חשבון בנק ואזור בטורונטו

דיברתי איתם והן אכן לא עובדים עם תיירים

כיצד ניתן להוציא רשיון נהגיה והאם זה תהליך ארוך? (תאוריה + מעשי) או שק חלק מזה מספיק?

אם את שואלת אותם אז ברור שהם יגידו לך

אבל אם את באה עם רשיון נהיגה... לי זה הספיק. לגבי רשיון נהיגה היו פה הרבה דיונים על רשיון נהיגה באונטריו. לדעתי צריך לבוא עם רשיון ישראלי מתורגם ודרכון, לעשות תיאוריה ואח"כ טסט.

elpincha

New member
שכחת להמליץ על לעבור בקונסוליה

עם רשיון בר תוקף ותשע דולר בדיוק במזומן, לפני שעושים תאוריה. זה מקצר הליכים ונותן אפשרות לגשת ישר ל-G. הקונסוליה בבלור מערב 180, תחנת תחתית סט' ג'ורג'.

זהו, שלא שכחתי

אני עשיתי את הרשיון בBC ולכן אני לא בדיוק יודע איך זה מתבצע מרשיון ישראלי לרשיון של אונטריו. שתקרא אחורה, זה נדון הרבה (ועדיין לכל אחד יש חוויה אחרת...)

אין צורך בטסט

ה G1 (התאוריה) הוא רשיון נהיגה של מתלמד, ועל כן יש בו תמונה והוא מהווה תעודה מזהה. באים לפאביליון של PC בנק עם הרישיון הזה, לא שואלים שאלות קידבג והם פותחים לך חשבון בנק בלי עמלות. כדי לעשות תיאוריה צריך לעבור בקונסוליה, לשלם 9 דולר ולקבל אישור על ותק בנהיגה. זה + הרישיון + הדרכון ואפשר לגשת לתאוריה. (כדאי ללמוד קודם) אם נכשלים בתאוריה לא מקבלית את התעודה המזהה. צריך להצטייד מראש בכתובת של חברים שתהייה הכתובת לדואר.

אחרי שניגשים לקונסוליה עם דרכון+ 9 דולר

מייד ניתן לעשות את מבחן התאוריה? וכמה זמן לאחר מכן מקבלים את התעודה? אני כרנאה לא אהיה שם יותר מדי זמן בין שבוע לשבוע וחצי, השאלה אם זה מספיק? ושוב תודה לכולם על העזרה!

kozmokramer

New member
כן ולא

את התאוריה את יכולה לעשות מיד, תקבלי תעודה מנייר ואחרי שבועיים תקבלי בדואר תעודה מפלסטיק עם התמונה שלך
לבוא מאופרת ומסופרת
שלא תצא לך תמונה כמו שלי

למעלה