חשבתם שזה נגמר עם 2 סדרות? טעיתם

TheCharm

New member
חשבתם שזה נגמר עם 2 סדרות? טעיתם

חשבתם ש"מגרש ביתי" ו-"The O.C" הם 2 הסדרות היחידות שעד לא ממזמן היו בלעדיות לyes ומין אמצעי מיקוח נגד HOT - וכעת הם עוברים לערוץ 10? תחשבו שוב. "המירוץ למיליון" נקנתה על ידי AXN. פשוט חבל. עכשיו אני באמת יכול כבר לעבור לHOT לפי דעתי.

קובי221

New member
מההההההההההה???../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה פשוט לא פיירררר

MiriOrit

New member
אז מה אם הם עוברים גם אליהם?

אני לא מבינה למה כ"כ מפריע לכם שהסדרות האלו נרכשות אצל אחרים? זה קטנוני לדעתי.. אנחנו זכינו לראות את הפרקים הרבה לפניהם ועוד שלי פרסומות ומשחקים עם השעות.(ערוץ 10) אני עדיין חושבת שyes יותר טובה מhot אין אפילו מה לשוות!!

Aviad1987

New member
גם אני חושב שיס הרבה יותר טובה

מהרבה הרבה מאוד בחינות אבל זה עדיין מעצבן. למה שיס לא יתחילו להביא את הסדרות שמשודרות אצל הוט בבלעדיות? נגיד LOST למשל או ורוניקה מארס. אני במקום יונה ויזנטל הייתי חושב על זה מאוד ברצינות.

Aviad1987

New member
כן, גם אני ראיתי.

ואם אתם שואלים אותי זה בכלל לא נגמר פה. למרות שבטח מדובר רק בעונות הראשונות שליס נגמרו זכויות השידורי אליהן זה עדיין מעצבן ואני בטוח שגם העונות הבאות יגיעו אליהן (אמנם באיחור אבל יגיעו). פה, בניגוד למצב עם ערוץ 10, ליס אין מה לעשות אבל זה עדיין חבל מאוד.

TheCharm

New member
חבל מאוד, מאוד חבל.

עד לפני אולי שבועיים, אם שאלו אותי yes או HOT, הייתי אומר yes בלי להניד עפעף. רק שאז, התוכניות הטובות של yes הפכו לפתע פתאום להיות פתוחות גם לHOT. לא מדובר בעניין של אגואיזם, קטנוניות, וכל אלה. זה עניין שפשוט אני כאן בYES בגלל כל כך הרבה סדרות טובות שיש, ולא בHOT כי להם אין כל כך הרבה סדרות טובות. לפחות לא שאני אוהב. אז מה יהיה אם כל הסדרות של YES יעברו לHOT? ולהוט כן יש את ורוניקה מארס וLOST וג'ואי (ששמעתי שהיא גרועה אבל אני כן מתעניין בה). וככה אני מקבל את כל הסדרות של YES פשוט עם עוד כמה פלוסים של הוט. זה פשוט מעצבן

Aviad1987

New member
אתה לא מקבל את "כל הסדרות של יס"

אתה מקבל חלק די קטן בארסנל רכש שהולך וגדל יחד עם החברה. יקחו עוד כמה רכישות כאלה עד שאני אחליט שדי אבל בינתיים זה אמנם חבל בשביל יס (מאוד חבל) אבל פחות מפריע לי בתור לקוח. הייתי מעדיף שזה ישאר בבלעדיות (במיוחד שוס כמו המירוץ למיליון) אבל אני יכול רק להניח שהם רכשו את העונות שליס נגמרו זכויות השידור לגביהן וזה אומר בטח עונות 1-3 ועונות 1-2 שודרו כבר בערוץ 10 ככה שבינתיים הם מחדשים רק את העונה השלישית ואם יס יחכימו הם ימנעו משאר העונות להגיע אליהם. ובאמת שאתה לא רוצה לראות את ג'ואי

TheCharm

New member
איש איש בדעתו, לא?

כן, שמעתי רק דברים רעים על ג'ואי (אה, חוץ משון, אבל...
), אבל אני בכל זאת מסתקרן לראות את הספין אוף של הסדרה הקומית הטובה ביותר שראיתי.

