איציק דיקטטור היית ותמיד תשאר.
ת תיפלץ New member 23/4/07 #35 איציקקקקק? אז מה ניש? הרי גם ככה אם יקבעו מפגש פורום אתה תמצא את עצמך בסוף סוגר עוד לילה שחור בקריה... אז אולי נעביר לשם את המפגש... איציק מה המצב חבריקו? איפה נעלמת????
איציקקקקק? אז מה ניש? הרי גם ככה אם יקבעו מפגש פורום אתה תמצא את עצמך בסוף סוגר עוד לילה שחור בקריה... אז אולי נעביר לשם את המפגש... איציק מה המצב חבריקו? איפה נעלמת????
T TGTF New member 18/4/07 #20 הי לכולם! גם אני לא הייתי פה... לא יודע, אולי חמש שנים. והולי ג'יזס, אין לי שיער בתמונה שמתן העלתה! מה שלום כולם? שי
הי לכולם! גם אני לא הייתי פה... לא יודע, אולי חמש שנים. והולי ג'יזס, אין לי שיער בתמונה שמתן העלתה! מה שלום כולם? שי
נ נעה ד New member 19/4/07 #25 טוב נו הייתי חייבת! אם כולם מתקמבקים פתאום, אז הייתי חייבת להראות נוכחות איזה תענוג לפשפש בארכיון של הפורום ולגלות כתבים נוסטלגים!
טוב נו הייתי חייבת! אם כולם מתקמבקים פתאום, אז הייתי חייבת להראות נוכחות איזה תענוג לפשפש בארכיון של הפורום ולגלות כתבים נוסטלגים!
T the band member New member 19/4/07 #27 ידעתי שהתמונה מוכרת לי... אני צילמתי אותה... עברו המון שנים!
O oshiii New member 21/4/07 #30 זהווווווווווווווו שאני לא זוכרת את השם משפחה שלו!!): הוא היה איתי בשכבה אז לפני...אמממ... 3 שנים.. הוא סיים יב'. והוא בגובה ממוצע אני יודעת , שיער שחור קצר.. נו לא זכור לי שהיה עוד נועם!! איציק!! תפתח ספר סיום שלכם או משהו ותבדוק לי):
זהווווווווווווווו שאני לא זוכרת את השם משפחה שלו!!): הוא היה איתי בשכבה אז לפני...אמממ... 3 שנים.. הוא סיים יב'. והוא בגובה ממוצע אני יודעת , שיער שחור קצר.. נו לא זכור לי שהיה עוד נועם!! איציק!! תפתח ספר סיום שלכם או משהו ותבדוק לי):
M MrSpok New member 20/4/07 #28 צביקה פיק מתהפך בקברו אה רגע... הוא לא מת. אני הייתי דני דויטש. בחזרה אלייך, מיקי.