חשבתי שרק אני קראתי אנימורפס

• פותח הנושא wte
  • פורסם בתאריך

wte

New member
יש רק ספר אחד שלא קראתי

יש 54 ספרים בסדרה הרגילה, נוסף לזה יש 4 megamorphs ועוד 4 chronicles את כל אלה קראתי. יש עוד שני ספרים שנקראים Alternamorphs שבהם כאילו הקורא הוא חלק מהאנימורפס ויש את כל הקטע שבוחרים מה לעשות (אם בחרת להשתנות לכלב לך לעמוד...וכו'). בסדרה הזאת קראתי רק את הראשון וממש לא אהבתי את זה אז לא קראתי את השני. כנראה שגם אחרים לא אהבו את זה כי יצאו רק שניים. בכל אופן יוצא שסך הכל יש 64 ספרים
ל-Everworld קוראים בעברית הצד האחר נראה לי.

Nagini Potter

New member
*סוגדת*

אז עכשיו את חייבת להשתתף בדיונים, לחלוק איתנו את חוכמתך......
אז אל תספרי לי מה קרה בסוף, כי זה יקלקל את ההפתעה, אבל.... היה סוף טוב? לא טוב מבחינת מי ניצח... טוב מבחינת - הם סיפרו מה קורה בסוף, נכון? לא היה "ויום אחד, אולי ננצח את היירקים ונחיה כולנו באושר ועושר עד עצם היום הזה, ואתם לא יודעים מה הסוף, חה חה!" הסתיימה המלחמה או לא? היה סוף החלטי או סתם? יש הסבר לספר 41 באיזשהו ספר? זה זה עם החלום המוזר של ג'ייק, שהוא מתעורר ופתאום הוא בעתיד....... שזה היה ספר מאוד טוב, רק שלא הבנתי מה קרה שם בדיוק.... מה הדמות האהובה שלך? טוב, אני אפסיק להפציץ אותך...... אם יהיה לי עוד משהו לשאול אני אשאל אחר כך לי זה לא יקרה Nagini Potter Winners never quite. Quitters never win. Those who never win and never quit are idiots. לי זה לא יקרה Nagini Potter "כשאמרו לעשיר שבנו נדיב ממנו הוא ענה - לו יש אבא עשיר, לי אין."

wte

New member
תשובות../images/Emo13.gif

רשמתי מה קורה בסוף הספרים בהודעות בשרשור הזה שיש להן בכותרת
. אבל רשומים שם דברים שיקלקלו לך את הסוף אז אני רק אענה על מה ששאלת: הסוף לא לגמרי פתוח כי הם אומרים מה קורה עם המלחמה והכל אבל גם לא לגמרי סגור (חח...לא אומר לך הרבה אה?...)
בקשר לספר 41: גם בעיני הוא היה ממש טוב!! ואין הסבר מה בדיוק הלך שם. שאלו פעם את קיי. איי אפלגייט מי הייתה הדמות שמדברת בסוף אבל היא לא הסכימה לומר (לדעתי היא בעצמה לא יודעת ). כשהתחלתי לקרוא את הספרים טוביאס היה הדמות האהובה עליי (חבל שהיו לו מעט ספרים) אבל אחר כך זה היה ג'ייק ובקיצור אני הכי אוהבת את שנייהם!!! את קאסי אני ממש לא אוהבת. מי הדמות האהובה עלייך? ואם יש לך עוד שאלות אז אני אשמח לענות

