חשבתי וחשבתי וחשבתי...

faith2

New member
חשבתי וחשבתי וחשבתי...

והחלטתי לפרסם את האתר. האתר הוא של העיתון טיים...שבוחר את אנשי השנה...אנשים הקרב צמוד בן אריאל שרון לערפאת....בן אם אתה שמאלני ימני...בבשה הצביעו לשרון...לא צריך לעודד את הטרור שמשליט ערפאת..........אם ההודעה לא לרוח חברי הפורום (אפילו אחד בודד)...אני מוחקת...http://www.time.com/time/personoftheyear/

באמת תצביעו...

אני כבר הצבעתי אתמול...שרון אומנם מוביל ב20 אחוז...אבל תעזרו (למרות שאיש השנה יכול לבוא גם במובן השלילי...וכנראה לזה הם חותרים)

../images/Emo122.gifלרותם

א. אין לי מישהי מהצד את היחידה לנצחחחח (או שלא...) ב. אנשים להצביע גברברים ורותם זה אחלה הודעה לפרסם בפורום ככה יותר אנשים יצביעו באמת עכשיו זה 34% לעומת 40% ערפאת מוביל עכשיו זה לא שאלה של ימני שמאלני זה שאלה של בעד טרור או נגד טרור אז יאללה תתחילו להצביע בשבילי....

לי יש...

את לא חייבת למחוק אבל הייתי ממליץ לך לחשוב שוב אם את רוצה להצביע לאיש הזה. ושלא תביני אותי לא נכון אני גם נגד ערפאת. מה זה משנה אם תבחרי פושע מלחמה יהודי או פלסטיני???? אם את רוצה עוד פרטים על ראש הממשלה הנחמד שלנו תקראי את הספר מ"בירות לג´נין" או שתשאלי אותי אני אהיה שמח לספר לך קצת.

אל תתחיל...תעשה טובה ואל תתחיל...

בכל מקרה אני טוען שזה לא ממש משנה אם ערפאת יבחר לאיש השנה. שאלה - מי נבחר שנה שעברה? מישהו זוכר? למישהו אכפת? אם ערפאת יבחר יכירו אותו יותר אנשים? יתמכו בו יותר? גם ככה אף אחד לא סובל אותנו וגם ככה כולם בעדם אז מה זה באמת משנה?

TimBuck2

New member
ג´וליאני

ראש העיר הקודם של ניו יורק. אבל באמת, זה סקר בנאלי שבודק לכמה אנשים יש אינטרנט ועודף זמן פנוי.

General Zod

New member
אז זה העניין.........

זה לא ממש משנה מי ינצח בצבעה בגלל שאת המנצח האמיתי העורכים של המגזין קובעים, ככה שזה לא ממש משנה אם תצביעו או לא.

faith2

New member
דווקא לא...

התוצאות מול העינניים
וחגייי...... כאילו...........אם זה לא יהיה שרון זה יהיה ערפאת....ואני חושבת שאתה מסכים איתי שעדיף ששרון ינצח

הדג נחש

New member
המצב קשה אהה...

קודם כל, אני מסכים עם החתול (תעלול) והאמת היא שהסקר הזה לא מצחיק אותי בכלל. מה שבאמת עצוב הוא ששני הפושעים הללו מנהלים את החיים שלנו ואחד מהם אפילו נבחר בבחירות דמוקרטיות... לאן הגענו??? נ.ב. אמיתי כפרה, מה קורה איתך??? איך בלימודים???

anava1

New member
מה קורה לכם אנשים?!?

קודם כל- מה זה צריך להביע ה- "מה זה משנה אם תבחרי פושע מלחמה יהודי או פלסטיני"?? ברור שזה משנה!! מה אתה משווה בכלל בין שרון לערפאת....ערפאת הוא איש טרור, רוצח איך שלא תקרא לזה...מה שהוא רוצה זה לחסל את כולנו וזהו, לא מעניין אותו שום דבר חוץ משטחים. שרון לא! הוא בסה"כ מנסה להגן על הארץ הקטנה הזאתי ואם צריך לפגוע בחמאסניקים או מה שלא יהיה- זה מה שצריך לעשות. ואני לא אומרת ללכת להרוג את כל הערבים (כמו שבטח תבינו...) אלא פשוט..קראו לזה ´הגנה עצמית´..ואם צריך לבחור בין מנהיג שיחלק עוד שטחים לבין מנהיג שיילחם בטרור- אז לדעתי עדיף את זה.. (כאילו- די תתעוררו..אין דבר כזה שלום...)

faith2

New member
מסכימה...