Aviad1987

New member
אוקיי

אני לא אמשיך לדון איתך על זה כי "חברים" וסדרה הקומית הטובה ביותר באותו משפט זה מחדל נוראי. אבל כמו שכתבת בבכותרת - איש איש באשליותיו. סתם

Yaki J

New member
אתם לא חושבים שאתם מגזימים???

אז AXN רכשו עונות של המירותץ שנגמרו זכויות עליהן. סו וואט??? מה זה אומר על הכבלים אם הםפ מעדיפים לקנות שאריות שלנו? מחר בבוקר הם יקנו את סופרבוק, זה אומר שתפסיקו לצפות במידל איסט טלויז'ן? מדובר בעונות ששודרו אצלינו לפני 3 שנים, למי איכפת? תעברו להוט, תוכלו לראות את העונה הנוכחית של המירוץ עוד 3 שנים. בהצלחה.

Aviad1987

New member
ברור שזה אומר על הכבלים משהו

וזה ברור לכולנו מה שווה הרכש של yes לעומת HOT אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה מעצבן ברמות. כמו שאמרתי - לא אותי במיוחד בתור לקוח. אני לא חושב שהדיון פה הוא בכלל על המירוץ למיליון כי על זה באמת לא היה לכם שליטה וזה באמת מוגזם שהעונה הראשונה תשודר שם שאנחנו נהיה כבר בערך בעונה שביעית עם הפנים לשמינית. אבל זה משהו קצת יותר עקרוני וכללי לדוגמת דה או סי ומגרש ביתי שאני אישית עוד לא הצלחתי להתגבר על העניין. 2 סדרות ה-דגל של יס וויקאנד (ויס בכלל אם תרצו) הולכות בקלות, חצי שנה אחרי סיומן ביס וויקאנד) לערוץ ארצי שעוד מתעתד לארוז רצועה שלמה שתתחרה על הסופ"ש (מזכיר משהו?!) ובשביל מה? מילא יס הייתה מקבלת ראשוניות על אי אר ובנות גילמור- הייתי הרבה יותר רגוע. אבל זה לא ככה כי עובדה שבנות גילמור ואי אר מתחילות ממש בספטמבר מה שמראה קצת לאנשים שהערוץ הזה הוא לא צחוק מבחינת רכש (אבל זה כבר לא לנושא הזה). אני יכול רק לקוות בליבי שהעניין קצת יעבוד בכיוון ההפוך גם.

Tinty

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בתור אחד ש"בילה" את ארבעת הימים האחרונים בבית שמחובר לHOT, ממש רעבתי לתוכן המגוון, המעולה והאיכותי שיש בyes (ולא, שידורים חוזרים בפעם ה9999999 של "סיינפלד" לא מעניינים אותי). כצופה טלויזיה ממוצע, "יסניק" מצוי, הרגשתי מיובש לגמרי טלויזיונית במשך 4 ימים (מזל שהשידור של הפרק האחרון בעונה החמישית של הסופרנוס, שלא ראיתי את כולה, אך אשלים אותה בעזרת הקניה הנבונה של yes, הרווה אותי). לא אסכים לעבור לHOT בשום מחיר, שיגרום לי סבל שכזה. לא מזמן, בחר ירון טן-ברינק בכתבה ברייטינג את רשימת הטופ-10 בסדרות הרכש שלו. שימו לב, לכך ש7 מהסדרות שמופיעות ברשימה משודרות (או ישודרו בקרוב) בyes, בעוד 2 אחרות בHOT ועוד אחת בערוצים נייטרליים. השוואה קטנה, בארבעה ז'אנרים שונים של תוכניות טלויזיה, יכולה לסבר לכם את האוזן: טוק שואוז: HOT - דייויד לטרמן, "הרצועה" של אורי גוטליב (זוועה טלוויזיונית. שמרו מרחק). yes - קונאן, ג'ון סטיוארט וג'יי לנו (האחרון קצת מחליד בזמן האחרון, אבל קונאן בדרך להחליפו - וזה יהיה תענוג). דרמה אמריקאית: HOT - ורוניקה מארס (כבר נגמרה), לוסט. אולי קיימות עוד, אבל לא משהו רציני ששווה התייחסות. yes - "עקרות בית נואשות", The OC, One Tree Hill, סמולוויל, קרניבל. תשדר בקרוב את "הסופרנוס" המופתית, אוורווד, The West Wing, משמרת שלישית, ועוד ועוד ועוד... אנימציה: HOT - סאות'פארק (כרגע בהפסקה, תחזור בקרוב לעונה השמינית), שידורים חוזרים של פיוצ'רמה ז"ל. yes - Family Guy וKing of the Hill המצוינות של FOX. סיטקומים: HOT - שידורים חוזרים שנטחנו מיליוני פעמים, של סיינפלד, וויל וגרייס וחברים (את כל הפרקים הללו של חברים ראיתי לפחות 10 פעמים עוד בערוץ 3, ותאמינו או לא, אבל הם כבר לא מצחיקים בפעם ה11). אה, כן, וג'ואי (אפילו בפעם הראשונה לא הצחיקה אותי. סיטקום שלא מצחיק אותי במשך חמישה פרקים חסר כל זכות קיום). yes - משדרת סיטקומים מהדור החדש, כמו Arrested Development וEntourage המעולות, ובקרוב תשדר גם את סקראבס המטולעדת. ג'וני, במידה ותעבור לHOT, ותראה את התוכן העלוב שמציעים לך שם, אני מבטיח לך שתחזור בזחילה לyes...