Nagini Potter

New member
^^

קודם כל - טוב מאוד שאומרים מה קורה עם המלחמה..... פחות אכפת לי מי ינצח ומי יפסיד (אבל כמובן שאני רוצה שהאנימורפס ינצחו... אבל אני אחיה אם לא), העיקר שאני לא אשאר באויר לשארית חיי :(( ..... ומה קורה עם הדמויות עצמן בסוף? אומרים מה קורה להן אחר כך בחיים, או שבנקודה הזאת זה נגמר? גם עליי הדמות האהובה היא ג'ייק...
איזה חמוד הוא....
^^ אני דוקא כן אוהבת את קאסי, היא די דומה לי....
אבל אני אוהבת את כל האנימורפס. אבל רייצ'ל הכי פחות אהובה עליי, אני לא מזדהה איתה... התקפי האלימות היחידים שיש לי קשורים רק באח הקטן שלי, והוא באמת חתיכת קרציה. אני רואה אותו די הרבה, בעצם... המ. איזה מוזר שאין הסבר לכל החלום הזה.....
הייתי בטוחה שיהיה, כמו שבספר השישי (שישי, נכון?) ג'ייק ראה את קריאק כשהיירק מת, והסבירו את זה רק עשרים ספרים אחר כך... אבל משהו לא ברור לי שם - האלימיסט אמר שג'ייק וקריאק ראו אחד את השני בספר השישי כי קריאק ראה שהאלימיסט "נגע בו" (אוו... שובב...
) והוא הניח שג'ייק צריך להיות חלק מהתוכנית שלו.... אבל האלימיסט יצר איתם קשר פעם ראשונה רק בספר השביעי..... אז מה הקטע? רגע, אז חזרה לספר 41 - לא יזכירו את זה שוב בכלל? הוא לא יחשוב על זה אפילו, או שהוא ייצטרך לבחור בין להציל את קאסי ללהציל את העולם, ואז יהיה לו יותר קל כי הוא כבר בחר, או משהו כזה? אוףף...
(דרך אגב - איזה סוף יפה היה לספר 41... *פרצוף חולמני* רוב הספר היה קצת מעצבן, כי היו מליוני תיאורי נוף והרבה דברים לא לגמרי הבנתי, וגם זה היה נורא מדכא מה שקרה לכולם.... אבל רק המשפט האחרון עשה את כל הספר מצויין
) רגע, והספר הזה שקריאק מציע לרייצ'ל להצטרף אליו - מזכירים את זה עוד פעם אחר כך? שהם מגיעים למצב ממש נואש והיא נזכרת בזה, או אפילו שוקלת את זה? או משהו כזה? או שמישהו מזכיר את זה עוד פעם? אני לא יכולה להפסיק להרגיש שהיה לי עוד משהו להגיד ושכחתי... נו מילא, את לא הולכת לשום מקום. נכון? לי זה לא יקרה Nagini Potter ".It's impossible. But doable" -מקדוגל, "מלכוד"

wte

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

מבחינת הדמויות אומרים מה קורה להן בהמשך (הקטע הזה לדעתי בנוי בצורה ממש טובה
). אני לא זוכרת את הקטע שאמרו שקריאק ראה שהאלימיסט "נגע" (
) בג'ייק, אבל בספר על האלימיסט, במגהמורפס 4 ובספר האחרון(ובטח בעוד כמה ספרים) מסבירים שבעצם הכל זה מעין משחק בין האלימיסט לקריאק אז בעצם כבר מתחילת המלחמה- מהספר הראשון ואפילו לפניו ג'ייק כבר היה חלק מהתוכנית, חלק מהמשחק. בעצם עכשיו שאני חושבת על זה גם ספר 26 (זה הספר שהתכוונת?) הוא חלק מההסבר. יש שם את כל הקטע שהאלימיסט וקריאק מתחרים ביניהם ומשפיעים על מינים שונים של יצורים. לפי מה שאני זוכרת לא יזכירו עוד פעם את ספר 41 . באמת כל הקטע האחרון היה ממש יפה
. כשקראתי את הספר אני זוכרת שכל הזמן חזרתי על קטעים וניסיתי להבין מה הקטע שם ולאן זה מתחבר אבל דוקא אהבתי שזה היה מסתורי כזה... את יכולה להזכיר לי מה קרה לכולם? כי אני ממש לא זוכרת
מדברים בסוף נראה לי על הקטע של האלימות של רייצ'ל (על ה-ruthlessness שלה). מחכה לעוד שאלות (כייף להזכר בכל הספרים
) וסופסוף אני יכולה לדבר עליהם עם מישהו!!!

