חשבתם להכיר פה בשביל להתנסות?

Berethor

New member
יש לי רגשות מעורבים לגבי ההודעה הזאת

קודם כל ברור שחשבנו להכיר פה, למה לא, אבל למה רק בשביל להתנסות שאפשר גם למצוא פה גם דברים רציניים יותר כמו זוגיות. חבל שאת מתביישת כל כך בחוסר ניסיון שלך במיוחד עם אדם שאמור להיות קרוב עליך, אם יש לו בעיה עם זה במלא אתם לא מתאימים לדעתי. לדעתי ניסיון מקבלים תוך כדי קשר זוגי, לכן זה לא אישיו, לכן זה לא משהו שצריך שיהיה לפני, לי נהפוכו אם כבר היה מפריע אם לבת זוג היה יותר מדיי ניסיון לפניי. לא הבנתי מה את רוצה להתנסות בו, נשיקה או מין, או גם וגם. חוץ מזה התאמה רק על בסיס חוסר ניסיון נראת לי לא מספיקה, עדיף בעוד כמה דברים, אבל זה גם משהו, לכן אני לא חושב שיכולים לומר לך מראש אם מסכימים או לא בלי להכיר אותך קצת יותר. אבל יש גם צדדים חיוביים בהצעה הזאת שלך, והם ששני אנשים באותה מצב באמת אפשרי שיעברו את זה ביחד, בנוסף אם שני הצדדים חסרי ניסיון יש הרבה יותר קסם ככה לדעתי, כי לשניהם זה חדש, וגם יותר התאמה והבנה על הבסיס הזה. יאמר לטובתך שבניגוד לכמה חסרות ניסיון אחרות פה שחושבות שעדיף מנוסים, את לפחות לא חושבת ככה, ועל זה קבלי ח"ח.

AlanSmith

New member
אני לא אגיד שלא חשבתי על זה אף פעם. אבל זה

בעיקר שאני חושב כמעט על כל דבר שיש. הגעתי בסופו של דבר די מהר למסקנה שחוסר ניסיון אצל 2 בני הזוג אינו בהכרח בסיס לקשר כלשהוא.
אני באמת לא מעוניין בקשר שיפסלו אותי על סמך מראה או על סמך העבר הרומנטי שלי - זה לא ראיון עבודה ואני לא מוצר של מכולת. מי שהולכת עם רשימת מכולת אין לי שום אינטרס להיכנס איתה לקשר זוגי.
אם למישהי ממש מפריע זה שנכנסתי לכל העניינים האלה מאוחר אז היא לא מקבלת את מי שאני ובחיים לא יהיה בינינו קשר טוב.

כמובן אם בא לך לחגוג ולהיכנס לעניין של סטוצים או קשרים לא רציניים זה דבר אחר ואאחל לך בהצלחה. רק באמת כמו שרשמו כדאי להיזהר מגברים בכלל ואנשים שלא מכירים מהאינטרנט קיימים גם אנשים מסוכנים (בדיוק כמו ברחוב או בפאב), והאנשים המסוכנים בדרך כלל גם יודעים ליזום ולהציג את עצמם כאטרקטיבים במיוחד.

היה גם עוזר לך אם היית מפרטת מה הדרישות שלך מהפרטנר ומציגה גם את עצמך.

בהצלחה.

askimosi

New member
ניסחת את זה יפה

למעלה