חשבתי וחשבתי וחשבתי...

faith2

New member
רגע...

אז יש לי שאלה......במי אתם תומכים?.... מרץ, ?העבודה?, שינוי....במי?

קודם כל מי זה אתם../images/Emo8.gif

במצב רגיל הייתי מצביע חדש אבל תמר גוז´נסקי ,שהיא דווקא היתה הכי חשובה שם, פרשה אז אני לא אבחר בהם. העבודה זה ימין. מרץ זה הקיבוצניקים שעושקים אותנו. הייתי בוחר עלה ירוק אבל שמעתי שהם בעד ניסויים בבעלי חיים ולזה אני לא מוכן בשום אופן (אני מקווה ששיקרו לי). אין למי להצביע...

faith2

New member
עלה ירוק? בעד ניסויים?!!?!?!??

אני בשוק! אגב גן מצנע....הוא אישר הרעלת כלבים בעירו....הרעלה המונית של חומר שגורם ליסורים ממושכים עד המוות!....לכן העבודה אצלי ירדה מהפרק!....

סטרכנין

זה החומר. דרך אגב אני רואה שאת מתעניינת בנושאים של זכויות בע"ח. זה נושא שמאד קרוב לליבי וכבר 8 שני אני בפעילות, אם תרצי את יכולה להצטרף.

General Zod

New member
רק עלה ירוק!

אני מסכים עם חגי מר"צ זה קיבוצניקים שמנצלים את כולם, המפלגות הערביות: התשובה דיי ברורה........לא!!!!!!!!!!! , שינוי יותר מדי קיצוניים בנוגע לחרדים העבודה יותר גרועים מהמפלגות הערביות, המפד"ל לא משקפים את הדעות שלי אבל אני לא חלק מקהל היעד שלהם. אז רציתי בהתחלה להצביע ש"ס כי הם מבטיחים לי גן עדן כשאני ימות, אחר כך החלטתי עלה ירוק בגלל שהם מבטיחים לי גן עדן עכשיו!!!

קודם כל מי זה אתם../images/Emo8.gif

במצב רגיל הייתי מצביע חדש אבל תמר גוז´נסקי ,שהיא דווקא היתה הכי חשובה שם, פרשה אז אני לא אבחר בהם. העבודה זה ימין. מרץ זה הקיבוצניקים שעושקים אותנו. הייתי בוחר עלה ירוק אבל שמעתי שהם בעד ניסויים בבעלי חיים ולזה אני לא מוכן בשום אופן (אני מקווה ששיקרו לי). אין למי להצביע...

General Zod

New member
סברה ושתילה

סברה ושתילה סברה ושתילה סברה ושתילה סברה ושתילה סברה ושתילה סברה ושתילה סברה ושתילה סברה ושתילה מה קורה חגי אח שלי? ככה אתה מתלכלך? לא יפה וגם אני ממליץ לך לקורא קצת של סברה ושתילה. קודם כל ועדת כהן היא לא ועדה של החלטות אלה מסקנות. הועדה קבעה ששרון צריך להתפטר מתפקידו כשר ביטחון ולא יותר מזה!!! הם קבעו את זה לא בגלל ששהיו להם הוכחות אלה בגלל שזאת הייתה פאשלה והוא היה שר הביטחון אז מן הראוי שהוא יתפטר! וזהו היא לא קבעה שום דבר אחר! אז איך אתה יכול לקבוע עובדה שלא קיימת? הרי אתה בחור נבון. נ.ב. כל עוד יש "אגוזים" אני בא!!! (ת´אמת גם אם אין

ולא יותר מזה?

דבר ראשון זה עונש חמור מאד וזה מביך שבנאדם שקיבל עונש כזה הוא ראש הממשלה. הרשה לי להביא מספר ציטוטים בקשר לסברה ושתילה מהספר המוצלח שלי (אני רוצה לציין שהוא מתבסס על דו"ח ועדת כהן). "בלילה בין יום רביעי ליום חמישי נפגש הרמטכל רפאל איתן עם מפקדי הפלנגות ...והורה להם לערוך גיוס כללי...ערב קודם לכן סוכם בינו ובין שר הבטחון אריאל שרון, שהפלנגות יכנסו למחנות הפליטים במערב ביירות" ציטוט של ר"סן יוסי דנציגר שהיה שם:" הסמ"פ זיהה בטווח לא רחוק ממנו שמעמידים אנשים מול הקיר ויורים בהם"
ציטוט שלסא"ל אילן פרידלנד שגם היה שם: "הבנתי שהטרקטור הוריד מה שהורידוכיסה מה שכיסה" הכוונה היא לגופות למי שלא הבין ונחשו מי הביא להם טרקטור - רפול. בין 800 ל2000 איש נטבחו שם בגלל ראש הממשלה שלנו.

General Zod

New member
מה?????

זה לא עונש, אם לא הבנת את ההודעה שלי אז אני יסביר לך שוב! ועדת כהן הייתה ועדת מסקנות כלומר היא לא קובעת דברים רק מסיקה ומקנות ומציעה דברים זה ששרון הבין את המרז והתפטר זה כבר משהו אחר. אבל אני ואתה יכולים לחרוש על הנושא הזה שעות (כמעט כל פעם שאני רואה אותך אנחנו מדברים על זה
). אני גם ככה יראה אותך היום אז נדבר על זה היום. הלאה בכיבוש!!!!!

anava1

New member
ט ו ב ב ב ב ב. . . . .

לא חסרים אנשים מוזרים..... < במיוחד לא בבית שמש...>

SurfinGirl

New member
../images/Emo151.gif

ואת צריכה להיכנס לפורום הזה בכדי להבין זאת...? לא מספיק מה שהולך אצלנו בביצ´פר?

SurfinGirl

New member
למה לא הומואים?!?!!!?

למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה ?

anava1

New member
חחחחח....

ושוב - ט ו ב. . . . . שמעת שלומה? הם לא הומואים.... (ספק חבל ספק לא!)

למעלה