? נבחרת כדורת? ><

danielle23

New member
חח לא בדיוק..../images/Emo9.gif

זה על אדם בשם אד, שהוא היה נשוי ועורך דין בחברה גדולה בניו יורק, אבל ביום אחד הוא תפס את אשתו בוגדת בו ופיטרו אותו, אז הוא החליט לחזור לעיירה שבה הוא גדל - סטאקיוויל. שם הוא קנה אולם באוולינג והחליט לנסות את מזלו (בערך..) עם קרול וסי, שהיא היתה הילדה הכי מקובלת בתיכון שלו. עכשיו היא מורה בתיכון בסטאקיוויל והם ידידים טובים. הוא עכשיו גם מסתובב עם שני חברים שלו שהתחתנו ומולי, שגם הייתה איתם בתיכון. עכשיו, יש את וורן צ'זוויק, שהוא תלמיד של קרול. הוא בדרך כלל מסתובב עם שני חברים שלו (שכחתי עכשיו את השמות). יש עוד הרבה מה לפרט (למשל שקרול וסי יוצאת עם המנהל בית ספר) אבל אין לי כוח וזמן..
סדרה ממש טובה!

סדרה מהממת!!

"שתי החברים שלו שהתחתנו" הם למעשה - אח שלו ואשתו .. - בעיקרון אד חוזר לעיירה שבה הוא גדל אחרי מה שקרה לו, והוא מחזר אחרי קרול וסי שהיתה אהובתו גם בתיכון.. הוא חוזר וקונה את האולם כדורת ומשמש גם כעורך דין.. בקיצור נגיד לך - הסדרה מהממת - אחת הטובות שראיתי אין מה להגיד...

פרח171

New member
איזה שטויות!!!!!!!!!

2 החברים שלו שהתחתנו הם חבר שלו מהתיכון-מייק ועוד מישי שהייתה איתם בתיכון -ננסי ומייק ממש לא אח שלו!!!!!!!!!! חחח

גיליתי את זה מאוחר מדי

- כן אני יודעת.. שמתי לב שטעיתי אבל זה היה מאוחר מדי חחח... - לא יודעת למה הייתי בטוחה שהם אחים... לא נורא...

למעלה