חשבתי שרק אני קראתי אנימורפס

• פותח הנושא wte
  • פורסם בתאריך

wte

New member
חשבתי שרק אני קראתי אנימורפס../images/Emo153.gif

לא חשבתי שיש פורום לזה! סיימתי לקרוא את כל הספרים לפני יותר משנתיים (באנגלית זה הרבה יותר טוב). אהבתי נורא את הסוף!! ואז עברתי לקרוא את Everworld מישהו קרא את זה?

Silver Fox

New member
את כל הספרים???../images/Emo82.gif

מהר! מהר! תגידי לי מה היה הסוף! *מורטת שערות ברגליים* אה, וברוכה הבאה!
אם אנחנו מקשקשים קצת על יוגי *או* אל תיבהלי...

יאקומו

New member
את כולם?!?!?!

את כולם??? כאילו... את כולם?!?!?! ממש את כולם?!?!?!?!?!?! יא... איך אני מקנאה בך...

wte

New member
ספויילר../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אוקי אני אנסה לכתוב בקיצור מה קורה אז מי שלא רוצה לדעת את הסוף שלא יקרא! בספר 23 טוביאס מגלה שאלפנגור הוא אבא שלו (אלפנגור השתנה לבן אדם וחי על כדוה"א, התחתן עם אישה שקראו לה לורן והפך לנוטליט. אחרי זה האלימיסט אפשר לו לחזור לגוף המקורי אם אני לא טועה כי הוא היה חשוב לעתיד). בספר 43 טוביאס פוגש את אמא שלו ומתברר שהיא גרה לא רחוק ממנו ולפני הרבה שנים היתה לה תאונה שהיא איבדה בה את הזיכרון ונהייתה עיוורת ואז עזבה את טוביאס (היא לא זכרה שום דבר על אלפנגור). במגהמורפס 4 מתברר שאם הם לא היו עוברים באתר בניה ומקבלים את הכוח להשתנות כולם היו מתים (או משתלטים). ספרים 45-54 הם העשרה האחרונים ואז הכל מתחיל להסתבך ולהתגלות. בהתחלה מרקו מספר לאבא שלו ואז הם מספרים לכל המשפחות שלהם ומעבירים אותם לאיזה עמק מוסתר כי היירקים גילו שהאנימורפס הם לא אנדליטים והם גילו מי הם בדיוק. היירקים תפסו את הקוביה הכחולה (זאת שמאפשרת להשתנות)

wte

New member
../images/Emo58.gifהמשך

משחררים את אמא של מרקו. ויסר 3 הופך לויסר 1. אומרים את השם משפחה של ג'ייק berenson). האנימורפס מספרים לעוד בני אדם ונותנים להם את הכוח להשתנות. מסתבר שכשהכל התחיל בספר 1 הם היו בני 13 ובתחילת ספר 54 הם בני 16 . ג'ייק שולח את רייצ'ל לבד להלחם כשהוא יודע שהיא לא תצא מזה והוא אומר לה להרוג את תום. תום וריצ'ל מתים... אז מספרים מה קורה שנה אחרי: מרקו עשיר, הוא עושה סרט על האנימורפס, הוציא ספרים , הופיע בתוכניות וכו'. קאסי גם והיא גם לומדת וטרינריה. טוביאס נעלם אחרי ההלוויה של רייצ'ל. וג'ייק שבור ולא יודע מה לעשות עם עצמו בגלל כל ההחלטות והפקודות שהוא עשה. ויסר 1 (3 לשעבר) נשפט למאסר עולם בכדוה"א במצבו הטבעי. אקס קודם בדרגות או משהו.

wte

New member
המשך../images/Emo58.gif

אם זה לא מובן מקודם אז האנימורפס ניצחו במלחמה על כדוה"א. אז עוברות עוד שנתיים (הם בני 19): יש איזה אויב חדש, אקס נעלם כנראה ע"י אותו אויב (נראה לי קוראים לו the One או משהו). ג'ייק מחליט שצריך לצאת למצוא אותו כי הוא היה חבר שלהם והכל. מרקו משתכנע ומצטרף, הם מוצאים את טוביאס וגם הוא בא. קאסי לא מסכימה (היא מאורסת לאחד בן 25 שקוראים לו רוני. הקשר בינה לבין ג'ייק די נותק לאחר המלחמה). מצטרפים אליהם עוד 2 סטודנטים שג'ייק מרצה להם והם טסים לחלל לחפש את אקס. הם קוראים לספינה the Rachel . אז הם פוגשים ב-blade shipונמצא בה ה"האחד" הזה וג'ייק אומר להתנגש בה! ו...זהו, נגמר. קרו הרבה דברים בדרך אבל זה פחות או יותר הסוף. כשקוראים את זה בספר זה נשמע הרבה יותר טוב!!! אני מקווה שלא שכחתי שום דבר חשוב...

Silver Fox

New member
ואו!../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

רייצ'ל מתה?
ואו! אני מתה לקרוא! בלגניםםםם!

Nagini Potter

New member
*insulted*../images/Emo176.gif../images/Emo10.gif

Hey, why are you so surprised? I've been saying she's gonna die for ages. Didn't you believe me? By the way, I didn't read the spoilers, so don't spoil me.... Wow, I think it's the first time I see this word in English - spoilers.... weird... kh zv kt herv Nagini Potter​

Nagini Potter

New member
WOW!!!../images/Emo176.gif

*Drooling* You're my role-modle (I don't really know how to write that...
) Until now I was the one that read the most books, now I'm not!! This is so great!! Wait, have you read ALL of them? I mean, from one to fifty four? (there are fifty four, right?) And have you read the nispahim - all the chrinicles (I have no idea how to write that..) and the Megamorphs and all of these?? I read most books up to 30, I think.... And here's the good news that now would be a great time to tell you guys - I ordered all the books I was missing, up to 42 I think (lots of numbers.... can't remember.... blahhhh....), and that brings me a lot closer to my goal (?) in life - reading all of the Animorphs book!! Yay!! *crazy look in eyes* Everworld - that's the book Applegate started after sucking all she could from the Animorphs, right? I read once the begining of the first book (in Hebrew), but I never got around to reading all of it.... I think I'll start on that next year, because the school's library's where I found the book.... What's it called in Hebrew? kh zv kt herv (
) Nagini Potter I don't have my quote-book here with me!!

Silver Fox

New member
זה שרשורים שלא קופצים...../images/Emo82.gif

קשה להגיב למה שלמטה (לא מוריה זה לא מה הלמטה שאת חושבת, סוטה קטנה!)

RaistGirl

New member
לא התכוונתי לחשוב על זה אפילו...

|ברית||יעל||שרה| ושתדעי לילך! כל דבר רע שתגידי עלי עוד יתנקם בך!!!

Silver Fox

New member
אוי לא! ../images/Emo82.gif

היא גילתה את סודי הנורא מכל!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *מישהו חוטף מכה בראש עם כיסא ומתעלף*

RaistGirl

New member
|ברית||יעל||שרה|

רק רציתי להגיד שאת מוכיחה שהסריאוטיפ על הבלונדיניות נכון...

למעלה