חשבתי על שאלה

pain is MY love

New member
אויש נו...

למה להיות קיצוניים בכל דבר?! סך הכל דיברנו פה באופן היפוטתי לא נראה לי שאני אמכור את גופי תמורת אוטו וגם אף אחת אחרת בפורום הזה לא תעשה את זה אז למה לקחת את הדברים שלי כל כך קשה?! בקטנה....

apl

New member
לא לקחתי קשה,

פשוט זה מגעיל לשמוע(לקרוא) את זה.. תעבדו ויהיה לכן. מה הקטע? ואגב,זה עניין של גישה,וזה לא מאפיין רק את מה שנכתב פה..הרבה בנות חושבות כמוך ולא חייב שזה יהיה על מכונית כמו בתמונה הזו ששמת..זו גישה מסריחה.

pain is MY love

New member
יותר שווה חבר שנוהג..

ממילא אני סכנה לציבור בכבישים

סופה 20

New member
אמממ..

אבל האוואדי לא "כזאת" יקרה ביחסית לBMW שאני פירסמתי.. אוואדי טי טי קופה\קבריולט עולה 280 אלף שקל (זה די זול...) והBMW 745 עולה יותר מחצי מיליון שקל... יחי ההבדל... :)

סופה 20

New member
הוא נראה גדול...

כי הוא באמת יחסית ענק.... אבל ראבק זה אוטו עם מערכת קולנוע ביתית באוטו :)...בהגזמה.. אבל יש לו מסך פלסמה חמוד .... שאפשר לחבר לו די וי די או שכבר יש בו די וי די.. והתחת שלו? אוי התחת של האוטו הזה.... ד"א את הראת את האוואדי טי טי הישנה...עכשיו יש לה תחת יותר יפה עם שני אגזוזים ואיזה ספויילרון קטן וחמוד....

ScorpioID

New member
מה עם כזה?

כי אם את מאשרת אז יש מצב טוב מאד שתכירי אותי בקרוב:):):) סתם

ליאן.

New member
מבחינת איך שהחברה שופטת אנשים,

ברור שלמי שנראה טוב יותר, יהיה קל יותר בחיים. עפ"י מחקרים שנערכו, האנשים היפים הם מצליחים יותר, מקבלים משכורות גבוהות יותר, וכו'. גבר יכול להיות מקריח, ממושקף, כרסתן, שעיר, נמוך, ובכל זאת הוא ימצא בת זוג. מדוע? כי נשים יתמקדו פחות בחיצוניות ויותר בהרגשת הביטחון שהן מקבלות מבן הזוג, בתמיכה, הבנה, נאמנות, יציבות, הורה טוב לילדים וכו. גבר שנראה טוב יהיה חשוף ליותר פיתויים. יהיה נחמד לצאת עם גבר שנראה טוב, אבל האם כדאי למסד איתו את קשר? במקרה יצא לי לשמוע דעות של שופטת בנושא הבאת ילדים לעולם, והיא אמרה שלבנות, בכלל, יותר קשה בחיים. הן צריכות להוכיח את עצמן יותר.. ואם הן לא יפות... הרי זה עולם של גברים. אבל בסופו של דבר, יופי זה מכלול של פנימיות וחיצוניות. חיצוניות זה משהו שלעיתים אפשר לשפר. יש ניתוחים פלסטיים, הגדלות חזה(?), איפור, ספורט, דיאטות, וכו'. מה גם שיופי דוהה. אבל אופי?..

ilana4ka

New member
זה ממש טימטום

לנסות ולהגיד למי יש חיים יותר קשים.. כי זה כל כך תלוי בסיטואיישן ובבנאדם עצמו.. כמו שקטיושקוש אמרה פה, יש המון בחורות מכוערות ופרחוצ'קות למיניהן שיש להן חברים פשוט כוסונים, ויש המון מכוערים שיוצאים עם מהממות....אי אפשר לקבוע חד משמעית...

ליאן.

New member
הממ.. אם מכוערת

יוצאת עם כוסון, זה אומר שיש לה חיים קלים? לא.

לבנות..

אנחנו יותר רגישות... פעם הייתי אחת כזאת שלא יודעת להתלבש ותאמינו לי שלא היו לי חיים קלים

the redbull

New member
שאלה טובה ולדעתי בנות

בנים לא יוצאים עם מכוערות, סליחה קשה לבנים לבוא ולהגיד זאת חברה שלי ויש לה אופי טוב! לבנות זה יותר קל כי אתן רגישות יותר לצערינו. מצטער זו האמת

למעלה