עד לפני המשפט האחרון... יש עדיין סיכוי לשלום..... ואני שמאלנית...אבל עדיין לא חושבת שאריאל שרון הוא פושע מלחמה...תעדיפו את מצנע עליו???

SurfinGirl

New member
לדעתי...

הדבר הזה ממש מטומטם..! לא ערפאת ולא שרון צריכים בכלל להיכלל ברשימה הזו! מה הם עשו בשביל העם שלהם שהיה טוב?? שרון ראש ממשלה- מה הוא עשה נגד הפיגועים? נגד ההרוגים? נגד האבטלה? במילה אחת- שום דבר רציני שהראה תוצאות!! מיליוני אנשים איבדו את חייהם בניצוץ אחד שהפעיל פצצה אדירה, ואיתם- איבדו את הטעם לחיות כל משפחתם והאנשים שאליהם הם היו קרובים. ועראפת- אפילו בצחוק אי אפשר לשים אותו בפנים!! אדם שתומך בטרור בצורה כזו- דריך לצלוב אותו כמו שצלבו את ישו אבל על מגן דוד!!!! שיכאב בכל אזור אפשרי! "מלחמה לא מראה מי יותר חזק- אלא מי נשאר..." בלי שלום- ימשיכו למות אנשים, ימשיכו לפחד להסתובב ברחובות, האור שבתוכנו (וואלה ממש חנוכיה עשיתי אותנו אה..?
) יכבה אט אט עד שנגיע לנקודה חשוכה מאוד- שממנה אין דרך חזרה... תחשבו על זה...
שימו
שלא תהפכו ל

faith2

New member
שלומית שלומית!!! כועסת עלייך!

כמו שצלבו את ישו? יש כאן מקום להשוואה??

SurfinGirl

New member
מה פתאום!!!

זה רק בכדי להדגיש את הכאב שאני רוצה שיגרם לו (אף יותר מזה.. כי זה יחשב לדיגדוג לעומת מה שמגעיל לו..)

General Zod

New member
חגי וליאור......... חאלס!!!

חגי, מה עם אוסלו? מה עם צאלים? למה אתה מתנהג כמו הדמגוגים שאתה כל כך שונא?! למה אתה אומר חצאי אמיתות?! למה לערב שיחה כזאת בפורום בית שמש והסביבה?! אז בפעם הבאה אל תבוא ותכתוב על כמה מיקרים שאנשים הרבה יותר חכמים ממך כבר ניתחו אותם מכל צורה והוכיחו בדיוק את ההפך ממה שאתה אומר (או רומז). מי אתה שתקרא לאנשים פושע?! אני מודה שגם אני לא יכול לקרוא לאנשים פושעים אבל לפחות אני מודה בזה, אל תשפוט בן-אדם במיוחד על תקרא לו בשמות לפני שאתה נמצא במקומו.

General Zod

New member
כמה תיקונים

הקטע של הפושעים מופנה לליאור (על ההודעה שלו). ובשורה האחרונה כתבתי בטעות "על" במקום "אל". נ.ב. למה לא נותנים לכותבים של ההודעות את הגישה לערוך את ההודעות שלהם, זאת שיטה שראיתי אותה כבר בהרבה פורומים והיא עובדת מצויין, חבל.

faith2

New member
הדבר הוצע למנהלי הפורומים...

אבל לא נראה לי שיצא לפועל

אוסלו ../images/Emo3.gif

אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו אוסלו מה קורה יודה אח שלי? ככה אתה מתלכלך? לא יפה וגם לך אני ממליץ לקרא קצת על קיביא , אתה בחור נבון ואני בטוח שתבין את הנקודה שלי. ודרך אגב שרון יצא אשם בועדת כהן (ועדת החקירה הממשלתית שחקרה את סברה ושתילה) וזאת למרות שמי שהעיד לפני הועדה היו אנשים שצהל בחר (זאת אומרת שאמרו להם מה להגיד) נ.ב אתה בא לשבת על הפרלמנט של ליאור היום?

למעלה