חשבתי להגיד שבת שלום ולפתוח שירשור קוקפיטים. (לא, לא שאחרים צילמו. צילומים עצמיים)
Y YHS New member 8/1/05 #1 חשבתי להגיד שבת שלום ולפתוח שירשור קוקפיטים. (לא, לא שאחרים צילמו. צילומים עצמיים)
א אלי אליאס New member 8/1/05 #4 שבת שלום גם לך. קבל זוג. הראשון הקוקפיט של הצירוס SR-22 של מר שמלא דוד. השני של הריניגייד ז"ל.
M MrHankeY New member 9/1/05 #16 נו מה יהיה? כל התמונות צריכות להיות טובות? אני אומר נפתח תחרות! למצוא תמונה אחת לא טובה חח, אני צוחק כמובן עוד תמונת איכות מבית ארז (צריך להמציא איזה סלוגן אני אומר)
נו מה יהיה? כל התמונות צריכות להיות טובות? אני אומר נפתח תחרות! למצוא תמונה אחת לא טובה חח, אני צוחק כמובן עוד תמונת איכות מבית ארז (צריך להמציא איזה סלוגן אני אומר)
A Aviation Addict New member 8/1/05 #14 שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif איזה מהם כדי לבחור? סתאאאאם.
R RAZ BAGG New member 9/1/05 #17 קוקפיט מצילום עצמי תמונה טרייה מיום שני שעבר... מי שמזהה את סוג המטוס, דוז פואה רציני מאד. מטוס ספציפי שהיה מעורב באחת מהסקנדלים הפוליטים הגדולים ביותר ביותר בשנות ה-80. רמז:ניקרגואה.
קוקפיט מצילום עצמי תמונה טרייה מיום שני שעבר... מי שמזהה את סוג המטוס, דוז פואה רציני מאד. מטוס ספציפי שהיה מעורב באחת מהסקנדלים הפוליטים הגדולים ביותר ביותר בשנות ה-80. רמז:ניקרגואה.