Aviad1987

New member
באמת מאיפה הבאת את סקרבס?

אה ובקומדיות יש לנו כמובן את העונות החדשות של וויל וגרייס ולא שאני קטנוני אבל בדרמות שכחת את יצירת המופת הכי חשובה של השנים האחרונות - קרניבל!!

TheCharm

New member
תתפלא אבל הוא לא שכח ../images/Emo3.gif

מה שהוא כן שכח, זה את הכי גאים שיש, ישנן בנות, פשע מן העבר... והוא גם לא דיבר על ריאלטי

Tinty

New member
סקראבס זו טעות שלי.

הידיעות ברייטינג2Day (במקביל לעיתון הכתוב) ממש מבלבלות אותי בזמן האחרון (ובשילוב השעה בה כתבתי את ההודעה, אני חצי מחוק). מצטער
. לגבי "הכי גאים שיש", "ישנן בנות" וכו' - אני לא רואה אותן, וגם לא קראתי עליהן ביקורות כ"סדרות מופת", כך שלא ידעתי אם לכתוב אותן כסדרות הדרמה העיקריות שרכשה yes. לגבי "וויל וגרייס" - אני לא יודע אם עדיין משדרים אותה ב+yes, אבל אני יודע שHOT משדרים את העונות הישנות כשהחדשות בyes, ולכן זו לא בדיוק "סדרה בלעדית". ריאליטי? אני בכלל לא מתקרב לדבר הטראשי והחטטני הזה, וגם לא מתמצא בכל~ הסדרות שמשודרות בכלבים ובלווין. הדבר היחיד שאני רואה בכיוון הוא "30 יום" המעולה (של מורגן ספרלוק, בyes דוקו) - שמוגדרת בכלל כסדרה דוקומנטרית.

Aviad1987

New member
וויל וגרייס כבר לא משודרת בהוט

שידרו את העונה השניה והשלישית. אנחנו כבר בשביעית. ולא כל הריאליטי הוא טראש. כמו שכתבת - 30 יום היא בכלל סדרה דוקומנטרית. בקשר לסקרבס אני יכול לקוות שהם רכשו, אבל נראה.

TheCharm

New member
אני לא אתפלא אם לא

זה נראה כאילו הוט משקיעה ולוקחת את הדברים היקרים והשווים, ואילו yes מסתפקת בחרטא ברטא. וכן, העניין עם וויל וגרייס הוא פער רציני. זה כבר לא "המירוץ למיליון" בyes מול AXN, או ניחא "מגרש ביתי"/"The O.C" בYW מול ישראל 10... זאת ליגה לגמרי אחרת.

TheCharm

New member
אה -- אה, כשאמרתי חרטא ברטא,

תכוונתי כמובן לרכש האחרון שנקנה.

למעלה