אנחנו מדברים על מתמטיקה? זה לא הולך ביחד, כיף ומתמטיקה
א אדםלבארי New member 28/5/06 #51 אוה, גיאומטריה ../images/Emo99.gif אח, כזו שלמות, כל כך יפה. נו, כמובן שזה לא מושלם כמו שגדל הראה... אבל עדיין, יפה...
אוה, גיאומטריה ../images/Emo99.gif אח, כזו שלמות, כל כך יפה. נו, כמובן שזה לא מושלם כמו שגדל הראה... אבל עדיין, יפה...
ת תמיר1991 New member 29/5/06 #58 *מתאפק-שלא-להקיא-ולכעוס-על-ממציא- הגיאומטריה-או-לחלופין-לתלות-אותו-בעוון-פשעים-נגד-האנושות* תמיר.
A ailag New member 1/6/06 #67 לא גיאומטריה של תיכון שיש להפריד מהגיאומטריה האמיתית ולכנות "שעמומטריה".
ת תמיר1991 New member 29/5/06 #57 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ת תמיר1991 New member 29/5/06 #56 למה להעליב את המתמטיקה?../images/Emo98.gif אולי מתואר שלישי ....................... תמיר.
ה הרמיוניDanger New member 28/5/06 #54 הבעיה היא, בהשוואה למקצועות אחרים, הסבירו לי מעט מאוד מה רוצים ממני בספרות ואיך אני כותבת תשובה. מישהו מעוניין למלא לי חסך?
הבעיה היא, בהשוואה למקצועות אחרים, הסבירו לי מעט מאוד מה רוצים ממני בספרות ואיך אני כותבת תשובה. מישהו מעוניין למלא לי חסך?
J Jos711 New member 29/5/06 #55 לי הסבירו. אבל אני זוכרת רק את החצי הראשון. אם השאלה היא על סיפור כלשהו, כותבים את שם המחבר והספר\סיפור [דההה] ואז כותבים תקציר של הספר. זה מביא חצי עמוד. ושכחתי את השאר.
לי הסבירו. אבל אני זוכרת רק את החצי הראשון. אם השאלה היא על סיפור כלשהו, כותבים את שם המחבר והספר\סיפור [דההה] ואז כותבים תקציר של הספר. זה מביא חצי עמוד. ושכחתי את השאר.
מ מKה אפורה New member 29/5/06 #60 יש לי כמה תשובות שכתבתי אולי 3 מהן במחשב, השאר בכתב יד...הייתי סורקת, אבל אף אחד לא ממש מבין אותו. בכל אופן, זו דוגמה לתשובה במבנה הדרוש.
יש לי כמה תשובות שכתבתי אולי 3 מהן במחשב, השאר בכתב יד...הייתי סורקת, אבל אף אחד לא ממש מבין אותו. בכל אופן, זו דוגמה לתשובה במבנה הדרוש.
N noname202 New member 29/5/06 #61 פאק, זה מבגרות בספרות? :| איזו חפרנות, לעזאזל..אני בספק אם אני אצליח אי פעם לחפור כ"כ הרבה בבחינה
N noname202 New member 29/5/06 #63 :$ לא בכוונה להעליב או משהו אני אישית חפרנית בטירוף, אבל זה נראה פשוט ה-מ-ו-ן
ש שוקולד מריר שולט New member 31/5/06 #65 למה מגעיל../images/Emo35.gif עד היום אני מתחרטת שלא עשיית 5 יחידות בזה