Nagini Potter

New member
../images/Emo13.gif

גם אני מרגישה שסוף סוף אני יכולה לדבר עם מישהו על הספרים! האנשים בפורום אחלה, (אוהבת אותכם, חבריקים!!
) אבל יש הרבה ספרים שהם לא קראו.... זה כזה בעסה שלא מזכירים דברים כאלה עוד פעם.....
כל הפואנטה בהם היתה שימשיכו אותם מתישהו
אבל מילא. יהיו בכלל עוד איזשהם ספרים עם קריאק? או עם האלימיסט? או עם משהו מעניין כזה? ישמעו מהדרוד שוב? אה, אני יודעת שקריאק יחזיר את דיויד מתישהו.... וזה ממש רמאות, כי בסוף הספר השלישי מה"טרילוגיה של דיויד" היה כתוב בפירוש, "ולא שמענו מדיויד יותר לעולם." אבל אני מניחה שאפלגייט פשוט לא יכלה להתאפק.... כן, הספר עם הקטע שהאלימיסט אמר שהוא נגע בג'ייק (*מצחקקת בלי שליטה*) זה 26, שנורא אהבתי אותו..... כי היה בו את האלימיסט ואת קריאק, ששניהם אחלה דמויות, וגם את ג'ייק, שהוא אהוב ליבי (
) וגם קאסי וג'ייק התנשקו פעם ראשונה לגמרי בטעות, וזה היה מה זה חמוד
...... וגם בסוף הדרך שג'ייק מצא לנצח את ההאולרים זה היה מאוד מחוכם ויפה
. כן, בספר הזה הראו איך שהאלימיסט וקריאק כאילו משחקים אחד עם השני וכל זה.... אפילו אמרו את זה שהם משחקים - היה קטע שג'ייק הרגיש כאילו שהוא נמלה על לוח השחמט שלהם שרצה ולא מבינה את המהלכים. ואז היה קטע שהוא הבין אחד מהחוקים שלהם, והיה כתוב שהנמלה בדיוק הבינה חלק מהמשחק.. זה היה חמוד ^^. אוףף איתך! התכוונתי לקרוא רק את החמישים וארבע ספרים ולגמור עם זה, אבל אין מנוס - אני מבינה שצריך לקרוא הכל.... חוץ מאלה של המשחק, זה באמת נשמע לי לא רציני.. אולי אם יהיה לי מאוד משעמם ואני אמצא את זה סתם בספריה - מה שלא יקרה, כי לאיזו ספריה כבר יש אנימורפס... בטח לא הספריה בטבעון.. בקשר לספר 41 - אני לא יודעת אם גם אני זוכרת לגמרי...... אבל אני חושבת שאני יכולה להזכר. קאסי נהייתה כזאת טרוריסטית קשוחה, והיא כל הזמן פוצצה והרגה כל מיני אנשים, והיא איבדה את כל המוסר שלה ואתה כל האיכפתיות שלה מאנשים...
זה היה ממש מטריד לקרוא על קאסי מתנהגת ככה... מרקו היה ויסר אחד או שלוש או משהו לא נעים כזה....... ואז היה קטע שהוא ניסה לחקור את ג'ייק, ואז היירק ניסה לחקות את ההומור של מרקו ולא הלך לו וג'ייק ירד עליו
רייצ'ל היתה מהמחתרת או משהו בסגנון.... והיא היתה לגמרי מעוותת - מלאה צלקות, וחצי מהאיברים שלה חסרים... בקושי נושמת ובקושי מדברת ובקושי זזה... והיא היתה כל כך יפה בהתחלה... *tear*.... אבל לא הבנתי בדיוק את הקטע עם רייצ'ל, ג'ייק לקח את זה כ"סוף סוף הצלחתי לגמור את רייצ'ל" (בנימה של האשמה עצמית כמובן, לא בשמחה, "יש, גמרתי את רייצ'ל"...), אבל היא תמיד יכולה להשתנות ולהבריא - לא? אקס... אמ.... לא זוכרת. כנראה שהרגו אותו ואז לא היה לו חלק בעלילה, ואז זה מסביר למה אני לא זוכרת. אבל יכול להיות שהוא גם היה איזה ויסר אבל הוא פשוט לא היה בכדור הארץ אז לא ראו אותו. לא יודעת. טוביאס נשאר בקביעות בגוף של אקס, ואז הוא גם התבגר ככה - והוא היה נורא דומה לאלפנגור... אני לא זוכרת מה בדיוק היה, נראה לי שהוא היה המנהיג של תנועת המחתרת / התנגדות / מרד / משהו כזה... וג'ייק - זהו, זה אחד מהקטעים שלא הסבירו.... לג'ייק לא קרה כלום, כי הוא פשוט מת על ההתחלה כשתפסו אותם וזהו. נראה לי שאולי גם אקס מת על ההתחלה... לא משנה. לפי החלום, באותו לילה שג'ייק חלם את כל זה טום סוף סוף הבין שהוא המנהיג של "דה אנדלייט בנדיטס" אחרי הרבה זמן שהוא חשד את זה (כי באמת באותו ערב ג'ייק חזר באמצע הלילה מותש כמו לא יודעת מה, עם בגדים מוזרים - בגדי השתנות - ודם שנשאר לו על הרגל והוא לא שם לב. וטום לא כל כך האמין לתירוצים שלו, והסתכל עליו מוזר כשהוא הלך לישון) אז לפי החלום, באותו לילה טום חנק את ג'ייק מתוך שינה או משהו כזה, כי הוא לא רצה להודות שכל הזמן הזה הוא היה מתחת לאף שלו והוא לא שם לב..... שזה די לא עוזר לו, כי בכל מקרה יגלו כשיישתלטו על שאר האנימורפס, אבל מילא... אז זה אחד מהדברים שלא היו מובנים - אם ג'ייק היה מת, איך זה שהוא פתאום חזר, ולמה, ואיך הוא פתאום היה אחד מהמדענים החשובים שלהם או משהו - את מקומו של מי הוא תפס? טוב, אני צריכה ללכת... תעני לי ואז אני אשאל אותך עוד משהו אם יהיה לי.. לי זה לא יקרה Nagini Potter ".Aliens smart enough to come to Earth would be smart enough not to"

