בטח קשורה!
אנחנו הרי צריכים תוכנית ובלי תוכנית אין סיכוי שנשתלט על הפורום, בגלל זה הבאתי את צוות לעניין שישתלטו לנו על הפורום, פגשתי את האיש הסיני הזה במכבסה ואז הוא שלח אותי לאיזה אולם גדול שם פגשתי מנקה זקן שהתחיל לדבר איתי, בהתחלה לא הבנתי אבל אז גיליתי שזה חניבעל, אחרי שהוא בדק אותי הוא הציג את עצמו וקרא לשאר החברים: פייסמן, מרדוק המטורף, בי.איי ועוד אחת ששכחתי את השם שלה (אולי מישהו זוכר?), אחרי שנסענו הרבה בכבישים סיפרתי להם הכל על המנהלים הרעים ועל המשטר הדיקטטורי של הילדה בלבן, הם אמרו שאין בעיה והם יבואו במסוק, אבל אז בי.איי צעק שהוא לא עולה על מטוס... אז זה בעיה, כי אם הוא לא עולה על מטוס אז אי אפשר - הדרך היחידה להעלות אותו למסוק זה בעזרת סם מרדים אבל בי.איי לא מועיל שהוא ישן. אחרי זה הגענו לאיזה מקום ושם הם תכננו הכל, משם נסענו לעוד איזה מקום אכלנו ואכלנו, היה טעים. אחרי זה נסענו אל הפורום, הסתכלנו מהחלון וראינו שריק בפנים אז הבנו שהילדה, סיילם ולעד הלכו לאנשהו... ישר התחלנו לעבוד ולחנן את המהלכים, ברגע שהם באו הרמנו את המכונית שלהם עם מנוף לגובה של 20 מטר, הם צעקו שנוריד אותם אבל לא! לא הורדנו כי רצינו מהם שיוותרו על הפורום לטובתי!! הם כמובן לא הסכימו אז הייתה בעיה, אחרי 79 ימים ו 36 לילות, החלטנו להוריד אותם.. בכל זאת... רחמנות. עכשיו אחרי שוויתרנו להם צריכים עוד תוכנית.. בינתיים אין רעיונות אבל אני מקווה לטוב, חכו אני עוד ישתלט על העולם! חוצפאי - אחרי שאני יהיה שליט העולם אתה עוד תצטער שלא התחלת איתי את הדרך הזאת... חבל! זהו עד כאן פינתנו להערב , נחזור אחרי הפ-ר-ס-ו-מ-ו-ת!