../images/Emo13.gif
גם אני מרגישה שסוף סוף אני יכולה לדבר עם מישהו על הספרים! האנשים בפורום אחלה, (אוהבת אותכם, חבריקים!!
) אבל יש הרבה ספרים שהם לא קראו.... זה כזה בעסה שלא מזכירים דברים כאלה עוד פעם.....
כל הפואנטה בהם היתה שימשיכו אותם מתישהו
אבל מילא. יהיו בכלל עוד איזשהם ספרים עם קריאק? או עם האלימיסט? או עם משהו מעניין כזה? ישמעו מהדרוד שוב? אה, אני יודעת שקריאק יחזיר את דיויד מתישהו.... וזה ממש רמאות, כי בסוף הספר השלישי מה"טרילוגיה של דיויד" היה כתוב בפירוש, "ולא שמענו מדיויד יותר לעולם." אבל אני מניחה שאפלגייט פשוט לא יכלה להתאפק.... כן, הספר עם הקטע שהאלימיסט אמר שהוא נגע בג'ייק (*מצחקקת בלי שליטה*) זה 26, שנורא אהבתי אותו..... כי היה בו את האלימיסט ואת קריאק, ששניהם אחלה דמויות, וגם את ג'ייק, שהוא אהוב ליבי (
) וגם קאסי וג'ייק התנשקו פעם ראשונה לגמרי בטעות, וזה היה מה זה חמוד
...... וגם בסוף הדרך שג'ייק מצא לנצח את ההאולרים זה היה מאוד מחוכם ויפה
. כן, בספר הזה הראו איך שהאלימיסט וקריאק כאילו משחקים אחד עם השני וכל זה.... אפילו אמרו את זה שהם משחקים - היה קטע שג'ייק הרגיש כאילו שהוא נמלה על לוח השחמט שלהם שרצה ולא מבינה את המהלכים. ואז היה קטע שהוא הבין אחד מהחוקים שלהם, והיה כתוב שהנמלה בדיוק הבינה חלק מהמשחק.. זה היה חמוד ^^. אוףף איתך! התכוונתי לקרוא רק את החמישים וארבע ספרים ולגמור עם זה, אבל אין מנוס - אני מבינה שצריך לקרוא הכל.... חוץ מאלה של המשחק, זה באמת נשמע לי לא רציני.. אולי אם יהיה לי מאוד משעמם ואני אמצא את זה סתם בספריה - מה שלא יקרה, כי לאיזו ספריה כבר יש אנימורפס... בטח לא הספריה בטבעון.. בקשר לספר 41 - אני לא יודעת אם גם אני זוכרת לגמרי...... אבל אני חושבת שאני יכולה להזכר. קאסי נהייתה כזאת טרוריסטית קשוחה, והיא כל הזמן פוצצה והרגה כל מיני אנשים, והיא איבדה את כל המוסר שלה ואתה כל האיכפתיות שלה מאנשים...
זה היה ממש מטריד לקרוא על קאסי מתנהגת ככה... מרקו היה ויסר אחד או שלוש או משהו לא נעים כזה....... ואז היה קטע שהוא ניסה לחקור את ג'ייק, ואז היירק ניסה לחקות את ההומור של מרקו ולא הלך לו וג'ייק ירד עליו
רייצ'ל היתה מהמחתרת או משהו בסגנון.... והיא היתה לגמרי מעוותת - מלאה צלקות, וחצי מהאיברים שלה חסרים... בקושי נושמת ובקושי מדברת ובקושי זזה... והיא היתה כל כך יפה בהתחלה... *tear*.... אבל לא הבנתי בדיוק את הקטע עם רייצ'ל, ג'ייק לקח את זה כ"סוף סוף הצלחתי לגמור את רייצ'ל" (בנימה של האשמה עצמית כמובן, לא בשמחה, "יש, גמרתי את רייצ'ל"...), אבל היא תמיד יכולה להשתנות ולהבריא - לא? אקס... אמ.... לא זוכרת. כנראה שהרגו אותו ואז לא היה לו חלק בעלילה, ואז זה מסביר למה אני לא זוכרת. אבל יכול להיות שהוא גם היה איזה ויסר אבל הוא פשוט לא היה בכדור הארץ אז לא ראו אותו. לא יודעת. טוביאס נשאר בקביעות בגוף של אקס, ואז הוא גם התבגר ככה - והוא היה נורא דומה לאלפנגור... אני לא זוכרת מה בדיוק היה, נראה לי שהוא היה המנהיג של תנועת המחתרת / התנגדות / מרד / משהו כזה... וג'ייק - זהו, זה אחד מהקטעים שלא הסבירו.... לג'ייק לא קרה כלום, כי הוא פשוט מת על ההתחלה כשתפסו אותם וזהו. נראה לי שאולי גם אקס מת על ההתחלה... לא משנה. לפי החלום, באותו לילה שג'ייק חלם את כל זה טום סוף סוף הבין שהוא המנהיג של "דה אנדלייט בנדיטס" אחרי הרבה זמן שהוא חשד את זה (כי באמת באותו ערב ג'ייק חזר באמצע הלילה מותש כמו לא יודעת מה, עם בגדים מוזרים - בגדי השתנות - ודם שנשאר לו על הרגל והוא לא שם לב. וטום לא כל כך האמין לתירוצים שלו, והסתכל עליו מוזר כשהוא הלך לישון) אז לפי החלום, באותו לילה טום חנק את ג'ייק מתוך שינה או משהו כזה, כי הוא לא רצה להודות שכל הזמן הזה הוא היה מתחת לאף שלו והוא לא שם לב..... שזה די לא עוזר לו, כי בכל מקרה יגלו כשיישתלטו על שאר האנימורפס, אבל מילא... אז זה אחד מהדברים שלא היו מובנים - אם ג'ייק היה מת, איך זה שהוא פתאום חזר, ולמה, ואיך הוא פתאום היה אחד מהמדענים החשובים שלהם או משהו - את מקומו של מי הוא תפס? טוב, אני צריכה ללכת... תעני לי ואז אני אשאל אותך עוד משהו אם יהיה לי.. לי זה לא יקרה Nagini Potter ".Aliens smart enough to come to Earth would be smart enough not to"