wte

New member
ממממ..... יש ספר שקוראים לו

האלימיסט ושם מסבירים את המקור שלו ומסבירים גם על קריאק וכל המשחק שלהם. במגהמורפס 4 יש את הדרוד שהוא שליח של קריאק אם אני לא טועה. וכן דיוויד חוזר בספר 48 . בטח האלימיסט וקריאק מופיעים בעוד ספרים אבל הם לא עולים לי כרגע לראש
בקשר לקיי איי היו לה טעיות יותר גרועות כמו למשל בספר 6 שהיא רשמה שג'ייק יכל לדבר בדיבור מחשבה כשהוא לא היה בהשתנות והיא הודתה שהיא פישלה. היא פשוט גם בכלל לא חשבה שהיא תגיע לספר 54. היא אמרה שבספר 11 נגמרו לה הרעיונות
גם אני אהבתי את ספר 26 (קראתי אותו לפני איזה 4 שנים!!!) במיוחד בגלל שג'ייק סיפר אותו
. גם אהבתי מה שהם אמרו בסוף שהיירקים אולי מתישהו בעתיד יבינו שאפשר לחיות גם בדרך אחרת בשיתוף עם גזעים ולא השתלטות עליהם (זה הספר הזה נכון?) ת'אמת את לא חייבת לקרוא את הספר על הויסר ועל ההורק באג'ירים. ויסר היה מאוד משעמם לדעתי ועכשיו אני גם לא זוכרת ממנו כלום. ההורק באג'ירים היה יותר מעניין למרות שגם ממנו אני בקושי זוכרת. בכל אופן בשניהם ובכל הכרוניקלס מספרים על ההסטוריה של כל גזע. חברה שלי לא קראה אותם וגם לא קראה הרבה ספרים במספרים אלא רק כאלה חשובים ואת כל העשרה האחרונים והבינה טוב מאוד. אבל כל הקטע הוא שזה כייף לקרוא את זה אז למה לדלג?
וואי איזה כייף! הזכרת לי כל מיני דברים
בספר 41 !!! נזכרתי בקטע ההוא שטום הרג את ג'ייק אבל אני גם לא זוכרת איך זה הסתדר בעלילה. אני אח"כ אבדוק(יש לי את הספר). אני מתגייסת ביום חמישי (
) אבל אם יש לך עוד שאלות או כל דבר אחר שקשור לאנימורפס ובא לך לדבר עליו תשאלי וכשאני אהיה בבית אני אענה (גם ככה הפורום לא יותר מידי פעיל אז ההודעות לא יעברו עמוד) כמו שכבר כתבתי זה כייף להזכר...

