../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
בתור אחד ש"בילה" את ארבעת הימים האחרונים בבית שמחובר לHOT, ממש רעבתי לתוכן המגוון, המעולה והאיכותי שיש בyes (ולא, שידורים חוזרים בפעם ה9999999 של "סיינפלד" לא מעניינים אותי). כצופה טלויזיה ממוצע, "יסניק" מצוי, הרגשתי מיובש לגמרי טלויזיונית במשך 4 ימים (מזל שהשידור של הפרק האחרון בעונה החמישית של הסופרנוס, שלא ראיתי את כולה, אך אשלים אותה בעזרת הקניה הנבונה של yes, הרווה אותי). לא אסכים לעבור לHOT בשום מחיר, שיגרום לי סבל שכזה. לא מזמן,
בחר ירון טן-ברינק בכתבה ברייטינג את רשימת הטופ-10 בסדרות הרכש שלו. שימו לב, לכך ש7 מהסדרות שמופיעות ברשימה משודרות (או ישודרו בקרוב) בyes, בעוד 2 אחרות בHOT ועוד אחת בערוצים נייטרליים. השוואה קטנה, בארבעה ז'אנרים שונים של תוכניות טלויזיה, יכולה לסבר לכם את האוזן: טוק שואוז: HOT - דייויד לטרמן, "הרצועה" של אורי גוטליב (זוועה טלוויזיונית. שמרו מרחק). yes - קונאן, ג'ון סטיוארט וג'יי לנו (האחרון קצת מחליד בזמן האחרון, אבל קונאן בדרך להחליפו - וזה יהיה תענוג). דרמה אמריקאית: HOT - ורוניקה מארס (כבר נגמרה), לוסט. אולי קיימות עוד, אבל לא משהו רציני ששווה התייחסות. yes - "עקרות בית נואשות", The OC, One Tree Hill, סמולוויל, קרניבל. תשדר בקרוב את "הסופרנוס" המופתית, אוורווד, The West Wing, משמרת שלישית, ועוד ועוד ועוד... אנימציה: HOT - סאות'פארק (כרגע בהפסקה, תחזור בקרוב לעונה השמינית), שידורים חוזרים של פיוצ'רמה ז"ל. yes - Family Guy וKing of the Hill המצוינות של FOX. סיטקומים: HOT - שידורים חוזרים שנטחנו מיליוני פעמים, של סיינפלד, וויל וגרייס וחברים (את כל הפרקים הללו של חברים ראיתי לפחות 10 פעמים עוד בערוץ 3, ותאמינו או לא, אבל הם כבר לא מצחיקים בפעם ה11). אה, כן, וג'ואי (אפילו בפעם הראשונה לא הצחיקה אותי. סיטקום שלא מצחיק אותי במשך חמישה פרקים חסר כל זכות קיום). yes - משדרת סיטקומים מהדור החדש, כמו Arrested Development וEntourage המעולות, ובקרוב תשדר גם את סקראבס המטולעדת. ג'וני, במידה ותעבור לHOT, ותראה את התוכן העלוב שמציעים לך שם, אני מבטיח לך שתחזור בזחילה לyes...