סליחה?! איך את יודעת שאין לי בסיס?
ב"ה אני לא יודע למה בדיוק את רגילה, אני כשאני אומר משהו אני דואג שיהיה לו בסיס, והבסיס הוא שיצא לי להתקל כמה וכמה פעמים עם אנשים שעובדים ברבנות (כולל רבנים בדרגה יחסית גבוהה) ולא הרגשתי שאני עומד מול אנשים שהתורה היא בדיוק מה שמנחה אותם בכל הענינים (חוץ מכמה מסוימים כפי שכבר הזכרתי) ואם את רוצה, תתקשרי או תכתבי לרב ישראל מאיר לאו מכתב, הוא היה הרב הראשי עד עכשיו, ותשאלי אותו אם זלזלו בחרשים ברבנות, ונתנו להם כתובות, יוצאות דופן, אני מבטיח לך שהוא יודה באשמה, יודעת למה? כי בזכותו כבר אין את הגועל נפש הזה שם, בעניין הזה. הוא זה שסידר את העוות. נראה לי שאני מבין קצת יותר ממך בהלכה, והכתובה של חרשים היום היא לא שונה בשום דבר מהכתובה שלי או שלך. וממש לא. אני ממש לא חסיד סאטמר, למרות שיש לי כמה חברים שהם כן. ואני גם לא מחזיק בכלל מהדיעה שלהם. תתפלאי, אני חרדי, רגיל, ממוצע, ובכל זאת אני חושב (מתוך הכרות שלי ושל ידידים) שהרבנות זה מוסד שמבייש את הדת היהודית, ואת החברה החרדית (שכיום שולטת בו כמעט לגמרי.) ואם יש למישהו מושג נראה שלי יש קצת יותר ממך, נשאל את זה בצורה כזאת, כמה פעמים יצא לך להסתובב ברבנות? אם בכלל היית שם פעם.. אני דווקא הייתי ויותר מפעם או פעמיים, אני מקווה בשבילך שלא תצטרכי להגיע לשם בכלל.