Nagini Potter

New member
כאלה טעויות...

טעויות כמו מישהו שמדבר דיבור מחשבה כשהוא לא יכול - יש את זה כל הזמן..... וגם בספר הראשון, כשראו את ההשתנות הראשונה - טוביאס משתנה לחתול בחדר של ג'ייק - ג'ייק החליט לבדוק אם גם הוא יכול לדבר בדיבור מחשבה אל טוביאס, כשג'ייק היה בגוף הרגיל שלו - והוא הצליח.... ואחר כך פתאום אי אפשר.. מאיפה את מביאה את כל הדברים האלה שהיא אמרה? אני יכולה איפשהו באינטרנט למצוא ראיון עם אפלגייט? איזה קקה שאת מתגייסת
תיכנסי לפורום כל פעם שאת חוזרת הביתה!! צצות לי כל מיני שאלות בזמן שאני קוראת, אבל עכשיו אני לא נזכרת..... יישתמשו בקוביית ההשתנות עוד פעם? הם ינסו לעשות עוד אנימורף אחרי דיויד? חבל שהם לא מנסים, אחרי דיויד הם יודעים טוב מאוד מה לא לעשות, יכול לצאת להם יותר טוב פעם הבאה.... מה קורה עם אמא של מרקו? בספר שלושים ומשהו, כשאבא שלו החליט להתחתן, הספר נגמר בזה שמרקו הרים את הטלפון וזאת היתה אמא שלו (עכשיו היא נזכרת... לא יכלה להתקשר יום לפני?). אבל בספר הבא של מרקו, לא כתוב על זה שום דבר.... איפה כתוב מה קרה עם אמא שלו? פעם הבאה שיש לי שאלה בזמן שאני קוראת אני אכתוב לי אותה.... לי זה לא יקרה Nagini Potter "אתה יכול להחטיא רק 100% מהקליעות שאינך מנסה לקלוע." -מייקל ג'ורדן

wte

New member
ההמשך של השיחה של מרקו ואמא שלו

היא בספר ויסר אבל כמו שכבר אמרתי אני לא זוכרת כלום מהספר הזה. בעשרה ספרים האחרונים שהם הסיום יש התפתחויות בנוגע לאמא של מרקו וגם בנוגע לקוביה הכחולה....(הם ישתמשו בה שוב ו...לכתוב או שאת אוהבת להיות מופתעת כי זה דיי ספוילר?). אני לא יודעת איפה יש ראיון וגם אתרים פעילים אין ממש. פשוט כשקראתי את הספרים אז הם עוד לא נגמרו והיו מלא אתרים פעילים וצ'אטים עם קיי איי אפלגייט ואפשר היה לשאול אותה שאלות כו' מה שכן באתר הרשמי יש משהו כזה שמורידים שיש שם מידע על הספרים כו' על למה הספר מוקדש לאדם כזה או אחר, מה היא תכננה לכל ספר, איך היא רצתה לקרוא לספרים בהתחלה וכו'. בקיצור יש שם דברים נחמדים. קוראים לזה אניבייס anibase גם בסוף הספר האחרון היא רשמה מכתב לקוראים ואחרי שהסדרת ספרים נגמרה היא גם ענתה על שאלות אבל אין לי מושג איפה יש את זה באינטרנט

Nagini Potter

New member
תודה ^^

לא, אל תספרי לי ספויילרים, גם ככה סיפרת לי יותר ממה שהיית צריכה.... אבל ספויילרים קטנים רק מגדילים את המתח, שזה טוב *מתרגשת* אין לי עוד שאלות בקשר לספרים, בכל מקרה לא עכשיו..... אני רק רוצה לשאול אותך שאלה אחרונה - מכל הסדרה, איזה ספרים אהבת במיוחד? ומהספרים שעוד לא קראתי, (בערך 40 ומעלה) איזה טובים? לי זה לא יקרה Nagini Potter "לפני שאתה מותח ביקורת על מישהו לך מייל בנעליים שלו. כך, כשתמתח עליו ביקורת, תהייה רחוק ממנו במייל, והנעליים שלו יהיו אצלך." -גרושו מרקס

למעלה