חרדות.
שלום לכולם... אני חדשה כאן, הגעתי לפה מקישור מפורום אחר.. אני בת 15 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי חרדות. בכל מקום, בכל פינה, אפילו כשאני לבד. כשנכנסתי לפורום הזה וקראתי קצת, הייתי בהלם שיש עוד כמוני... חשבתי שאני במלחמה הזאת לבד. לא היה לי עם מי לדבר, לא היה לי לאן לפרוק הכל, חשבתי שאף אחד לא יבין.. אני עדיין חושבת שאף אחד לא יבין אותי.. לא הייתי עדיין בטיפול פסיכולוגי, (יש לי טופס ביד, אבל עוד לא מסרתי) אבל הייתי בכמה וכמה טיפולים של גמגום. אני לא יודעת למה זה קורה לי, מה אני אשמה
|סגדש| למה כל פעם אני נתקפת בחרדות, וישר אח"כ רוצה למות?! אני שונאת את עצמי, אני שונאת את עצמי!!!!! בכל דבר אני מפחדת!! אתמול למשל הייתי באיזה קורס להדרכה בסניף (לא ממש רציתי ללכת-אבל הלכתי עם חברות שלי) והיו שם בנות שאני לא מכירה, מסניפים אחרים, והמדריכה שהייתה עברה בת בת ושאלה איך קוראים לה ומאיפה היא. (ישבנו במעגל-אבל לא כל כך גדול) עוד לפני שהיא הגיעה אליי ליבי פעם בחזקה, הרגליים שלי רעדו, הסמקתי, ישבתי בחוסר מנוחה, ופחדתי שאנשים אחרים שמו לב לזה!! חשבתי ללכת לשרותים, ולצאת מכל העניין (זה הזכיר לי פעם, ביסודי, שבכל דבר יצאתי "לשרותים" כדי לא לענות לשאלות ששואלים אותי מול כולם) אבל היא הגיעה עוד לפני ששמתי לב, והיה לי דף ועט ביד, ותופפתי עם העט על הדף בלי הפסקה, ובלי ששמתי לב, ועניתי לה על השאלות נראה לי שזה היה בשקט, וכנראה הייתי אדומה, כולם הסתכלו עליי, ורציתי למות. הרבה צחקו, מהצורה שעניתי לה, אני לא יודעת איך זה היה, לא ראיתי את עצמי, אבל תארתי לעצמי שזה היה נורא. אח"כ כשהיא עברה לבת אחרת המשכתי להסמיק ושנאתי את עצמי... שנאתי את עצמי כל כך... רציתי באותו רגע למות. כל פעם זה קורה לי.... בכל מקום... אני לא יכולה לדבר... לא יכולה להביע את עצמי... רק במחשב... יש לי ביטחון עצמי נמוך מאוד.. ואני שונאת את עצמי על זה כל כך... ההורים לא מבינים את חומרת העניין, הם לא יודעים אפילו שיש לי חרדות.. יש לי גם בחלומות... זה רודף אותי כל הזמן!!!!!! ואף אחד לא מבין... אף אחד לא יודע... אני לא מכירה בשכונה שלי או מישהו קרוב שיש לו את אותה בעיה... אני כל כך לבד, כל כך מפוחדת...
שלום לכולם... אני חדשה כאן, הגעתי לפה מקישור מפורום אחר.. אני בת 15 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי חרדות. בכל מקום, בכל פינה, אפילו כשאני לבד. כשנכנסתי לפורום הזה וקראתי קצת, הייתי בהלם שיש עוד כמוני... חשבתי שאני במלחמה הזאת לבד. לא היה לי עם מי לדבר, לא היה לי לאן לפרוק הכל, חשבתי שאף אחד לא יבין.. אני עדיין חושבת שאף אחד לא יבין אותי.. לא הייתי עדיין בטיפול פסיכולוגי, (יש לי טופס ביד, אבל עוד לא מסרתי) אבל הייתי בכמה וכמה טיפולים של גמגום. אני לא יודעת למה זה קורה לי, מה אני אשמה