חשבתי על שאלה

וואי! שאלה טובה ../images/Emo13.gif

אף פעם לא חשבתי על זה. אבל נראה לי שלשניהם זה אותו דבר..

לבנות

זאת דעתי.... אצל בנות היופי יותר משחק וכך גם בד"כ נבנה הביטחון העצמי שלהן. הנה דוגמא,כשהייתי קטנה אבא שלי הכריח אותי ללכת לעשות ישור שיניים למרות שנורא פחדתי ולא רציתי והוא ממש הכריח אותי כי הוא טען שאני בת ואצל בנות כל פרט חיצוני חשוב ואם יהיו לי שיניים עקומות אז הסביבה לא תסתכל על זה בצורה טובה אבל בניגוד לזה אם הייתי בן אז זה היה פחות חשוב עניין השיניים... כי אצל בת בוחנים כל פרט בגוף ואצל בן פחות <אלה המילים של אבא שלי>

black side

New member
../images/Emo45.gif

לבנות יש יותר דגש על יופי מאיך שהחברה מסתכלת עליהם ובקשר למי שאמר על זה שאנחנו יכולות להתאפר, אצל בנים גם ככה פחות דגש על היופי

death spirit

New member
יופי זה לא הכל..

אני לא חושבת שלבנים מכוערים או לבנות מכוערות יש חיים קשים.. בגלל שאופי הרבה יותר חשוב ממראה

smady by

New member
יש הרבה הבדל בין....

בין זה שהאופי יותר חשוב מהיופי לאיך שהחברה מסתכלת עליהם יום-יום- ורואה אותם באור שונה ואנשים יפים.. וד"א- עובדתית- לאנשים יפים יותר קל בחיים!

yonuchka

New member
ממש לא

לאנשים רגילים יש אחלה של חיים, אבל אנשים שהם ממש יפים- משהו מיוחד, יש חיים די קשים... לדוגמא, אם תהיה אישה ממש מהממת, רוב הגברים יפחדו לנסות להתחיל איתה מהפחד של הדחייה, כאילו הם לא בליגה, ואלה שמתחילים איתה הם רק כאלה שחושבים את עצמם- ואלה לרוב די דפוקים! שימו לב שרוב הנשים המדהימות בעולם לא כאלה מאושרות... מרלין מונרו שהייתה מהממת התאבדה אליזבת טיילור שבצעירותה הייתה יפהפייה היא עכשיו שבר כלי שמאחוריה 8 גירושים ועוד המון דוגמאות... אבל, קראתי פעם משהו שבחור כתב והוא אמר: "אין דבר כזה אישה מכוערת אלא אישה לא מטופחת". וכעיקרון הוא צודק! נשים "מכוערות" יכולות לשפר את מראן, והן גם יקבלו יותר עידוד למען מטרה זו מאשר גברים. אבל לדעתי הרגשות הקיפוח אצל שני המינים הם פחות או יותר אותו הדבר.

dariii

New member
אווו....שאלה קשה!

אממ....נראה לי שלבנות, אבל במיוחד בגיל צעיר, בגלל שאז נקבעת האישיות, ורוב הבנים צריכים לשחק אותה חזקים ומצחיקים, אצל בחורות היופי הרבה יותר חשוב, יותר קובע

סופה 20

New member
זה תלוי מאוד.........

זה תלוי בהרבה פרמטרים... יכול להיות מישהו מכוער עם חיים לא מהעולם הזה.... (תתפאלו מה כסף יכול לעשות לבנות...) אבל בקטע של בת מכוערת זה יותר קשה... לדעתי יותר קשה לבנות..

kbrginski

New member
הכל יחסי

ראיתי בחיים בנות מכוערות עם חברים כוסונים, וגם ראיתי בנים מכוערים עם חברות יפות....האמת שהרושם הראשוני נקבע לפני המראה אבל אחרי כמה זמן מתחילים לראות את היופי או הכיעור האמיתי של הבנאדם שבא מבפנים

pain is MY love

New member
ברור שלבנים!

אצל בנות מה שלא עושה הטבע עושה הצבע... והן תמיד יכולות להתייפייף קצת עם מייק אפ, סומק, צלליות, פנים וכאלה... לבנים יש פחות אפשרויות. חוץ מזה בנות לא משנה כמה מעורות הן יהיו תמיד יוכלו להשיג זין (תאמינו לי אני ראיתי בחיים שלי הרבה דברים מוזרים....) ולבנים יהיה יותר קשה למצוא בת שתימשך אליהם ותשכב איתם....

סופה 20

New member
אמממ..

כל אחד והטעם שלו מה אני אגיד :)..... אבל מה שיש באוטו הזה אין בפג'ו ובגולף.. לדעתי האוטו הכי יפה זה אוואדי טי טי .. אבל מבחינת משיכת בחורות האוטו הזה מושך הכי הרבה .. תאמינו לי.

pain is MY love

New member
תביאו לי בחור עם אוטו כזה ../images/Emo26.gif

ואני אהיה שפחת המין שלו לנצח! ואני רצינית....

apl

New member
אני לא מבינה מה הקטע.

למה ש*את* לא תעבדי בשביל שיהיה *לך* אוטו כזה מפואר ויוקרתי?? וגם לא תצטרכי להיות "שפחת מין" של אפחד.. זה כמובן רק מטאפורי(הבחור+האוטו בתמונה הנ"ל)אבל אפשר לפרש את האימרות האלו גם בפאנים שונים.. יש פה כמה בנות בשרשור שאומרת "שהוא\שהבחור יקנה לי את X ואת Y,ואני אהיה שלו לנצח",וכיו"ב מה דעתכן על השכלה ועבודה לאחר מכן שתאפשר לכן לקנות מה שתרצו בלי להיות "הנותנות" בכול הסיפור הזה? כי זה מה שחלק מפה מקרינות.. תעבדו,ויהיה לכן..מה אתן צריכות שיקנו לכן מכונית שכזו(גם מי צריך את המכונית הזו,הביטוח עולה יותר מהאוטו עצמו). תחשבו על זה..

pain is MY love

New member
השכלה שמשכלה...

אני אצטרך קודם למכור את גופי לבוס שלי כדי לקבל מספיק כסף בשביל אוטו כזה!!!! אוטו כזה לא משיגים מהשכלה! אוטו כזה משיגים מאבא שאני יכולה לקרוא לו "מר גייטס" או משו כזה... בכל מקרה כמו שהאוטו הזה הוא רק חלום כך גם הבחור שינהג בו הוא רק חלום. משו לא מציאותי לגמרי ובלתי מושג בהחלט... קשה.. קשה...

למעלה