חרם צרכני

חרם צרכני

בנוסף למחאה נגד הממשלה, גם לגורמים פרטיים אחריות לא קטנה לצרה שאנו נמצאים בה. הגיע הזמן שנילחם ישירות נגד הטייקונים. אני מציע לעשות חרם צרכני. כל פעם על גורם אחר עד אשר נקבל את דרישותינו. בצעד הראשון: להחרים את בתי הקולנוע בארץ. אנו נדרוש הפחתה של 40-50 אחוז בכל ההוצאות הקשורות בקולנוע, בין אם זה הסרט עצמו או דוכן הפופקורן. מכרטיס של 45 שקלים לכרטיס של 25. ממחיר של 25 שקל לפופקורן בינוני ל-12 שקל. לא הגיוני ששקית פופקורן ממוצעת בסופרמרקט תעלה 3 שקלים ובקולנוע אותה שקית תעלה פי 8. הצעתי להתחיל דווקא בגורם "קטן" יותר ולא למשל בחברות הסלולר או רשתות המזון, משום שעלינו להתחיל בקטן. אם נצליח במחאתנו נגד הקטן, נצבור מומנטום נגד הגדול. כְּעַם, הצלחנו להחרים את טורקיה; נצליח להחרים גם את "האויב הכלכלי" שלנו. מבחינתי, בחרם אפשר להתחיל מרגע זה ועד שלא נקבל את דרישותינו עד רמת השקל - לא נחדול. אם נצליח לצבור תאוצה, נקבע מועד הפגנה מול בתי הקולנוע הגדולים (יס פלאנט חיפה ור"ג וסינמה סיטי ראשל"צ ות"א). מה אתם אומרים? אשמח, אגב אם מישהו ינסח את זה עבור הפייסבוקף כי לי אין. על המטרה אחרי בתי הקולנוע: רשתות הסלולר; רשתות המון; בתי המלון; מסעדות, בתי קפה, בארים ופאבים; התחבורה.... לא בהכרח בסדר זה. (אתם מוזמנים להוסיף לרשימה דברים שלעדתם שכחתי)

noga ke

New member
כאחת שקצת מכירה את התחום

אני יודעת שזה לא ריאלי מחיר של 25 ש"ח. מה שכן, המחיר של היום באמת מוגזם. אפשר לדרוש בהחלט להוריד בעשרה שקלים, אבל יותר מזה- זה פשוט לא מציאותי, לפחות לא לסרטים זרים. מה שכן, אולי לסרטים ישראליים, שבהם אין עלות שינוע גבוהות של הסרט עצמו, יכולים להוזיל את המחיר ל25 ש"ח. הפופקורן, טוב, זה באמת מוגזם. בתכל'ס, על הפופקורן בתי הקולנוע עושים את עיקר הרווחים שלהם ועדיין אפשר לקצץ לפחות בחמישה שקלים, שהם הרבה למשפחה עם שני ילדים.

הילית111

New member
עם כל הכבוד לקולנוע ולפופקורו

מסכימה איתך אבל לפני כן אנשים נלחמים על קורת גג על הבית אנשים הגיעו למצב שלא עומדים בשכירות לא מדברת על קנייה אז קצת פרופורציות שוב לא שוללת אבל תביני את הנקודות הקריטיות דיור קודם כל דיור אנשים יזרקו לרחוב משפחות שלא יכולות לשלם שכירות

goldy

New member
אני מוריד סרטים ישר למחשבי

לאנשים נוח יותר לקבל מהמוכן, שאחרים יספקו את השירות עצמו והמוצר עצמו ויטפלו בעצמם בכל הלוגיסטיקה הקשורה לכך; והם רק יצרכו את התוצאה הסופית. תמיד אפשר לחפש זול יותר: ממש לא חייבים להסכים מייד למחיר הראשון שמדקלמים לך.

למעלה